Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 27 January, 14:21

Sydsvenskan - 18 sep 13 kl. 14:23

Gasen strömmade i två timmarI över två timmar strömmade naturgas ut över Rudbecksgatan på tisdagskvällen.
"E.on kommer inte åt att stänga av gasen," skrev räddningstjänsten Syd i ett pressmeddelande.
- Vi ville inte stänga av gasen. Det skulle ha drabbat hela området, säger Jakob Holmström, kommunikationschef Eon Gas.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Rudbecksgatan, Syd, Jakob Holmström, Eon Gas

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gasen, strömmadei , två, timmar
Expressen - 03 maj 15 kl. 12:34

Kates strålande stil efter förlossningen

Kate Middleton strålade som en drottning när hon bar ut sin prinsessa bara timmar efter förlossningen. Och Twitter-kommentarerna strömmade snabbt med en och samma slutsats: "Hur lyckas hon?" – Hon har ju ett team bakom sig som hjälper henne, säger hår- och makeupartisten Mahlin Wahlgren..

Västerbottens Folkblad - 13 aug 15 kl. 20:15

Dåligt väder bra för strömningssajt

En blöt och kall sommar kan ha bidragit till ökad användning av tv-strömningstjänsten Netflix. Det pekar de senaste siffrorna från film- och tv-jätten i Norden på. Antalet strömmade timmar per medlem i juni och juli var hela 20 procent högre i år än förra året, meddelar Netflix i ett pressutskick.

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 20:15

Dåligt väder bra för strömningssajt

En blöt och kall sommar kan ha bidragit till ökad användning av tv-strömningstjänsten Netflix. Det pekar de senaste siffrorna från film- och tv-jätten i Norden på.Antalet strömmade timmar per medlem i juni och juli var hela 20 procent högre i år än förra året, meddelar Netflix i ett pressutskick.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 20:15

Dåligt väder bra för strömningssajt

En blöt och kall sommar kan ha bidragit till ökad användning av tv-strömningstjänsten Netflix. Det pekar de senaste siffrorna från film- och tv-jätten i Norden på.Antalet strömmade timmar per medlem i juni och juli var hela 20 procent högre i år än förra året, meddelar Netflix i ett pressutskick.

SvD - 26 jul 14 kl. 11:29

12 timmar eldupphör i Gaza inlett

Efter en blodig natt med nya dödsoffer trädde ett tolv timmar långt eldupphör mellan Israel och Hamas i kraft på lördagsmorgonen. Ett längre fredsavtal ser ut att dröja. Under morgonen strömmade Gazabor till sina utbombade områden för att leta efter döda och samla ihop sina tillhörigheter, rapporterar AP..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

14 tagna för fylleri på stråket

Det blev ingen rusning till premiären av årets krogstråk och Polisen fick därför några harmoniska första timmar på fredagskvällen. Men när timman blev sen strömmade festprissarna till och gav ordningsmakten en hel del att göra..

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 18 kl. 17:42

Läslovet fick barnen att strömma till biblioteket

Huvudbiblioteket fick en stressig eftermiddag när läslovet började. På två timmar strömmade 200 barn och vuxna in för att pyssla, spela och lära sig skriva böcker..

Skånskan - 04 okt 18 kl. 05:00

24 timmar med jobb och framtid i fokus

Eslöv Med jobbmässa, prisutdelning och 400 åttondeklassare som bussades runt till olika företag i kommunen – under onsdagen drog årets näringslivsdagar i Eslöv i gång.Housemusiken strömmade ur högtalarna i Medborgarhusets stora sal när det strax efter klockan 14 på onsdagen blivit dags för Eslövs kommun och andra arbetsgivare att inspirera och informera 400 åttondeklassare som senare under dagen skulle bussas runt mellan olika företagsbesök i kommunen. Staffan Taylor, som titulerar sig själv som entreprenör och professionell drömmare, stod med mikrofonen på scen.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

BP och oljeutsläppet i Mexikanska golfen

Mötet med president Barack Obama varade två timmar längre än planerat och klockan var halv tre på eftermiddagen när Carl-Henric Svanberg, styrelseordförande i British Petroleum, steg ut ur Vita huset. Journalisterna väntade.Detta var inte en av de ljusa dagarna i Svanbergs liv.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

BP och oljeutsläppet i golfen

Mötet med president Barack Obama varade två timmar längre än planerat och klockan var halv tre på eftermiddagen när Carl-Henric Svanberg, styrelseordförande i British Petroleum, steg ut ur Vita huset. Journalisterna väntade. Detta var inte en av de ljusa dagarna i Svanbergs liv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.