Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 28 June, 05:44

Affärsvärlden - 16 sep 13 kl. 13:49

Börsen: Försäljningsstatistik lyfter H&MStockholmsbörsen steg i ett allmänt bättre riskklimat på måndagen efter helgens positiva besked kring Syrien och Federal Reserve. Indextunga H&M var en vinnare efter stark försäljningsstatistik för augusti..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Syrien, Federal Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, Försäljningsstatistik, lyfter, H&M
DI - 23 dec 13 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: IMF-glädje lyfter kurserna

Stockholmsbörsen inledde julveckan med högre kurser, i likhet med utvecklingen i Asien och Europa, sedan sentimentet stärkts av IMF:s höjda utsikter för den amerikanska ekonomin..

DI - 07 feb 14 kl. 10:21

Börsen: Tele2 och Betsson lyfter

Stockholmsbörsen var i stort oförändrad. Tele2 lyfte i spåren av uppköpsrykte medan Betsson steg efter köp av holländskt spelbolag. I rapportflödet backade Skanska och SSAB medan Eniro avancerade.

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Budförväntningar lyfter läkemedelsbolag

Stockholmsbörsen handlades kring nollan efter lunchtid på onsdagen. Ett par bolagsrapporter har inkommit men flödet är betydligt lugnare än tidigare..

DI - 07 jul 14 kl. 14:02

Stockholmbörsen: Di-krönika lyfter bolaget

Stockholmsbörsen fortsatte i lätt uppåtlutade banor under måndagens eftermiddagshandel. Tele2, Telia Sonera och SAS var i fokus efter siffersläpp och strukturaffärer med bolag likt Readsoft och Ratos i periferin..

DI - 30 okt 14 kl. 14:25

Stockholmsbörsen: Skönhetsjätten lyfter

På den tidiga torsdagseftermiddagen noterades Stockholmsbörsen strax under nollstrecket. Oriflame gick starkt medan Sandvik retirerade i spåren av respektive konkurrenters delårsrapporter..

DI - 06 mar 15 kl. 10:38

Börsen: Sandvik och MTG lyfter

Stockholmsbörsen inledde fredagen med handel strax över nollstrecket och anslöt därmed till övriga europeiska börser, som alla uppvisade små rörelser..

DI - 27 apr 15 kl. 11:00

Börsen: SSAB och Sandvik lyfter på rapporter

Stockholmsbörsen började veckan uppåt med hjälp av starka rapporter från främst SSAB och Sandvik men även köksbolaget Nobia. Sobi och Aerocrine rusade på bekräftade samtal om eventuella uppköp..

DI - 09 jun 15 kl. 14:27

Stockholmsbörsen: Björn Borg lyfter

Kurserna på Stockholmsbörsen hade strax efter lunch letat sig upp kring nollstrecket efter att ha handlats så mycket som 1 procent lägre på förmiddagen. Återhämtningen leddes av verkstads- och bankaktier, svagast utveckling hade material och hälsovård..

DI - 23 jun 15 kl. 17:55

Börsen: Framsteg i Grekland lyfter handeln

Stockholmsbörsen avhandlade även tisdagens handel i grönt territorium. Framsteg i dialogen med Grekland bidrog till att höja börshumöret..

DI - 23 jul 15 kl. 14:18

Stockholmsbörsen: Meda och ABB lyfter

Stockholmsbörsen pendlade mellan plus och minus på torsdagen när bland annat ABB, Meda och Skanska släppte siffror för det gångna kvartalet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Affärsvärlden nr 26, 2017

Här är ett urval av innehållet i detta nummer..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Tvåfrontskrig eller testballong

Att utse en politisk huvudmotståndare kan verka trivialt, men motståndaren är dels själva antitesen mot det man själv vill uppnå – om man pratar i berättelser så är motståndaren draken som har fångat prinsessan och hotar hela staden..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Experternas samstämmiga slutsats

Allt fler tar ton om att högkvalificerad arbetskraft blir allt viktigare för tillväxt och välstånd..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Spännande tillväxtbolag

Medicinteknikbolaget Scandidos växer snabbt och närmar sig break-even. Aktien är intressant för långsiktiga..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Tio frågor: vd Jonas Tellander

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Högtryck i e-handeln

Amerikanska näthandelsjätten Amazon köper ekomatkedjan Whole Foods. Det är tecken på både en alltmer butiksintegrerad e-handel, men också på att e-handeln är börsens gunstling..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

”Stilen förstärker mitt budskap”

Kultur- och demokrati­minister Alice Bah Kuhnke gör ingen hemlighet av att det ligger medvetna val av designer bakom hennes­ framtoning..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

”Underskattad pengamaskin”

Mattias Eriksson på Coeli Select Sverige om varför han ratade H&M, Telia och Balder..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

”Ericsson säljer media”

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Första damer sticker ut

Om presidenter måste klä sig återhållsamt för att signalera trygghet och pålitlighet har deras respektive inte sällan blivit uppskattade modeikoner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.