Expressen > Nyheter

Saturday, 29 February, 08:17

Expressen - 05 sep 13 kl. 08:48

Politikernas lögner upprör hela AlingsåsALINGSÅS. Alingsåsarna upprörs över kommunpamparnas hantering av Tallhyddanaffären. Att de två forna toppolitikerna Elver Jonsson (FP) och Tore Hult (S) misstänks ha ljugit i domstol för att skydda kommunens intressen förstärker bara politikerföraktet, menar alingsåsare GT träffat - Politikernas mygel gör mig rent ut sagt förbannad, säger Jonas Sköld, 37, Alingsås..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Alingsås, AlingsÅs, Tallhyddanaffären, Elver Jonsson, Tore Hult, GT, Jonas Sköld

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikernas, lögner, upprörhela , Alingsås

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Mordmisstänkte maken har ändrat historia – flera gånger

Först påstod den mordmisstänkte maken att han hittade sin livlösa fru i sängen.Sedan tog han tillbaka den versionen - och påstod att han hittade henne på golvet.– Inga kommentarer, sade han till förhörsledaren, när hans oregelbundna historia blev ifrågasatt under ett polisförhör.

Expressen - 30 minuter sedan

Historiska beslutet på Beatrice bröllop

Prinsessan Beatrices bröllop kommer att gå till historien.Hennes fästman Edoardo ”Edo” Mapelli Mozzi har bett sin son att vara best man.Christopher, tre år, blir den yngste någonsin att ha en betydande roll i ett brittisk kungligt bröllop, skriver Daily Mail..

Expressen - 45 minuter sedan

Därför smittas du lätt av virus på flygplan

Trångt, nära och stilla. Flygplan är en underbar plats för virus, som lätt kan sprida sig mellan de närmsta stolsraderna..

Expressen - 45 minuter sedan

Polisen jagar beväpnad man

Polisen har fått flera samtal om en hotfull person i Märsta.Personen uppges vara beväpnad.– Det finns information om tillhygge, vapen, men vi vet inte vilken typ, säger Mats Ericsson, presstalesperson vid polisen.

Expressen - 1 timme sedan

Fem personer gav sig på ensamt offer

En man i 20-årsåldern blev grovt misshandlad i Malmö i natt, uppger polisen.Flera personer har gripits..

Expressen - 1 timme sedan

Smittan fanns i Italien – utan att någon upptäckte det

I Sverige har elva personer testats positivt för coronaviruset. Nu förvärras läget på flera håll i världen – i USA har en patient ingen aning hur den smittats av coronaviruset. I Italien hade viruset cirkulerat oupptäckt i veckor innan smittan bröt ut.

Expressen - 1 timme sedan

De flyr området – efter otäcka stenkastningen

I december utsattes paret Staffan Johansson och Jesper Jönsson för en omfattande stenkastning mot sin bostad i Falkenberg.Nu känner de sig inte längre trygga i området.– Det första vi gör när vi kommer hem är att dra ner rullgardinerna..

Expressen - 1 timme sedan

SD blir störst – nytt bottenrekord för S

Socialdemokraterna fortsätter visa låga siffror – nu gör partiet sitt sämsta resultat någonsin i Svensk väljaropinion, som är som är en sammanvägning av flera opinionsmätningar som Kantar Sifo gör för Ekot.Samtidigt är Sverigedemokraterna Sveriges största parti, enligt mätningen..

Expressen - 3 timmar sedan

Limhamn i Malmö – ett politiskt slagfält

Limhamn kallas ofta ”skafferiet” av Malmös kriminella. Samtidigt uppges många Limhamnsbor känna att även kommunpolitikerna ser stadsdelen som ett skafferi och att de får väldigt lite tillbaka på höga skatter. Kvällsposten har besökt en stadsdel med många höga röster och ett politiskt slagfält.

Expressen - 5 timmar sedan

Tusentals migranter fast vid gränsen mot Grekland

Turkiet har öppnat sin gräns mot Grekland.Samtidigt är den grekiska sidan stängd – och nu är tusentals flyktingar fast i ingenmansland.”Situationen eländig”, skriver journalisten Jenan Moussa på Twitter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.