Regeringen > Nyheter

Friday, 23 October, 04:58

Regeringen - 23 aug 13 kl. 11:05

Det ekonomiska läget och förutsättningarna för budgeten 2014Just nu pågår regeringsöverläggningar på Harpsund om arbetet med budgeten för 2014. I samband med det redogjorde Anders Borg för det ekonomiska läget och förutsättningarna för arbetet med budgeten 2014. - Vi ska använda styrkan i våra offentliga finanser för att tillföra energi och stödja en återhämtning. Samtidigt ska vi hålla på säkerhetsmarginalerna. Att stärka grunden för återhämtning är centralt för att pressa ned arbetslösheten, säger finansminister Anders Borg.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Harpsund, Anders Borg, Borgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det ekonomiska, lägetoch , förutsättningarnaför , budgeten, 2014
Regeringen - 23 aug 14 kl. 13:11

Anders Borg om det ekonomiska läget

I samband med regeringens möte på Harpsund redogjorde Anders Borg för det ekonomiska läget och förutsättningarna för arbetet med budgeten 2015.
- Det är viktigt att de offentliga finanserna är starka också framgent. Sverige måste kunna möta framtida kriser från en styrkeposition och det måste säkras att vi har säkerhetsmarginaler också i framtiden, säger finansminister Anders Borg.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Budgetförutsättningarna försämras? ekonomiska läget är dystert

De ekonomiska förutsättningarna för Hedemoras kommun 2013 är allt annat än stabilt. Sedan ramarna fördelades har budgetförutsättningarna försämrats..

ÖstersundsPosten - 20 dec 16 kl. 18:48

Ekonomiska läget i Bergs kommun ser ut att bli bättre än väntat – på ondagen tas beslut om budgeten

De ekonomiska förutsättningarna inför nästa år är bättre än tidigare beräknat för Bergs kommun. Det budgeterade resultatet är mer än dubblerat jämfört med årets budget. Dessutom behöver man inte, som tidigare planerats, ta resultatutjämningsreserven i anspråk..

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 04:00

Prioritera rätt i budgeten

Foto: Peter Åklundh
Antingen neddragningar inom kommunen eller en skattehöjning.
Det är de två alternativ som gäller enligt kommunalrådet Pierre Månsson (FP) för att budgeten för Kristianstads kommun ska gå ihop nästa år. Det framgick av en intervju med Pierre Månsson i Kristianstadsbladet förra lördagen.

DN - 27 aug 20 kl. 10:38

Finansministern om förutsättningar för budgeten 2021

Finansminister Magdalena Andersson håller pressträff om det ekonomiska läget och förutsättningarna för 2021 års budget. .

BT - 02 nov 14 kl. 10:17

Med hopp om bättre förutsättningar

DET ÄR min förhoppning att vi ska kunna lämna ifrån oss stadsdel Väster utan betungande skulder när en nyvald stadsdelsnämnd tar över rodret efter nyår, skriver Lennart Andreasson. Jag läste med stigande förvåning det moderata kommunalrådet Annette Carlsons inlägg i BT 24/10. Hon oroar sig över är att hon inget hört om att stadsdelsnämnden Väster vidtar åtgärder för att hålla sin budget inom givna ramar.

Ekonomistas - 17 jan 18 kl. 09:30

Kapitalbeskattningens förutsättningar

Idag presenteras SNS Konjunkturrådsrapport 2018, Kapitalbeskattningens förutsättningar. Den är skriven av mig (ordförande) och docenterna i nationalekonomi Spencer Bastani, Linnéuniversitetet och Åsa Hansson, Lunds universitet. Rapporten kan laddas ned på SNS hemsida (eller på min hemsida) där det även finns annat materiel, och rapporten presenteras även i en artikel på DN Debatt.

PrivataAffärer - 01 aug 18 kl. 10:56

Författaren: Så stärker du ditt ekonomiska självförtroende

Köp boken här: Du som läser Privata Affärer kan köpa Eriks bok till ett förmånligt pris här. Du säger att du vill ge läsarna ett bättre ekonomiskt självförtroende. Vad menar du med det?

Dalarnas tidningar - 21 nov 17 kl. 16:25

Modos vd om allvarliga läget: "Det kommer inte att finnas pengar till att driva all verksamhet"

Sex klassiska klubbar som numera håller till i hockeyallsvenskan har gått samman och skrivit till Svenska Ishockeyförbundet där de oroas över den ekonomiska snedfördelningen i hockey-Sverige. – Vi tycker att det är en väldigt allvarlig situatiuon när de ekonomiska förutsättningarna förändras så drastiskt. Där måste vi på något sätt markera, säger Modo Hockeys vd Johan Widebro..

DalaDemokraten - 21 nov 17 kl. 16:25

Modos vd om allvarliga läget: "Det kommer inte att finnas pengar till att driva all verksamhet"

Sex klassiska klubbar som numera håller till i hockeyallsvenskan har gått samman och skrivit till Svenska Ishockeyförbundet där de oroas över den ekonomiska snedfördelningen i hockey-Sverige. – Vi tycker att det är en väldigt allvarlig situatiuon när de ekonomiska förutsättningarna förändras så drastiskt. Där måste vi på något sätt markera, säger Modo Hockeys vd Johan Widebro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.