Expressen > Nöje

Wednesday, 24 May, 15:23

Liknande nyheter

Taggar: MonicaZ
Expressen - 3 timmar sedan

Monica, 22: "Jag har tur som lever"

MANCHESTER. Hon skulle se sin stora idol Ariana Grande för första gången.Men konserten slutade i en mardröm – då Monica Calves, 22, tvingades fly från terrordådet.

Magazin24 - 14 apr 11 kl. 16:22

Hemma hos Monica slutar det aldrig blomma

Magazin24 hälsade på en riktig växtälskare. Det  som avslöjar vart Monica Johansson bor är det faktum att det står en rejäl skottkärra bredvid förstutrappen. Jag knackar på och hon öppnar.

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 10:46

"Monica Z" kammade hem flest nomineringar

I dag avslöjades nomineringarna inför årets Guldbaggegala.
Med 11 nomineringar blev "Monica Z" den mest nominerade filmen. Bland annat har skånska Edda Magnason chansen att vinna en Guldbagge för sin roll som Monica Zetterlund.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 14 kl. 10:46

"Monica Z" kammade hem flest nomineringar

Foto: SF film
I dag avslöjades nomineringarna inför årets Guldbaggegala.
Med 11 nomineringar blev "Monica Z" den mest nominerade filmen. Bland annat har skånska Edda Magnason chansen att vinna en Guldbagge för sin roll som Monica Zetterlund.

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 11 kl. 07:00

Ryggvärk hindrar inte Monica

Foto: Tomas Nyberg
De med funktionsnedsättning har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. En av dem som lyckats är Monica Mårtensson.
?

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 13 kl. 10:11

"Superskarp" ny stjärna i "Monica Z"

Sjuttiofem skådespelare testades för rollen som Monica Zetterlund.Relativt okända Edda Magnason fick den.Redan innan premiären är hon en svårslagen kandidat till titeln "årets genombrott".

YLE - 12 jan 17 kl. 16:15

Monica Ålgars: "Fundera på hur kroppen känns inifrån"

I en färsk undersökning uppges större delen av finländarna vara missnöjda med sin vikt.
- Ett sorgligt men inte förvånande resultat, säger Monica Ålgars som både som psykolog och som forskare kommit i kontakt med vår syn på den egna kroppen. monica ålgars Bild: Monica Ålgars monica ålgars - Många studier, inklusive min egen forskning har kommit till liknande resultat.

Sydsvenskan - 06 okt 11 kl. 16:48

Ekström: Monica och jag

Foto: Jessica Gow
Min kollega, fotograf Thomas Löfqvist, har länge burit på en lika enkel som underbar idé. Han vill porträttera Monica Tranströmer. Bilden ska vara svartvit, och ha skärpa på henne.

Barometern - 13 sep 13 kl. 17:54

Härlig måbra-film med mycket svärta om Monica Z

Det viktigaste med så kallade biopics är inte att rapa upp händelser i kronologisk ordning. Det viktigaste är att ge en smak och en känsla för vem personen i fråga var. Greppet att komprimera stora delar av Monica Zetterlunds liv till en historia som utspelar sig under cirka ett och ett halvt år är inte historiskt korrekt.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 14 kl. 10:51

"Monica Z" favorit på Guldbaggegalan

"Monica Z" är storfavorit när årets Guldbaggenomineringar presenteras. Med 11 nomineringar har dramatiseringen av Monica Zetterlunds liv ett rejält övertag mot konkurrenterna.
När Guldbaggegalan firar 50 års-jubileum står musiken i fokus.

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 10:51

"Monica Z" favorit på Guldbaggegalan

"Monica Z" är storfavorit när årets Guldbaggenomineringar presenteras. Med 11 nomineringar har dramatiseringen av Monica Zetterlunds liv ett rejält övertag mot konkurrenterna.
När Guldbaggegalan firar 50 års-jubileum står musiken i fokus.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Barnprogram i SVT kritiseras för vikthets

Artisten Dogge Doggelitos viktnedgång uppmärksammades i barnprogrammet ”Gäst i spenaten” - och nu växer kritiken på sociala medier om att barn utsätts för vikthets."Tydligen tycker Barnkanalen att barn behöver fundera på kost och viktnedgång", skriver bloggaren Natasha ”Lady Dahmer” Blomberg på Instagram.Men SVT slår ifrån sig kritiken..

Expressen - 1 timme sedan

Odd Spångbergs svar efter kärleksryktet

Efter skilsmässan med Isabella "Blondinbella" Löwengrip har det ryktats att Odd Spångberg skulle ha hittat kärleken igen.Nu svarar han på ryktet till Aftonbladet.– Det stämmer inte.

Expressen - 3 timmar sedan

Lisa Nilssons möte med Roger Moore

Lisa Nilsson delar med sig på Instagram av sitt fina möte med Roger Moore. Artisten sjöng i Köpenhamn – när ”Mr Bond” dök upp. Då var det en full karl som började sabba konsertstämningen och Lisa Nilsson bet ifrån.

Expressen - 4 timmar sedan

Kritiken mot Madonna efter bilden på dottern

Världsstjärnan Madonna har mötts av en kritikstorm. Artisten anklagas för att vara en dålig mor – efter att lagt upp en bild på sin fyraåriga dotter.Dottern poserar tillsammans med ett grovt budskap.

Expressen - 4 timmar sedan

Tom Cruise klar för "Top Gun 2"

Vilket glädjebesked till fansen – filmklassikern "Top Gun" från 1986 får en uppföljare.Mer än trettio år efter premiären bekräftar nu Tom Cruise att han är tillbaka i nya "Top Gun 2".– Det är sant, ja, det är sant, säger Tom Cruise enligt E online.

Expressen - 7 timmar sedan

Henrik Schyfferts nya jobb i "Solsidan"

Henrik Schyffert är klar för långfilmen om "Solsidan".Det avslöjar komikern och skådespelaren själv på Instagram."Jag är med och spelar en karaktär i nya Solsidan-filmen.

Expressen - 8 timmar sedan

Här gör stjärnan entré - på bröllopet

Det var en rejäl överraskning för gästerna på Angelica och Ricoh Dacknes bröllop i Motala.Plötsligt kommer Carola in under vigseln - och börjar sjunga.– Folk blev glada, de tyckte att det var mäktigt, säger Angelica Dackne om det oväntade sångnumret..

Expressen - 15 timmar sedan

Skådespelarens skräck under TV4-inspelningen: "Livrädd"

På fredag deltar skådespelaren Sara Sommerfeld TV4:s program "Gladiatorerna". Nu har hon lagt ut ett klipp på sig själv där hon ser skräckslagen ut inför mötet med gladiatorerna. – Kolla den blicken Nicke, säger Jesper Hussfelt, en av kommentatorerna.

Expressen - 14 timmar sedan

Chers förvandling – vid 71 års ålder

Artisten Cher äntrade scenen i en vågad outfit.Den 71-åriga sångdivan har lyckats vrida klockan tillbaka - och ser ut som hon gjorde på sin storhetstid på 80-talet. Artisten själv har varit öppen med att hon genomgått ett antal skönhetsoperationer under karriären.

Expressen - 15 timmar sedan

Parneviks ord – efter Lindorffs privata film

TV4-profilen Linda Lindorff har publicerat ett golfklipp med maken Jacob som får följarna att häpna. Jacob lyckas öppna en öl – med ett riktigt precisionsslag. Golflegendaren Jesper Parnevik är mäkta imponerad och hyllar fullträffen: ”Det där måste jag träna på, slarvar ju alltid bort öl-öppnaren”, skriver Jesper Parnevik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.