DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 05 September, 01:08

DalaDemokraten - 31 aug 13 kl. 22:03

Brand i SmedjebackenRäddningstjänsten har larmats till kuskbacksvägen i Smedjebacken där det ska brinna i någon form av byggnad. ....
Läs mer på DalaDemokraten


Läs mer om:
Smedjebacken

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , Smedjebacken
Expressen - 28 sep 14 kl. 14:53

Brand i villa i Smedjebacken

En villabrand härjade i Smedjebacken under söndagsförmiddagen. När räddningstjänsten anlände var huset redan övertänt. Då var det för sent att släcka branden och villan brann ned till grunden..

DalaDemokraten - 11 jan 14 kl. 05:50

2013 gav dubblering av antalet bränder i byggnader

SMEDJEBACKEN Den sista delen av förra året blev intensiv för räddningstjänsten i Smedjebacken. – Det var många bränder tätt inpå varandra och.

Dalarnas tidningar - 10 apr 14 kl. 21:32

Brand i byggnad

Räddningstjänsten har larmats ut till en befarad brand i Gubbo i Smedjebacken..

Dalarnas tidningar - 28 sep 14 kl. 11:22

Villa totalförstörd i brand

Vid elvatiden på söndagsförmiddagen larmades räddningstjänsten i Smedjebacken till en villabrand på Uvbergsgatan i centrala Smedjebacken..

DalaDemokraten - 13 feb 14 kl. 08:22

15-åring gripen för brand i Söderbärke

smedjebacken En 15-årig yngling greps på onsdagskvällen i samband med en anlagd brand i det så kallade Kapellet vid Bärkevägen..

DalaDemokraten - 11 aug 14 kl. 12:43

Brand i maskinhall kan ha varit anlagd

Det var vid 23-tiden på söndagskvällen som räddningstjänsten i Smedjebacken fick två larm om brand på en fastighet i Mårtsboäng, Söderbärke..

Dalarnas tidningar - 11 aug 14 kl. 12:43

Brand i maskinhall kan ha varit anlagd

Det var vid 23-tiden på söndagskvällen som räddningstjänsten i Smedjebacken fick två larm om brand på en fastighet i Mårtsboäng, Söderbärke..

DalaDemokraten - 07 apr 14 kl. 19:32

Atlas kom – och drog från Smedjebacken

SMEDJEBACKEN Det som Grängesberg nu tvingas gå igenom, drabbade Smedjebacken i skiftet 1970–1980-talen. – Det var en stor be- svikelse och riktig.

DalaDemokraten - 03 dec 13 kl. 17:16

Kraftig brand vid Wanbo herrgård

SMEDJEBACKEN En våldsam brand förstörde Lofthuset vid Wanbo herrgård på tisdagsmorgonen. Sex övernattande gäster fanns i byggnaden och alla hann ut innan.

DalaDemokraten - 11 okt 13 kl. 05:50

Smedjebacken avancerade i skol­rankning

SMEDJEBACKEN I Lärarförbundets senaste skolrankning har Smedjebacken gått från plats 232 till 187 bland landets kommuner. ? Inte mycket att skryta med, ....

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 2 timmar sedan

Ungdomar på stödturné

De aktuella brotten ska ha begåtts sedan i december ifjol fram till juni i år. Det handlar både om stölder och försök till stölder liksom häleri, men också framkallande av fara för annan..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Tre mål av Forsell när Falun slog Borlänge

I Faluns offensiv verkar det som att anfallaren David Forsell har hittat målformen tidigt på försäsongen. Mot Borlänge svarade han för tre av lagets sex mål. Något som är viktigt enligt BS-tränaren Johan Kruse..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Lastbilschaufför åtalas för tre trafikbrott samtidigt

En lastbilschaufför som hade mindre kontroll på sin bil stoppades i en kontroll i Mora den 8 augusti. Det visade sig att lastbilen inte var besiktigad, att fordonsskatten inte var betald och därtill var lastbilen utrustad med dubbdäck..

DalaDemokraten - 4 timmar sedan

Fåraherdar ordnade rovdjursvaka i manifestation mot närgångna vargar

Det var fåravelförbundet som bjöd in till en landsomfattande manifestation för att belysa den konflikt som fårägarna ofta upplever när rovdjuren blir fler..

DalaDemokraten - 4 timmar sedan

Lyckad premiär för med visafton

Systrarna Linnea och Jenny Lerström var några av de artister som uppträdde under kvällen i bystugan i By då drygt 70 personer lockades att ta del av kvällen då visan stod i centrum. Systrarna inledde kvällen och bjöd på ett varierat program ur den svenska visskatten..

DalaDemokraten - 5 timmar sedan

De svenska älgarna är väldigt unga: "För många tänker på kött och horn"

En älg kan leva upp emot 20 år. Men ytterst få älgar blir så gamla..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

"Kvarnsveden är redan klara"

Sportens Kristian Bågefeldt skrev det förra veckan: "Kvarnsveden kan inte missa". Även helgens motståndare för Kvarnsveden verkar inne på samma spår..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

Åtalas för burn out

Att bränna däck kan bi dyrt. En yngling som gjorde en så kallad burn out på Dalgatan i Älvdalen åtalas nu för händelsen. Ynglingen nekar medan åklagaren yrkar på 1000 kronor i böter..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

De startar insamling till flyktingar i Grekland

– Vi har läst om allt hemskt som händer och fick nog. Så vi tog kontakt med en organisation som heter "Vi gör vad vi kan" i Stockholm. Vi har startat en undergrupp, säger Linnea Sandström..

DalaDemokraten - 7 timmar sedan

En helg med två besök från Japan

Två delegationer med japaner är i Leksand den här helgen..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.