Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 24 August, 04:57

Affärsvärlden - 16 sep 13 kl. 13:49

Börsen: Försäljningsstatistik lyfter H&MStockholmsbörsen steg i ett allmänt bättre riskklimat på måndagen efter helgens positiva besked kring Syrien och Federal Reserve. Indextunga H&M var en vinnare efter stark försäljningsstatistik för augusti..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Syrien, Federal Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, Försäljningsstatistik, lyfter, H&M
DI - 23 dec 13 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: IMF-glädje lyfter kurserna

Stockholmsbörsen inledde julveckan med högre kurser, i likhet med utvecklingen i Asien och Europa, sedan sentimentet stärkts av IMF:s höjda utsikter för den amerikanska ekonomin..

DI - 07 feb 14 kl. 10:21

Börsen: Tele2 och Betsson lyfter

Stockholmsbörsen var i stort oförändrad. Tele2 lyfte i spåren av uppköpsrykte medan Betsson steg efter köp av holländskt spelbolag. I rapportflödet backade Skanska och SSAB medan Eniro avancerade.

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Budförväntningar lyfter läkemedelsbolag

Stockholmsbörsen handlades kring nollan efter lunchtid på onsdagen. Ett par bolagsrapporter har inkommit men flödet är betydligt lugnare än tidigare..

DI - 07 jul 14 kl. 14:02

Stockholmbörsen: Di-krönika lyfter bolaget

Stockholmsbörsen fortsatte i lätt uppåtlutade banor under måndagens eftermiddagshandel. Tele2, Telia Sonera och SAS var i fokus efter siffersläpp och strukturaffärer med bolag likt Readsoft och Ratos i periferin..

DI - 30 okt 14 kl. 14:25

Stockholmsbörsen: Skönhetsjätten lyfter

På den tidiga torsdagseftermiddagen noterades Stockholmsbörsen strax under nollstrecket. Oriflame gick starkt medan Sandvik retirerade i spåren av respektive konkurrenters delårsrapporter..

DI - 06 mar 15 kl. 10:38

Börsen: Sandvik och MTG lyfter

Stockholmsbörsen inledde fredagen med handel strax över nollstrecket och anslöt därmed till övriga europeiska börser, som alla uppvisade små rörelser..

DI - 27 apr 15 kl. 11:00

Börsen: SSAB och Sandvik lyfter på rapporter

Stockholmsbörsen började veckan uppåt med hjälp av starka rapporter från främst SSAB och Sandvik men även köksbolaget Nobia. Sobi och Aerocrine rusade på bekräftade samtal om eventuella uppköp..

DI - 09 jun 15 kl. 14:27

Stockholmsbörsen: Björn Borg lyfter

Kurserna på Stockholmsbörsen hade strax efter lunch letat sig upp kring nollstrecket efter att ha handlats så mycket som 1 procent lägre på förmiddagen. Återhämtningen leddes av verkstads- och bankaktier, svagast utveckling hade material och hälsovård..

DI - 23 jun 15 kl. 17:55

Börsen: Framsteg i Grekland lyfter handeln

Stockholmsbörsen avhandlade även tisdagens handel i grönt territorium. Framsteg i dialogen med Grekland bidrog till att höja börshumöret..

DI - 23 jul 15 kl. 14:18

Stockholmsbörsen: Meda och ABB lyfter

Stockholmsbörsen pendlade mellan plus och minus på torsdagen när bland annat ABB, Meda och Skanska släppte siffror för det gångna kvartalet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Trump-uttalande tynger Wall Street

Börserna i New York inledde onsdagens handel med nedgångar när president Donald Trumps senaste uttalande oroade marknaderna..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Vikande husförsäljning i USA

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 9,4 procent i juli jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 571.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Ny delägare stoppar in en miljard i Nevs samriskbolag

Elbilstillverkaren Nevs i Trollhättan får en ny delägare i sitt samriskbolag i kinesiska Tianjin. Det innebär ett ägartillskott om närmare en miljard kronor..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Trump-utspel oroar på USA-börserna

Terminerna för de amerikanska börsindexen noterades på minus inför handelsstarten på onsdagen, efter att nya utspel från president Donald Trump bidragit till oro på finansmarknaderna..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Sparekonomen: Inte rätt tid att öka aktieexponeringen

Världens börser är överlag dyra och efter sommarens uppgång har den redan högt värderade amerikanska börsen blivit ännu dyrare. Det anser Skandias sparekonom Maria Landeborn..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Berenberg tar upp bevakning av Hexagon

Den tyska banken Berenberg tar upp bevakning av Hexagon genom att sätta rekommendationen till behåll..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Aktieråd: Motvind kan förvandlas till medvind - köp

Vindkraftsbolaget handlas med en betydande rabatt mot eget kapital. Aktien är fortsatt intressant i det längre perspektivet..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Fingerprint backar på börsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen svagt ned, bland annat tyngt av H&M och Assa Abloy..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Stockholms M-toppar saknar förtroende för Kinberg Batra

En majoritet av Moderaternas kommunalråd i Stockholms län saknar förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra, rapporterar SVT..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Stigande vinst för Lundbergs

Investmentbolagets vinst ökar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.