Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 23 November, 01:19

Cornucopia - 25 sep 13 kl. 16:19

Aktuella tider för mig på Bokmässan 2013 - fredag gäller för signeringI morgon börjar bokmässan. Nedanstående är aktuella tider när ni kan få fatt på mig, vilket alltså bara är under torsdagen och fredagen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Bokmässan, Midvintermörker, Midsommargryning, A02, Bokmässan Göteborg, Vuxenskolans, C04, Svära, Paneldiskussion, Fiction Bokhandelns, Boksignering Boksignering, SF, ABF, B09, Författare, Lars Wilderäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktuella, tiderför mig på , Bokmässan, 2013, fredag, gäller, för signering
Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 13:02

Rumänsk lyrik dansade in Bokmässan


Dansaren Virpi Pahkinen öppnade årets bokmässa med att visuellt tolka den rumänske författaren Mircea Cartarescus verk "Orbitor". Svartklädd och med blicken fäst i fjärran vände hon ut och in på sig själv i "omöjliga" akrobatiska övningar. Likt en spindel.

Trelleborgs Allehanda - 26 sep 13 kl. 13:02

Rumänsk lyrik dansade in Bokmässan


Dansaren Virpi Pahkinen öppnade årets bokmässa med att visuellt tolka den rumänske författaren Mircea Cartarescus verk "Orbitor". Svartklädd och med blicken fäst i fjärran vände hon ut och in på sig själv i "omöjliga" akrobatiska övningar. Likt en spindel.

GöteborgsPosten - 10 apr 13 kl. 10:24

Peter Pan-pristagarna till Bokmässan 2013

Peter Pan-priset 2013 tilldelas författaren Nanoy Rafael och illustratören Sergio Bumatay III för bilderboken Naku, nakuu, nakuuu!.

Cornucopia - 26 apr 17 kl. 16:46

Flera författare vägrar bojkotta Bokmässan

Flera namnkunniga författare vägrar låta sina liv styras av nazister och tänker deltaga i Bokmässan. Dit räknas nu Jan Guillou, Lena Andersson och Lotta Lundberg.

Motiveringarna skiljer sig åt, men i grunden handlar det om att inte låta sitt liv och gärning styras av nazister.

Cornucopia - 26 sep 14 kl. 10:53

Påminnelse tider på Bokmässan idag

Bokmässan pågår för fullt i Göteborg och snart öppnar portarna för allmänheten. Tänkte härmed påminna om vilka tider ni kan hitta mig i egenskap av offentliga framträdanden och signeringar på bokmässan idag fredag. I helgen framträder jag inte.

SVT - 31 aug 16 kl. 16:20

Bokmässan ändrar sig – igen

Den högerextrema tidskriften Nya Tider får ställa ut på Bokmässan 2016. Mässan ändrar alltså sitt beslut – igen. Det här blir tredje gången som Bok och bibliotek ändrar sig, och i det här fallet hänvisar bokmässan till en juridiska prövningen av deras avtal som inte lämnar dem några andra alternativ än att låta Nya tider ställa ut..

GöteborgsPosten - 29 sep 16 kl. 11:39

Ta debatten eller avstå från Bokmässan

Vi undertecknande 111 personer uppmanar nu Bokmässan att fortsätta låta alternativa förlag och tidningar ställa ut även nästa år, skriver bland andra Perra Winberg och Vávra Suk, Nya Tider i ett svar till det upprop från 103 kulturarbetare som vill att Bokmässan bojkottar Nya Tider..

SR - 31 aug 16 kl. 16:08

Bokmässan ändrar sig - Nya Tider får ställa ut

Bokmässan har ändrat sig igen. Den högerextrema tidningen Nya Tider får medverka på mässan i Göteborg. Beslutet har tagits efter en närmare juridisk granskning som gjorts sedan Nya Tider hotat med stämning..

Cornucopia - 25 sep 15 kl. 08:57

Mitt program på Bokmässan idag

Idag hittar ni mig förstås återigen på Bokmässan. Offentliga framträdanden idag hittar ni enligt nedan tillsammans med lite tips.

Efter lunch idag fredag öppnar mässan för allmänheten med lägre inträdesavgift och utan att man behöver ha en bricka på sig.

