Expressen > Nyheter

Sunday, 29 November, 18:37

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörktSex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
BT - 25 apr 14 kl. 11:57

Frias efter nio år i fängelse

En man som avtjänat tio år i fängelse frias av hovrätten från alla anklagelser om flera grova våldtäkter på sin dotter. En man som avtjänat tio år i fängelse frias av hovrätten från alla anklagelser om flera grova våldtäkter på sin dotter. 66-åringen är därmed den person i Sverige som i modern tid suttit i fängelse längst på grund av en felaktig dom.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Matilda, 21, vädjar om pengar – för insulin

Matilda Iwanson, 21, har bara hunnit studera tre månader i USA. Men vistelsen kan bli kort – om hon inte lyckas finansiera insulinet hon tar för sin diabetes. – USA är ett av de sämsta länderna att vara i om man är sjuk, säger hon.

Expressen - 2 timmar sedan

Här kan du handla och fika för andra

Nu kan du både handla och fika för andra i Uddevalla. Låter det knepigt? Det är det inte.

Expressen - 3 timmar sedan

Flera tåg ställs in under stormen

Stormen Gorm närmar sig med stormsteg. Flera tåg är inställda i kväll – likaså den årliga ljusfesten i Halmstad. – Vi ställer in av säkerhetsskäl.

Expressen - 3 timmar sedan

Snattaren hotade väktare med kniv

Snattaren försökte undkomma. När väktaren hann upp - drog gärningsmannen kniv. – Det kommer nog att sluta som rån, säger Jimmy Modin vid Skånepolisen..

Expressen - 3 timmar sedan

Oroligt i Paris inför klimattoppmötet

Inför klimattoppmötet i Paris uppstod under söndagen stora protester i den franska huvudstaden, skriver franska medier. Efter terrordåden för två veckor sedan råder undantagstillstånd - vilket innebär ett förbud mot demonstrationer. Hundratals demonstranter har kastat flaskor och andra föremål mot kravallutrustad polis - som har svarat med tårgas..

Expressen - 3 timmar sedan

EU:s krav på Sverige: 700 miljoner till Turkiet

BRYSSEL. EU-kommissionen vill att Sverige skjuter till 700 miljoner kronor för att hjälpa Turkiet ta hand om flyktingar. – Nu ska vi ge Turkiet respekt och ett erkännande för det man gör, säger statsministern när han är på väg in i toppmötesbyggnaden Justus Lipsus..

Expressen - 3 timmar sedan

Tjuvarna slog till – när Cancersjuka Irma sov

Tjuvarna hade vänt upp och ner på allt hemma hos cancersjuka Irma Kaikkonen, 71. Samtidigt låg hon själv och sov på övervåningen. – Hon mådde dåligt redan innan och det här var droppen, säger dottern Anita Sindberg..

Expressen - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: "De ska inte behöva tigga"

BRYSSEL. Stefan Löfven är mycket tagen av Expressens reportage när han på söndagseftermiddagen anländer till toppmötesbyggnaden Justus Lipsus i Bryssel. Med EU-pengar ska Rumänien hjälpas att ta hand om sina medborgare på hemmaplan, enligt statsministern.

Expressen - 4 timmar sedan

Björn Söder petas nu ur partiets inre kärna

Klockan 13 samlades Sverigedemokraternas partistyrelse för möte. Där beslutades att partitoppen Björn Söder, SD, får kicken från partiets inre kärna – det verkställande utskottet. – Vad jag sett finns det ett förslag där jag inte är med, säger Söder strax innan röstningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Tom, 70, trivs i landets mest fruktade område

Tom Andersson, 70, har bott sammanlagt 20 år på Rosengård – Sveriges kanske mest förtalade och fruktade bostadsområde. Han har fått bilen uppbränd och hans sovrumsfönster har sprängts. Men han har rätt attityd för att trivas ändå.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.