SR > Kultur

Wednesday, 02 September, 20:56

SR - 28 aug 13 kl. 07:05

"Ingmar Bergman: en berättelse om kärlek, sex och svek" av Thomas SjöbergImorgon kommer mannen bakom den omtalade boken om Kungen - den ofrivillige monarken, Thomas Sjöberg ut med en ny bok. Den här gången handlar det om Ingmar Bergman och underrubriken är en berättelse om kärlek sex och svek..
Läs mer på SRLäs mer om:
Kungen, Sjöberg, Ingmar Bergman, Bergman, Thomas Sjöberg

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Bergmanen , berättelseom , kärlek, sexoch , svek av Thomas Sjöberg
DN - 27 sep 13 kl. 15:23

Så skapade Ingmar Bergman sin persona

Regissören Ingmar Bergman var besatt av sin självbild. Han älskade att göra fejkade intervjuer med sig själv. Även i sina memoarer var han en inbiten lustlögnare.

SVT - 12 dec 13 kl. 18:01

Svensk producerar Sparks Ingmar Bergman-film

Kultduon Sparks musikalfilm om Ingmar Bergman blir verklighet. Svenskar är inblandade, men inte i huvudrollen..

NT - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film..

SvD - 01 sep 14 kl. 11:30

Skarsgård öser galla över Bergman

Stellan Skarsgård jobbade med Ingmar Bergman två gånger. I en stor brittisk intervju berättar han att han inte tyckte om den store regissören som person..

Expressen - 27 jul 15 kl. 21:02

Märker att Bergman gillar sällskapet

Olle Hägers intervju med Ingmar Bergman är bra. Men den korta intervjun med Häger, om intervjun med Bergman, är en riktig pärla..

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 13 kl. 12:33

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film. Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

SvD - 10 okt 14 kl. 13:05

Roy Andersson öser galla över Bergman

I en intervju med norska NRK beskriver Roy Andersson Ingmar Bergman som "en stackare" och "en ganska förkrympt själ". - Det känns som han har filmat med huvudet under armen många gånger, säger Roy Andersson som inte tycker att Bergman gjort mycket av intresse..

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Fristadsmusiker får visum

Den brittiska immigrationsmyndigheten har ändrat sig och ger Malmös fristadsmusiker, den egyptiske sångaren och låtskrivaren Ramy Essam visum..

SR - 6 timmar sedan

"Varumärken kan hamna litet varstans"

Den illegala filmstreamingsajten Swefilmer stängdes ner för en månad sedan, men sajter med liknande domännamn finns kvar och nya dyker upp trots att streaming av filmer är olagligt..

SR - 8 timmar sedan

Expressen namnger högerpopulär bloggerska

Tidningen Expressen namnger idag en kvinna som i en blogg hävdar att hon har blivit förföljd av två journalister, Niklas Orrenius från Dagens Nyheter och Annika Hamrud som frilansar för Expressen..

SR - 9 timmar sedan

Tvåspråkigt i Karlavagnen i P4

Både finska och svenska i Karlavagnen framöver..

SR - 14 timmar sedan

Utställning om armeniska folkmordet

På Armémuseum i Stockholm visas just nu "Ögonvittne till det armeniska folkmordet". Utställningen bygger på foton och texter av den tyske författaren och människorättskämpen Armin T. Wegner som själv bevittnade folkmordet på kristna grupper i det osmanska riket för hundra år sedan..

SR - 14 timmar sedan

Oenighet om bevarandet av idrottshall

Kan fastighetsägare själva bestämma om deras fastigheter ska byggnadsminnesförklaras eller ej? Ja, den frågan hoppas Riksantikvarieämbetet få svar på när myndigheten nu tar upp fajten om att byggnadsminnesförklara en idrottshall från sent 1930-tal i Mariestad mot kommunens vilja..

SR - 14 timmar sedan

Britterna nekar Ramy Essam visum

Fristadsmusikern och egyptiska sångaren och låtskrivaren Ramy Essam nekas visum till Storbritannien..

SR - 14 timmar sedan

"Hausfrau" av Jill Alexander Essbaum

Jill Alexander Essbaum är en amerikansk poet och akademiker, vars romandebut "Hausfrau" nu kommer på svenska. Hemmafrun är amerikanska Anna Benz, bosatt i Schweiz med sin familj och romanen har liknats vid en samtida "Madame Bovary". För översättningen står Inger Johansson och Kulturnytts läsare är Anneli Dufva..

SR - Igår: 15:05

Trevligt Folk Deluxe - nu kommer tv-serien om Somalia Bandy

Nu ska historien om det somaliska bandylaget från Borlänge bli tv-serie. Serien - som kommer visas på Kanal 5 efter årsskiftet - heter Trevligt Folk Deluxe. Det blir mycket känsla, berättar Patrik Andersson, grundare av Somalia Bandy..

SR - Igår: 11:21

Undergångsstämning i Annika von Hausswolffs nya bildsvit

Annika von Hausswolff hör till de kvinnliga konstnärer som bröt ny mark för svenskt fotografi under tidigt 90-tal. Nu är hon aktuell med en ny utställning på Galleri Andréhn-Schiptjenko i Stockholm med titeln RAZZIA: (nu liknar vi varandra och har gjort oss ett beläte: förlika er med allt som är en bild)..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.