Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 19 October, 12:14

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 14:47

Singapore-man med 6 000 Barbiedockor
Jian Yang, 33, från Singapore har ett udda samlarintresse. Han delar sitt hem med 9 000 dockor varav två tredjedelar består av Barbiedockor, uppger Reuters. Yang har köpt föremålen för sammanlagt 2,6 miljoner kronor under 20 års tid. - Jag har haft flickvänner som har blivit nervösa av de här sakerna... De ser på dockorna och tänker "okej, så det där är konkurrensen", vilket är ganska bekymmersamt men det är så det är, säger Jian Yang, som till vardags är strategichef på medieföretaget Omnicom.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Barbiedockor, Yang, Singapore, Reuters, Jian Yang, Omnicom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singapore-manmed 6 , 000, Barbiedockor
NT - 02 sep 13 kl. 14:47

Singapore-man med 6 000 Barbiedockor

Jian Yang, 33, från Singapore har ett udda samlarintresse. Han delar sitt hem med 9 000 dockor varav två tredjedelar består av Barbiedockor, uppger Reuters. Yang har köpt föremålen för sammanlagt 2,6 miljoner kronor under 20 års tid..

Trelleborgs Allehanda - 02 sep 13 kl. 14:47

Singapore-man med 6 000 Barbiedockor


Jian Yang, 33, från Singapore har ett udda samlarintresse. Han delar sitt hem med 9 000 dockor varav två tredjedelar består av Barbiedockor, uppger Reuters. Yang har köpt föremålen för sammanlagt 2,6 miljoner kronor under 20 års tid.

DN - 02 sep 13 kl. 15:25

Singapore-man med 6 000 Barbiedockor

Jian Yang, 33, från Singapore har ett udda samlarintresse. Han delar sitt hem med 9 000 dockor varav två tredjedelar består av Barbiedockor, uppger Reuters..

Västerbottens Folkblad - 02 sep 13 kl. 14:48

Singapore-man med 6 000 Barbiedockor

Jian Yang, 33, från Singapore har ett udda samlarintresse. Han delar sitt hem med 9 000 dockor varav två tredjedelar består av Barbiedockor, uppger Reuters. Yang [...

YLE - 11 aug 16 kl. 08:59

Listan: Det lönar sig att vinna OS-guld för Singapore

Vissa länder belönar sina OS-medaljörer med saftiga bonusar medan andra inte ger en euro. I Singapore innebär ett OS-guld också en sexsiffrig prissumma. Singapore toppar listan på australiska Fox Sports webbplats.

Skånskan - 02 jan 17 kl. 13:41

En stjärna i Singapore Streetfoodkocken Chan Hon Meng serverar världens billigaste Guide Michelinmat

SINGAPORE Kvalitetsmat behöver inte alltid kosta I Singapore finns streetfoodkocken Chan Hon Meng som serverar världens billigaste Michelinmat och vars Hong Kong Soya sauce chicken för tolv kronor vunnit stjärnstatus långt utanför landets gränser. ERWP.fif(0)Första dagen möts jag av råa metalljalussier.

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 09:30

Singapore-plan föll flera kilometer

Det var alla flygräddas värsta mardröm — båda motorerna på Airbus-planet slutade fungera, och planet föll handlöst flera kilometer. Singapore Airlines meddelar nu att man utreder händelsen på vägen från Singapore till Shanghai förra helgen.Enligt branschmedier höll planet, en Airbus A330-300, en marschhöjd på knappt 12 000 meter när Rolls-Royce-motorerna gav upp.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 15 kl. 09:30

Singapore-plan föll flera kilometer

Det var alla flygräddas värsta mardröm — båda motorerna på Airbus-planet slutade fungera, och planet föll handlöst flera kilometer. Singapore Airlines meddelar nu att man utreder händelsen på vägen från Singapore till Shanghai förra helgen.Enligt branschmedier höll planet, en Airbus A330-300, en marschhöjd på knappt 12 000 meter när Rolls-Royce-motorerna gav upp.

YLE - 24 sep 15 kl. 19:14

Karleby exporterar vård till Singapore

Tvåtusen åldringar i Singapore ska snart få träna med hjälp av gymutrustning och dataprogram från Karleby. Ett par Karlebyföretag har rott i land ett projekt som är värt 1,5 miljoner euro. Tillsammans ska de exportera hälsovård till tolv äldreboenden i Singapore.

BT - 13 mar 11 kl. 14:07

"Minst 10 000 döda"

Dödstalet kommer att överstiga 10 000 bara i ett län i norra Japan, enligt en polischef. I dag hittades över 200 döda i staden Higashimatsushima där skalvet orsakade omfattande förstörelse.
Och nu anländer hjälpgrupper från utlandet.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Krim sörjer skolmassakerns offer

Krimhalvöns historia kommer att delas i två. Före och efter den 17 oktober. Det säger den ryskstödde Krimledaren Sergej Aksionov inför hundratals sörjande människor som slutit upp i staden Kertj under en sorgeceremoni för offren för skolmassakern i onsdags.

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Björn Wiman efter invalet: Helt förödande

Invalet av litteraturprofessorn Mats Malm imponerar inte på DN:s kulturchef Björn Wiman. Malms kunskaper finns redan i Svenska Akademien och han saknar de avhoppade ledamöternas lyskraft, anser Wiman. Men Malms litteraturvetarkollegor hyllar Akademiens val.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Mats Malm: "En fantastisk sak att gå in i"

Mats Malm fick betänketid av Svenska Akademien - men svarade ja när han hunnit fundera över vad uppdraget innebar. - Det är en fantastisk sak att gå in i, jag ser verkligen fram emot det, säger den nya ledamoten till TT.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Förbundet agerar efter dödshot mot Carney

Chelseakaptenen Karen Carney hotades med våldtäkt och till döden i ett Instagraminlägg, efter lagets Champions League-seger över Fiorentina häromdagen. Själv tog hon inte allvarligt på hotet, svarade "Wow, en del människor. .

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Person fast i ventilationssystem i Stockholm

En person sitter sedan tidig morgon fast i ett ventilationsschackt i Vasastan i Stockholm. - Vi har haft svårt att etablera kontakt med personen så vi vet inte ålder eller om det är en man eller kvinna, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Poliser anmälda efter möhippa

Två poliser i Bergslagen har anmälts för vapenbrott, olovligt brukade av polisfordon och tjänstefel i samband med en möhippa i våras, rapporterar P4 Örebro. Det var avsett som ett skämt när två poliser drog på sig uniformerna och "ryckte ut" och kidnappade en blivande brud i pikébussen under sin ledighet.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Johanna Nylander: Ställ inte svältande barn mot städjobb

Man kan byta städning av hotellrummet mot välgörenhet. Men det blir mest ett sätt för hotellet att skryta om sitt hållbarhetsarbete..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Sparande räddar både pensionen och systemet

Pensionerna har varit låga de senaste åren, vilket lett till att förtroendet för pensionssystemet sjunkit..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Syrienmöte i Turkiet i slutet av oktober

Turkiet kommer att stå värd för ett högnivåmöte om Syrien den 27 oktober i Istanbul, meddelar president Recep Tayyip Erdogans talesperson. Förutom Erdogan kommer ledarna för Ryssland, Tyskland och Frankrike att närvara.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Misstänkta efter påkörningen omhäktade

Tingsrätten har omhäktat två män som misstänks för två mordförsök och anstiftan till mordförsök efter att två unga personer körts på vid Pastavagnen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.