DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 09 October, 00:05

DalaDemokraten - 31 aug 13 kl. 22:03

Brand i SmedjebackenRäddningstjänsten har larmats till kuskbacksvägen i Smedjebacken där det ska brinna i någon form av byggnad. ....
Läs mer på DalaDemokratenLäs mer om:
Smedjebacken

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Brandi , Smedjebacken
Dalarnas tidningar - 30 nov 13 kl. 09:17

Brand i ladugård utanför Smedjebacken

En ladugård utanför Smedjebacken brann på lördagsmorgonen..

Expressen - 28 sep 14 kl. 14:53

Brand i villa i Smedjebacken

En villabrand härjade i Smedjebacken under söndagsförmiddagen. När räddningstjänsten anlände var huset redan övertänt. Då var det för sent att släcka branden och villan brann ned till grunden..

Dalarnas tidningar - 28 sep 14 kl. 11:22

Villa totalförstörd i brand

Vid elvatiden på söndagsförmiddagen larmades räddningstjänsten i Smedjebacken till en villabrand på Uvbergsgatan i centrala Smedjebacken..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Villa totalförstördes i brand

En villa totalförstördes vid brand tidigt på torsdagen. Brandlarmet kom till räddningstjänsterna straxt förre nio på morgonen och när räddningstjänsterna från Smedjebacken och Ludvika var på plats var branden fullt utvecklad..

Dalarnas tidningar - 29 nov 13 kl. 06:24

Villa totalförstörd vid brand

En villa totalförstördes vid en kraftig brand i byn Getbo, strax norr om Smedjebacken, natten till fredag..

Expressen - 03 dec 13 kl. 11:00

Sex till sjukhus efter brand i Dalarna

Flera gäster evakuerades vid en kraftig brand på en konferensanläggning i Smedjebacken, Dalarna, på tisdagsmorgonen. Alla sex personer är förda till sjukhus.– Det ska inte vara några allvarliga skador, säger Bo Eriksson, informatör vid polisen i Dalarna.

DalaDemokraten - 03 dec 13 kl. 17:16

Kraftig brand vid Wanbo herrgård

SMEDJEBACKEN En våldsam brand förstörde Lofthuset vid Wanbo herrgård på tisdagsmorgonen. Sex övernattande gäster fanns i byggnaden och alla hann ut innan.

DalaDemokraten - 13 feb 14 kl. 08:22

15-åring gripen för brand i Söderbärke

smedjebacken En 15-årig yngling greps på onsdagskvällen i samband med en anlagd brand i det så kallade Kapellet vid Bärkevägen..

Dalarnas tidningar - 10 apr 14 kl. 21:32

Brand i byggnad

Räddningstjänsten har larmats ut till en befarad brand i Gubbo i Smedjebacken..

Dalarnas tidningar - 23 jul 14 kl. 22:49

Stort strömavbrott efter brand

Strax efter klockan 22 larmades räddningstjänsten om en brand i kraftstationen i Östermoren, strax utanför Smedjebacken..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 2 timmar sedan

Åtalas för snatteri av mat

En 61-årig falukvinna har åtalats för snatteri sedan hon den 3 oktober försökt passera kassorna hos ICA Maxi på Regementsområdet utan att betala matvaror värda 459 kronor. 61-åringen erkänner..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Stöten satsar för framtiden

Dalarnas högsta skidåkning erbjuder Fjätervålen, men den största fallhöjden finns i Stöten. Skidanläggningen som en gång initierades av gamla Domänverket fyller i år 40 år och har genom åren vuxit ut till att bli en av landets stora skidområden, lite i skuggan av Skistar och Kläppen. Men nu är de tuffa åren över och den vinter som gick var lyckosam och ger framtidstro..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Dator stals från Stadshuset

En dator försvann natten till torsdagen vid ett inbrott i Stadshuset vid Röda vägen. En ruta krossades vid inbrottet..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Mellan 20 och 30 personer i bråk på asylboende i Orsa

Det var vid 17.30-tiden som polisen fick larm om att mellan 20 och 30 personer hade hamnat i bråk på asylboendet i centrala Orsa..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Cyklist var narkotikapåverkad

En cyklist på väg genom centrum stoppades vid 01.38, natten till onsdagen av en polispatrull och visade sig då vara påverkad av narkotika. Han misstänks för narkotikabrott..

DalaDemokraten - 3 timmar sedan

Inga klara svar, men nu ska bränderna i Venjan vara över

Sju bränder som saknar naturliga förklaringar har under sommaren och hösten drabbat Venjan. Något som skapat oro i bygden och också lett till att en man suttit anhållen, men som nu är frisläppt..

DalaDemokraten - 4 timmar sedan

Bil stals vid Skomakargatan

En svart Mercedes Benz med registreringsnummer GSA608 försvann mellan 16.05 och 17.30 på onsdagen från Friskis & Svettis parkering vid Skomakaregatan..

DalaDemokraten - 4 timmar sedan

Knivoffrets svar till polis: – Gå och stör nån annan!

Det var natten till 5 november som polis och ambulans kallades till en lägenhet i Tjärna ängar. En hysterisk kvinna hade ringt och berättat att en man låg knivskuren och hade misshandlat av tre bekanta. Själv blödde hor ur ett sår i näsan och sa att också hon blivit misshandlad..

DalaDemokraten - 5 timmar sedan

Vindkraftverken går minus för Falu Energi och Vatten

Delårsrapporten från Falu Energi och Vatten visar totalt ett minusresultat på 8,6 miljoner kronor och det beror till stor del på, enligt koncernen, det sjunkande snittpriset på el..

DalaDemokraten - 5 timmar sedan

Moraforward till Östersund

I somras värvades Emil Aronsson från kanadensisk juniorhockey till Mora IK. Tjugoåringen har dock haft svårt att platsa. Därför lånas han nu ut till Östersund i norra hockeyettan..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.