SVT > Inrikes

Tuesday, 26 May, 05:04

SVT - 04 sep 13 kl. 14:08

Polisen på tå efter falska bomblarmLäget är spänt i Stockholm under Obamas presidentbesök och både allmänhet, media och polisen är på tårna efter flera bomblarm som visat sig vara falska..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholm, Obamas

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, efter , falska, bomblarm
SVT - 15 nov 11 kl. 19:50

Polisen varnar för falska bomber

Polisen varnar för falska bomber efter sex bombhot i Växjö..

Expressen - 08 jul 15 kl. 15:13

Nu varnar polisen – för falska poliser

Nu varnar polisen – för falska poliser som anklagar folk för sexbrott. Flera personer har på kort tid blivit utsatta. – De riktar in sig på äldre, säger Lars Byström, polisens presstalesperson..

Västerbottens Folkblad - 16 feb 15 kl. 15:33

Döms för falska bomblarm

Två gånger ringde den 29-årige Umeåbon till polisen och berättade att han hade en bomb placerad utanför sin dörr. Nu döms han för falskt larm. Straffet blir 100 dagböter, larmen ringdes in i oktober och november 2013.

News55 - 01 jul 16 kl. 16:32

Polisen varnar äldre: Falska mattförsäljare i farten

”Det är sedan ett tag tillbaka åter aktuellt med falska mattförsäljare”, skriver polisen på Facebook. Det börjar oftast med att äldre personer blir uppringda av någon som påstår sig vara mattförsäljare. I vissa fall säger bedragaren att han eller hon ringer från den mattvaruhandlare som den äldre personen tidigare köpt en matta hos.

SN - 20 maj 11 kl. 14:58

Polisen varnar för falska guldförsäljare

Polisen varnar för att falska guldförsäljare åter är aktiva i Nyköpingsområdet. Förutom att de står längs med vägarna har de också försökt sälja ?guld?

Corren - 02 aug 11 kl. 14:26

Polisen varnar för falska sedlar

Under sommaren har polisen i Östergötland fått in ovanligt många falska eurosedlar. Enligt en expert på Statens kriminaltekniska laboratorium, SKL, är förfalskningarna välgjorda..

Barometern - 04 sep 18 kl. 11:15

Polisen utreder inte falska politiska flygblad

Moderaterna i Hultsfred har gjort en anmälan om brott mot upphovsrätten på grund av de falska flygbladen som har spridits i partiets namn, men polisen kommer inte att vidta några åtgärder..

Jönköpingsnytt - 18 maj 12 kl. 12:34

Polisen varnar för falska Eurosedlar

Nu när turistsäsongen så smått är på gång så ökaräven anmälningarna om falska sedlar..

DN - 19 dec 14 kl. 10:53

”Polisen använder falska basstationer”

Svensk polis använder själva falska basstationer, skriver Ny Teknik. Rikspolisstyrelsen vill däremot inte kommentera om sådana är placerade i området kring Rosenbad..

NT - 30 jan 12 kl. 20:19

Polisen varnar för falska motorsågar

Polisen i Norrköping går nu ut med en varning för ett sällskap som säljer motorsågar från Husqvarna..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Tele2 om anti-5G-reaktionerna i sociala medier: ”En liten grupp som hörs mycket”

Under söndagen lade Tele2 ut ett inlägg på sociala medier där de berättar om att de lanserar ett 5G-nät – och direkt fylldes kommentarsfälten med stora mängder rasande reaktioner. Trots att det inte finns vetenskapliga bevis för att 5G skulle vara farligt så är anti-5g-rörelsen i Sverige högljudd, och i Storbritannien har konspirationsteorier lett till att ett hundratal mobilmaster satts i brand..

SVT - 2 timmar sedan

Transportarbetarförbundet: ”Ett angrepp på hela arbetarrörelsen”

Storbråket om vilka som ska kunna sägas upp från arbetet fortsätter. Efter att SVT:s Agenda på söndagen publicerat förslagen till en ny arbetsmarknadslagstiftning, har flera fackförbund gått i taket. I måndagens Aktuellt debatterade Företagarnas jurist Lise-Lotte Argulander arbetsrätten med Tommy Wreeth, ordförande för transportarbetarförbundet.

SVT - 3 timmar sedan

Viktiga datum från Folkhälsomyndigheten att hålla koll på

Under tisdagen kommer Folkhälsomyndigheten att komma med besked om eventuella lättade restriktioner för ”yngre äldre” och på fredag får vi reda på när fotbollsserierna får grönt ljus. Här är några viktiga datum att hålla koll på de närmsta veckorna..

SVT - 4 timmar sedan

Annika Strandhäll (S) i debatt om straffskärpning för sexbrott

Regeringen vill skärpa straffen för sexköp genom att ta bort böter ur straffskalan. – Idag är straffskalan för de allra flesta motsvarande att sno en oxfilé på Ica. Medan det faktiskt handlar om att du köper dig tillträde till en annan människas kropp, säger Annika Strandhäll (S), jämställdhetspolitisk talesperson..

SVT - 5 timmar sedan

Miljarder liter kloakvatten ut i Öresund

Planerna på att släppa ut stora mängder orenat avloppsvatten från Köpenhamn i Öresund under fem dagar har väckt uppståndelse i både Sverige och Danmark. Planerna har skjutits upp – men nu avslöjas att betydligt större mängder kloakvatten har släppts ut i havet de senaste åren..

SVT - 5 timmar sedan

Professor: ”Vi måste vässa målet och trycka ner smittan”

Färre kan vara smittade av coronaviruset än man tidigare trott, enligt flera antikroppsstudier i Europa. Därför behöver Sveriges coronastrategi ses över, anser Tove Fall, professor i molekylär epidmiologi. – Det är dags att vässa målet ytterligare, säger hon i Aktuellt..

SVT - 6 timmar sedan

Så resonerar SVT Nyheter kring namnpublicering på sexköpare

Den senaste tiden har SVT Nyheter publicerat nyheter om två offentliga personer som har tagits på bar gärning när de köpte sex. I det ena fallet har vi publicerat namn och i det andra inte. Hur kommer det sig?.

SVT - 7 timmar sedan

It-angreppen kartlagda – privat sektor anmäler mest

Nio av tio anmälningar av personuppgiftsincidenter som beror på it-angrepp kommer från den privata sektorn, visar en ny rapport från Datainspektionen. – Privat sektor hanterar ju mycket kunduppgifter och vi ser ju att det framför allt är personnummer och kreditkortsnummer som angriparna är ute efter, säger analytikern Christina Torell..

SVT - 7 timmar sedan

Tegnell: Vi ska göra en ny antikroppsstudie

När resultatet från Folkhälsomyndighetens antikroppstudie kom förra veckan beskrevs det av många som en besvikelse. I Stockholm hade inte fler än 7,3 procent antikroppar. Men statsepidemiolog Anders Tegnell trodde att immuniteten egentligen var mycket högre och under dagens pressträff ifrågasatte han resultatet av den första antikroppsstudien.

SVT - 8 timmar sedan

Telia: Massiv ökning av resandet under Kristi himmelfärdsdag

Trots Folkhälsomyndighetens rekommendationer ökade resandet under Kristi himmelfärdsdag, enligt Telias rörelsemönster. – Det är helt klart är en massiv ökning jämfört med veckan innan, säger Kristofer Ågren, chef för Data Insights på Telia..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.