Expressen > Nöje

Tuesday, 17 October, 11:27

Liknande nyheter

Taggar: MonicaZ
Magazin24 - 14 apr 11 kl. 16:22

Hemma hos Monica slutar det aldrig blomma

Magazin24 hälsade på en riktig växtälskare. Det  som avslöjar vart Monica Johansson bor är det faktum att det står en rejäl skottkärra bredvid förstutrappen. Jag knackar på och hon öppnar.

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 10:46

"Monica Z" kammade hem flest nomineringar

I dag avslöjades nomineringarna inför årets Guldbaggegala.
Med 11 nomineringar blev "Monica Z" den mest nominerade filmen. Bland annat har skånska Edda Magnason chansen att vinna en Guldbagge för sin roll som Monica Zetterlund.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 14 kl. 10:46

"Monica Z" kammade hem flest nomineringar

Foto: SF film
I dag avslöjades nomineringarna inför årets Guldbaggegala.
Med 11 nomineringar blev "Monica Z" den mest nominerade filmen. Bland annat har skånska Edda Magnason chansen att vinna en Guldbagge för sin roll som Monica Zetterlund.

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 11 kl. 07:00

Ryggvärk hindrar inte Monica

Foto: Tomas Nyberg
De med funktionsnedsättning har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. En av dem som lyckats är Monica Mårtensson.
?

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 13 kl. 10:11

"Superskarp" ny stjärna i "Monica Z"

Sjuttiofem skådespelare testades för rollen som Monica Zetterlund.Relativt okända Edda Magnason fick den.Redan innan premiären är hon en svårslagen kandidat till titeln "årets genombrott".

YLE - 12 jan 17 kl. 16:15

Monica Ålgars: "Fundera på hur kroppen känns inifrån"

I en färsk undersökning uppges större delen av finländarna vara missnöjda med sin vikt.
- Ett sorgligt men inte förvånande resultat, säger Monica Ålgars som både som psykolog och som forskare kommit i kontakt med vår syn på den egna kroppen. monica ålgars Bild: Monica Ålgars monica ålgars - Många studier, inklusive min egen forskning har kommit till liknande resultat.

Sydsvenskan - 06 okt 11 kl. 16:48

Ekström: Monica och jag

Foto: Jessica Gow
Min kollega, fotograf Thomas Löfqvist, har länge burit på en lika enkel som underbar idé. Han vill porträttera Monica Tranströmer. Bilden ska vara svartvit, och ha skärpa på henne.

Barometern - 13 sep 13 kl. 17:54

Härlig måbra-film med mycket svärta om Monica Z

Det viktigaste med så kallade biopics är inte att rapa upp händelser i kronologisk ordning. Det viktigaste är att ge en smak och en känsla för vem personen i fråga var. Greppet att komprimera stora delar av Monica Zetterlunds liv till en historia som utspelar sig under cirka ett och ett halvt år är inte historiskt korrekt.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 14 kl. 10:51

"Monica Z" favorit på Guldbaggegalan

"Monica Z" är storfavorit när årets Guldbaggenomineringar presenteras. Med 11 nomineringar har dramatiseringen av Monica Zetterlunds liv ett rejält övertag mot konkurrenterna.
När Guldbaggegalan firar 50 års-jubileum står musiken i fokus.

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 10:51

"Monica Z" favorit på Guldbaggegalan

"Monica Z" är storfavorit när årets Guldbaggenomineringar presenteras. Med 11 nomineringar har dramatiseringen av Monica Zetterlunds liv ett rejält övertag mot konkurrenterna.
När Guldbaggegalan firar 50 års-jubileum står musiken i fokus.

BT - 20 jan 14 kl. 22:01

Monica Z stor vinnare på filmgalan

"Monica Z" tog hem flest priser, fyra stycken, på Guldbaggegalan. Men det blev Anna Odells omdiskuterade "Återträffen" som utsågs till årets film. - Tack verklighetens folk, jag vet att ni finns där och att ni har sett filmen, det är fantastiskt, sade Odell.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Pippi-skådespelaren berättar – blev sextrakasserad bakom scen

Hollywoodmogulen Harvey Weinstein ställs mot väggen efter decennier av sexuella övergrepp och maktmissbruk. Men även i Sverige har film- och teaterbranschen liknande problem - och Pippi-skådespelaren Inger Nilsson är inte förvånad över berättelserna om övergrepp. – Jag har nog blivit klappad i rumpan både en och flera gånger, säger Inger Nilsson..

Expressen - 1 timme sedan

Anja Pärson blev sex- trakasserad på krogen

Anja Pärson "slutade helt att gå ut" på grund av de sexuella trakasserierna.Det berättar hon i ett Instagram-inlägg under den populära hashtaggen "#metoo"."Det blev en vardag att män tog sig friheten", skriver Anja Pärson..

Expressen - 1 timme sedan

Kidman avslöjar sanningen om kyssen med Skarsgård

Nicole Kidman kysste Alexander Skarsgård på Emmy-galan – framför ögonen på sin man.Nu berättar hon om den omtalade kyssen.– Ni måste förstå att jag gjorde allting med Alex!

Expressen - 11 timmar sedan

Katrin sparkad av TV4 – nu väljer hon att berätta

Katrin Zytomierska var programledare för "Idol Eftersnack" - men fick sparken efter att ha kallat en deltagare "lite bögig".I podcasten "Nemo möter en vän" berättar Zytomierska om skandalen.– Sen kom det ut på ett sätt som gjorde att folk bara ”Herregud, vad sa hon”, säger Katrin Zytomierska..

Expressen - 2 timmar sedan

Isabella Löwengrip: "Jag får rivmärken som svider i dagar"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar om de sexuella övergrepp hon utsattes för som 16-åring.Precis som tusentals andra kvinnor delar hon sina erfarenheter under hashtaggen "#metoo"."Jag blev helt förstörd efter den händelsen", skriver hon på sin blogg..

Expressen - 11 timmar sedan

Katrin sparkad av TV4 – nu väljer hon att berätta

Katrin Zytomierska var programledare för "Idol Eftersnack" - men fick sparken efter att ha kallat en deltagare "lite bögig". I podcasten "Nemo möter en vän" berättar Zytomierska om skandalen. – Sen kom det ut på ett sätt som gjorde att folk bara ”Herregud, vad sa hon”, säger Katrin Zytomierska..

Expressen - 3 timmar sedan

Uppgifter: David Lindgren klar för Melodifestivalen

David Lindgren återvänder som programledare för Melodifestivalen, skriver Aftonbladet.Samtidigt stoppas programmets andra programledarfavorit av SVT:s ledning.– Han fick frågan i somras och han vill göra det, säger en källa till tidningen..

Expressen - 11 timmar sedan

Peg avslöjar sanningen – efter elaka påhoppen

Peg Parnevik blev anklagad för bröstförstoring efter sin Instagram-bild. Men "Parneviks"-stjärnan gav snabbt svar på tal. "När småpojkar älskar bröst men sen måste kommentera så fort du har ett par?

Expressen - 4 timmar sedan

"Trailer Park Boys"-stjärnan död efter plötslig sjukdom

"Trailer Park Boys"-stjärnan John Dunsworth är död.Han blev 71 år, skriver Variety..

Expressen - 10 timmar sedan

Malin Berghagen flyttar hem – för Lill-Babs skull

Malin Berghagen ska efter fyra år på Mallorca flytta sin bas till Sverige.  Hon gör det för barnens skull – men också för att spendera tid med sina föräldrar.  – Även om jag känner att båda kommer leva länge till så tänker jag mycket på att jag vill vara nära, säger hon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.