Expressen - 19 aug 16 kl. 16:36

Bokmässan backar – Nya tider stoppas

Bokmässan har mötts av stark kritik sedan det blev känt att Nya Tider skulle få ställa ut. Det första beskedet var att mässan inte åsiktsregistrerade utställarna. Men nu backar mässan – och omprövar sitt beslut.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 5 timmar sedan

En svensk håller truten!

En svensk håller truten! Illustration: Lena PadukovaDags för en liten påminnelse om att på Internet inklusive sociala medier inte rapportera pågående insatser, vare sig polisiära eller militära, då det kan röja dessa, och hjälpa kriminella, terrorister och främmande makt och rent av förstöra en insats. Det finns även många andra tillfällen där man bör hålla truten av säkerhetsmässiga skäl, på många plan.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Bostadsutvecklarna - rådjur i strålkastarljuset

I förmiddags höll jag en kort föreläsning på Bostadsdagen i Göteborg, som fokuserade på de demografiska utmaningarna för Stor-Göteborg. En slutsats utifrån efterföljande mingeldiskussioner i pausen är att bostadsutvecklarna just nu är rådjur med uppspärrade ögon, stirrandes rakt in i den snabbt annalkande lastbilens strålkastare.
Bostadsutveckling i Göteborgsområdet.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Göteborgare kan inte köra bil i tre centimeter snö

Göteborgare är om ens teoretiskt möjligt ännu sämre på att köra bil än vad stockholmare är. Idag kom det 3 cm snö och hela trafiken i Göteborg kollapsade. Själv missade jag att hålla mitt öppningsanförande på Bostadsdagen i Göteborg, eftersom bussen blev en och en halv timme försenad pga göteborgarnas körskicklighet.

Cornucopia - 11 timmar sedan

Påminnelse: Föreläsning Karlsborgs soldathem ikväll 19:00

En kort blänkare och påminnelse. Jag håller en författarföreläsning på Karlsborgs soldathem inne på den öppna fästningen klockan 19:00 ikväll. Vi ses där!

Cornucopia - 16 timmar sedan

Regeringens Patriotbeslut - förhållandet till USA avgörande

Bloggen har nu fått ut regeringens Patriotbeslut, som avhemligats. Det framgår att två faktorer avgjorde - dels att endast Patriot redan 2020 klarar av att verka mot ballistiska robotar och det svenska förhållandet till USA och dettas avgörande betydelse för svensk säkerhetspolitik. Hur många system det handlar om i slutändan är inte angivet, och allt ska ske inom budget.

Cornucopia - Igår: 19:08

BREAKING: Hemvärnet får bedriva sjukvård vid beredskap eller krig

Ett förtydligande utskick med några diskussionspunkter har nu utgått från Försvarsmakten PROD RIKHV angående förbudet för hemvärnet att bedriva sjukvård. Man får fortfarande bedriva sjukvård vid beredskap eller krig. Stoppet gäller i fredstid och på övningar tills acceptabel nivå uppnåtts på respektive bataljon.

Cornucopia - Igår: 14:12

Danske Bank: 10% boprisfall sänker svensk BNP-tillväxt till 0% nästa år

Danske Bank konstaterar att 10% boprisfall kan leda till en så kraftig inbromsning av nybyggandet att deras BNP-prognos för svensk tillväxt 2018 kan gå från 2.0% till 0.0%.

Cornucopia - Igår: 13:02

Lite vedeldning i kylan

Det är lite småkyligt ute, med nedåt -4.7 grader som kallast mikrolokalt i morse vid åttatiden. Så det är vedeldning som gäller för att hålla värmen på 190 m.

Cornucopia - Igår: 11:07

Vinterrea hos Hotels.com (reklam)

Om du inte fattar det är det här inlägget reklam för Hotels.com.
Dags att boka upp boenden för vintern, julen, nyår, semester och affärsresor.

Cornucopia - Igår: 10:09

Black Friday: Veidekke sänker priserna i Barkaby med upp till 500 000:- SEK eller 11%

Bostadsutvecklare Veidekke hänger på den sk Black Friday och sänker priserna med upp till 500 000:- SEK per lägenhet i den sk Barkabystaden. Samtidigt fick (föga överraskande) inte Sverige EU:s   läkemedelsmyndighet till vilken hundratals bostäder reserverats i den sk Hagastaden. Även där hittar man Veidekke.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.