Cornucopia > Ekonomi

Monday, 21 October, 19:23

Cornucopia - 19 aug 13 kl. 15:04

Spara nästan 60 000:- på att låsa räntan i fem årBeroende på vad man tror på för scenarier kan det fortfarande vara lönsamt att binda bolåneräntan på fem år, givet att man köpt för att bo och inte för att flytta.

Efter lågkonjunktur kommer alltid högkonjunktur.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Swedbanks, Riksbanken, STIBOR, Riksbankens, MSEK, SEK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparanästan 60 , 000på att , låsa, räntani , fem år
Sydsvenskan - 02 jul 15 kl. 07:34

Kalifornien lyckas spara vatten

Det svårt torkdrabbade Kalifornien har lyckats spara vatten över förväntan. Under maj månad var förbrukningen 29 procent lägre jämfört med maj 2013, visar siffror från myndigheterna.Nu hoppas man att sparsamheten med vattnet håller i sig under sommarmånaderna.

UNT - 02 jul 15 kl. 07:33

Kalifornien lyckas spara vatten

Det svårt torkdrabbade Kalifornien har lyckats spara vatten över förväntan..

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 15 kl. 07:34

Kalifornien lyckas spara vatten

Det svårt torkdrabbade Kalifornien har lyckats spara vatten över förväntan. Under maj månad var förbrukningen 29 procent lägre jämfört med maj 2013, visar siffror från myndigheterna.Nu hoppas man att sparsamheten med vattnet håller i sig under sommarmånaderna.

SvD - 02 jul 15 kl. 07:48

Kalifornien lyckas spara vatten

Det svårt torkdrabbade Kalifornien har lyckats spara vatten över förväntan. Under maj månad var förbrukningen 29 procent lägre jämfört med maj 2013, visar siffror från myndigheterna..

E24 - 10 okt 12 kl. 19:26

Så mycket kan du spara på den nya räntan

Drastisk räntesänkning ? så säger experten..

DN - 15 maj 16 kl. 15:06

Maria Crofts: Spara rätt med minusräntan


Du har allt att vinna på att se över ditt sparande. Särskilt om du har sparpengarna på ett nollräntekonto i en storbank..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 14 kl. 09:56

45 000 bor i väntan på asyl

Väntetiderna på asylutredningar hos Migrationsverket är ovanligt långa..

NT - 9 timmar sedan

Undersköterskan vill inte spara på de äldre

I väntan på beskedet är det oroligt bland personal och boende på äldreboendet på Timmermansgatan 62..

PrivataAffärer - 24 apr 19 kl. 12:43

Gustavsson: Spara inte hos storbankerna

Dagens ränteläge gör det svårt att få vettig avkastning på räntesparande. De högsta rörliga sparräntorna utan uttagsrestriktioner ligger just nu runt 1,0 procent. Men då handlar det om mindre banker eller kreditmarknadsbolag.

Barometern - 25 sep 14 kl. 09:20

Nollräntan är inte evig

Alla tycks utgå från att de låga räntorna ska bestå – för all framtid. I valrörelsen utlovade Stefan Löfven CSN-lån till den som vill ta körkort. Det var visserligen långt ifrån det minst genomtänkta arbetsmarknadspolitiska förslaget från Socialdemokraterna.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

Plastpåseskatten blir 3:- per påse och 30 öre per fruktpåse - Svensk Handel tror på 7:- för en påse

Enligt regeringens remiss till lagrådet blir skatten på plastpåsar 3:- SEK per kasse. Med moms blir det således 3:75 SEK per påse. Även så kallade fruktpåsar kommer beläggas med skatt om 30 öre per kasse.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Stor ojämnställdhet på landets högskolor och universitet

Det råder stor ojämnställdhet på landets högskolor och universitet. Nästan två tredjedelar av de som tar examen är kvinnor, och bara en dryg tredjedel är män.
Fördelning högre examina kvinnor respektive män.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Höga planer i Göteborg

I Göteborg har man höga planer, vilket som vanligt är ett tecken på att konjunkturen toppat ur. Som bekant kommer alla skyskrapor (ett relativt begrepp) ut när konjunkturen toppat, på grund av ledtiderna för dessa projekt.
Nej, inte den typen av hög.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Nytt börsrekord - motståndet brutet

Fredagen bjöd på nytt börsrekord och knäckte även motståndsområdet. De amerikanska börserna stängde dock negativt, så vi får se om det blir en nedrekyl eller om vi får nio handelsdagars uppgång på raken.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 21 timmar sedan

Kommer alla gamla stipendiefonder en dag frysa inne?

Det finns order av mer eller mindre obskyra stipendiefonder liggande i form av stiftelser, som är mer eller mindre hårt reglerade i vad de får dela ut. En dag kanske helt enkelt pengarna fryser inne permanent, eftersom det inte finns någon som längre kan kvalificera för stipendium nedstolpade för ett sekel sedan. Världen har helt enkelt förändrats en del på 100+ år.

Cornucopia - Igår: 15:39

Prepping: Hur mycket kontanter har du hemma?

Dags för en liten söndagsenkät igen, denna gång relaterad till hushållsekonomisk prepping. Hur mycket kontanter har du hemma?293:- kronor i mynt.

Cornucopia - Igår: 13:07

S vill ha kriskommission om sjukvårdsmaterielkrisen - visade sig vara S-politiker som skrev på avtalet

I veckan krävde Socialdemokraterna i Uppsala län en kriskommission kring krisen med tillgången till sjukvårdsmateriel via skandalbolaget Apotekstjänst. Enligt Aftonbladet visade det sig dock att det är en socialdemokrat som skrev på avtalet med Apotekstjänst. Så var det med den saken.

Cornucopia - Igår: 12:24

God litterär smak? Lägenhetsvisning i Sollentuna idag!

Har du god litterär smak? Letar du efter en fantastisk trea på 81 m2 i Sollentuna? Då har du visning idag klockan 15:30 - 16:00.

Cornucopia - I förrgår: 13:59

Fortsatt oklart läge om Brexit-votering

Det parlamentariska läget i Storbritannien i dagens eventuella Brexit-votering är fortsatt oklart. Premiärminister Johnson hotar att inte lägga fram avtalet för votering, om ett annat förslag om att avtalet fördröjs tills nödvändig lagstiftning godkänns. Samtidigt bedömer Downing Street (regeringen) att man nu har parlamentets stöd för Brexit-avtalet, men måste eventuellt skjuta fram en faktisk de facto omröstning till tisdag.

Cornucopia - I förrgår: 12:31

Ny pressbild på Lars Wilderäng

Får väl göra ett relativt ovanligt undantag och faktiskt lägga ut en bild på mig, även om det bär mig emot. Bloggen handlar inte om mig som person.Lars Wilderäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.