Sydsvenskan > Nyheter

Tuesday, 18 February, 08:46

Sydsvenskan - 23 aug 13 kl. 18:16

Anmäls för tomgångskörningEn man som sov i sin bil Drottningstorget blev under torsdagen väckt av poliser som tillkallats av en förbipasserande som tyckte att mannen haft motorn igång väl länge..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Drottningstorget

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälsför , tomgångskörning
BT - 30 maj 19 kl. 07:19

Bussbolag kritiseras för upprepad tomgångskörning: ”Fullständigt fel”

I hela Borås kommun gäller regeln om tomgångskörning max en minut sedan länge. Men skolskjutsbussarna i Dalsjöfors står och puttrar mycket längre än så, mest varje dag. Det vet Dalsjöforsbon Lars-Olof Andersson som anmärkt på saken i mer än ett halvår – utan resultat..

Skånskan - 15 jul 16 kl. 11:03

Anmäler tomgångskörning

Lund En privatperson har anmält ett företag för brott mot ordningsstadgan. Företaget uppges på morgnarna låta sina lastbilar gå på tomgång långt mer än en minut som är den tillåtna tiden..

Skånskan - 14 jan 20 kl. 11:00

Anmäls för tomgångskörning

HÖRBY En bilist som vid ett flertal tillfällen har låtit sin bil stå med motorn i gång på tomgång i ett bostadsområde i Hörby har polisanmälts för brott mot de lokala ordningsföreskrifterna. Tomgångskörningen ska ha inträffat upprepade gånger mellan den 1 december och den 13 januari..

Expressen - 15 okt 19 kl. 15:59

Tipsare tröttnade på avgaser – angav tomgångsköraren

I de allra flesta kommuner är det max en minuts tomgångskörning som gäller.Det tog en person i Östra Göinge fasta på och anmälde en bilist som misstänks stå allt för länge på tomgång.Nu hotar kommunen bilägaren med en hög avgift om inte tomgångskörningen upphör..

Aftonbladet - 06 mar 15 kl. 22:55

Nettbuss anmält – för tomgångskörning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.