Nyheter 24 > Nyheter

Sunday, 21 April, 12:17

Nyheter 24 - 19 sep 13 kl. 14:50

"Det gäller att inte trycka ner sina åsikter i halsen på folk"Om ErikOm likheten mellan att undervisa och att stå på scenenOm att jobba med radio eller tvSTOCKHOLM. Han är musiker, doktorand och småbarnsförälder. Och komiker, såklart. Erik Löfmarck kan ganska så många coola saker och är enligt kollegorna "The next big thing" i branschen.
?
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
ErikOm, Stockholm, Löfmarck, The, Nyheter24, Soran Ismail, Magnus Betnér, Max, Klara, LöfmarckÅlder, StockholmLäser, Lindgren, Özz, Twitter

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det gälleratt inte , trycka, nersina , åsikter, i halsen på folk"Om ErikOm likheten mellan att undervisa och att stå på scenenOm att jobba med radio eller tv
Posh24 - 27 nov 12 kl. 11:28

Lady Gaga till Lindsay Lohan: "Låt aldrig någon trycka ner dig!"

Vem behöver bra recensioner när du har Lady Gaga på din sida? Efter premiären av Linday Lohans tv-film Liz & Dick bestämde sig Lady Gaga för att gå emot strömmen och hylla showen. "@lindsaylohan du gjorde ett grymt jobb med Liz & Dick", twittrade hon.

Expressen - 03 feb 17 kl. 18:18

"Det vore skönt att trycka ner dem"

Örebro är på väg uppåt. På lördag väntar match mot bottenkonkurrenten Leksand - och då vill Joel Mustonen öka gapet ner till LIF. – Det är klart att det vore skönt att trycka ner dem, säger Mustonen till NA..

Eurosport - 24 sep 12 kl. 10:56

Fotboll - Allsvenskan - Alvbåge: "Vi får försöka trycka ner Gais i skiten ordentligt"

Två krislag möts i Göteborg i kväll. John Alvbåge ska göra sitt bästa för att göra situationen värre för Gais. "Vi får försöka trycka ner dem i skiten ordentligt", säger Blåvitts målvakt..

SmålandsPosten - 28 jun 14 kl. 09:13

?Han försöker frysa ut mig och trycka ner mig?Uppdragsgivaren ? presidiet?Vi trodde att det lugnat sig?

Kommunens revision fungerar inte som den ska enligt revisionens ordförande Anita Lindstedt (S). Hon menar att orsaken är personangrepp mot henne.
– Vi har förtroende för revisionen.

DI - 27 okt 16 kl. 05:51

BOJ kommer inte trycka ner långa räntor

Bank of Japan kommer inte försöka trycka ner de långa räntorna, även om de stiger ytterligare, eftersom de är fokuserade på att kontrollera räntekurvan över på tio års sikt..

Alliansfritt Sverige - 16 sep 12 kl. 21:47

C ställer sig bakom Stefan Hannas uttalande om etiopiensvenskarna


JOURNALISTIK. Att de två svenska journalisterna Johan Person och Martin Schibbye släppts efter 14 månader i etioptiskt fängelse har fått högern att gå i taket. Först var det kommunpolitikern Stefan Hanna som sa rätt barocka saker, och de flesta betraktade honom som en rätt marginell typ.

Expressen - 16 sep 12 kl. 10:49

Kristoffersson: Adkins kom längre ner i skiten

LONDON. På Emirates såg jag Arsenal krossa Southampton med 6-1 och trycka ner tränare Nigel Adkins längre ner i skiten. Där har han nu sällskap av Brendan Rodgers och Mark Hughes.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 10:08

"Tryck inte ner sexarbetarna"KravMän

AMSTERDAM.  – Tjejerna som jobbar öppnar inte dörren för vilken idiot som helst. De är egna företagare och bestämmer själva vem de vill ha som kund, säger Mariska Majoor till Nyheter24.

Nyheter 24 - 03 mar 14 kl. 10:08

"Tryck inte ner sexarbetarna"KravMän

AMSTERDAM.  – Tjejerna som jobbar öppnar inte dörren för vilken idiot som helst. De är egna företagare och bestämmer själva vem de vill ha som kund, säger Mariska Majoor till Nyheter24.

Expressen - 30 okt 18 kl. 20:10

Samir Badrans besked – måste dra ner på tempot

Flera års hårt arbete i kombination med försummad hälsa har lett till att Samir Badran har drabbats av utbrändhet och depression – artisten tvingas nu dra ner på tempot. Enligt Samir Badran har han fått en rad fysiska problem, samtidigt som han kämpar mot ångest och självmordstankar.”Det är som att min kropp och mitt psyke vill trycka ner mig, och ju mer jag kämpar emot ju värre blir det”, skriver han på Instagram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.