Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 10 February, 03:34

Affärsvärlden - 16 sep 13 kl. 13:49

Börsen: Försäljningsstatistik lyfter H&MStockholmsbörsen steg i ett allmänt bättre riskklimat på måndagen efter helgens positiva besked kring Syrien och Federal Reserve. Indextunga H&M var en vinnare efter stark försäljningsstatistik för augusti..
Läs mer på Affärsvärlden


Läs mer om:
Syrien, Federal Reserve

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Börsen, Försäljningsstatistik, lyfter, H&M
DI - 23 dec 13 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: IMF-glädje lyfter kurserna

Stockholmsbörsen inledde julveckan med högre kurser, i likhet med utvecklingen i Asien och Europa, sedan sentimentet stärkts av IMF:s höjda utsikter för den amerikanska ekonomin..

DI - 07 feb 14 kl. 10:21

Börsen: Tele2 och Betsson lyfter

Stockholmsbörsen var i stort oförändrad. Tele2 lyfte i spåren av uppköpsrykte medan Betsson steg efter köp av holländskt spelbolag. I rapportflödet backade Skanska och SSAB medan Eniro avancerade.

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Budförväntningar lyfter läkemedelsbolag

Stockholmsbörsen handlades kring nollan efter lunchtid på onsdagen. Ett par bolagsrapporter har inkommit men flödet är betydligt lugnare än tidigare..

DI - 07 jul 14 kl. 14:02

Stockholmbörsen: Di-krönika lyfter bolaget

Stockholmsbörsen fortsatte i lätt uppåtlutade banor under måndagens eftermiddagshandel. Tele2, Telia Sonera och SAS var i fokus efter siffersläpp och strukturaffärer med bolag likt Readsoft och Ratos i periferin..

DI - 30 okt 14 kl. 14:25

Stockholmsbörsen: Skönhetsjätten lyfter

På den tidiga torsdagseftermiddagen noterades Stockholmsbörsen strax under nollstrecket. Oriflame gick starkt medan Sandvik retirerade i spåren av respektive konkurrenters delårsrapporter..

DI - 06 mar 15 kl. 10:38

Börsen: Sandvik och MTG lyfter

Stockholmsbörsen inledde fredagen med handel strax över nollstrecket och anslöt därmed till övriga europeiska börser, som alla uppvisade små rörelser..

DI - 27 apr 15 kl. 11:00

Börsen: SSAB och Sandvik lyfter på rapporter

Stockholmsbörsen började veckan uppåt med hjälp av starka rapporter från främst SSAB och Sandvik men även köksbolaget Nobia. Sobi och Aerocrine rusade på bekräftade samtal om eventuella uppköp..

DI - 09 jun 15 kl. 14:27

Stockholmsbörsen: Björn Borg lyfter

Kurserna på Stockholmsbörsen hade strax efter lunch letat sig upp kring nollstrecket efter att ha handlats så mycket som 1 procent lägre på förmiddagen. Återhämtningen leddes av verkstads- och bankaktier, svagast utveckling hade material och hälsovård..

DI - 23 jun 15 kl. 17:55

Börsen: Framsteg i Grekland lyfter handeln

Stockholmsbörsen avhandlade även tisdagens handel i grönt territorium. Framsteg i dialogen med Grekland bidrog till att höja börshumöret..

DI - 23 jul 15 kl. 14:18

Stockholmsbörsen: Meda och ABB lyfter

Stockholmsbörsen pendlade mellan plus och minus på torsdagen när bland annat ABB, Meda och Skanska släppte siffror för det gångna kvartalet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Euron stärks mot dollarn

De svenska obligationsräntorna svängde i takt med utvecklingen på de finansiella marknaderna under tisdagens handel. Handelsdagen avslutade med i stort sett oförändrade räntenivåer, i linje med utvecklingen för de tyska motsvarigheterna. I EMU-periferin fortsatte de grekiska räntorna att klättra uppåt..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

McDonalds kan sälja svenska restauranger

McDonalds kan stå inför att sälja av sina restauranger i Sverige, uppger Finans.dk med hänvisning till källor. Carnegie lär ha tagits in som rådgivare inför en transaktion..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Sval inledning på Wall Street

De amerikanska börserna handlades blandat tidigt på tisdagen. Flertalet delårsrapporter har presenterats under handelsdagen, där bland annat Coca-Cola kom in starkare än konsensus. Bank- och energirelaterat backade..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Kraftigt uppvärderad jobbsiffra

Antalet lediga jobb i USA, JOLT, steg till 5,607 miljoner vid utgången av december månad från 5,346 miljoner föregående månad (preliminärt 5,431)..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

TV: ECB ser mörk framtid

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Svagare detaljhandel än väntat i USA

Den amerikanska detaljhandelns omsättning var lägre än vad marknaden hade förväntat sig..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Turkcell vill köpa hela Telia-bolaget

Turkcell kommer gå vidare med budet på Teliasoneras ägarandel i Fintur. Det rapporterar Bloomberg News på tisdagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Thatchers lyxhus till salu

Storbritanniens före detta premiärminister Margaret Thatchers tidigare hem i London är till salu, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Deutsche Bank på sjuårslägsta

Den tyska storbanken Deutsche Bank har rejält med motvind på börsen och aktien noteras på tisdagen under botten från 2009..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

USA-terminerna pekar nedåt

De amerikanska börserna väntas öppna med nedgångar av terminerna att döma. Det sura börshumöret i Asien och Europa smittar av sig och det fortsatt låga oljepriset gör inte investerarna mer riskvilliga..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.