Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 23 January, 08:58

Liknande nyheter

Taggar: Skagern, sjunker
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Simskola i Skagern trots busvädret

Kyla, blåst och solfrånvaro har saboterat för simskolan vid Gottbols badplats, men tomt på barn har det ändå inte varit i Skagern.– Det har varit 15,8 grader som mest och då är det en bedrift att bara komma hit, tycker jag, säger Gunilla Persson..

SvD - 17 mar 17 kl. 06:31

Skagern är loss från sitt grund i Trollhättan

Lastfartyget Skagern som gick på grund i Göta älv utanför Trollhättan är till slut loss. I dag ska fartyget inspekteras. .

Nyhetskanalen - 26 mar 12 kl. 12:25

Venedig sjunker och halkar på sned

De som trott på forskarrapporter om att Venedig slutat sjunka tycks vara fel ute. Nya mätningar visar att staden fortsätter att sjunka och till och med börjar tippa något mot öster.
Den ständigt översvämningshotade La Serenissima (ungefär den rofyllda och mest upphöjda) kämpar för sin överlevnad.

YLE - 27 jan 14 kl. 13:44

Ovanligt fenomen: Vattennivån sjunker kraftigt

Havsvattnets nivå sjunker nu kraftigt - över en halv meter - eftersom vindarna har pressat vattnet bort från Finska viken. Enligt Meteorologiska institutet kommer vattennivån i natt att sjunka på Finska viken och Skärgårdshavet.
Mest - det vill säga 80 centimeter - sjunker vattnet i Fredrikshamn.

YLE - 29 okt 14 kl. 05:54

Bostadspriserna sjunker i huvudstadsregionen

Mest sjunker priserna på stora höghuslägenheter i Hagalund, Westend, Gäddvik och Grankulla. Samtidigt stiger priset på ettor i Helsingfors centrum. Så här ser bostadsmarknaden ut enligt Statistikcentralen.

Sydsvenskan - 04 feb 15 kl. 09:26

Handelsbanken sjunker på svag börs

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln. Handelsbanken gjorde inte aktiespekulanterna glada. Trots höjd utdelning sjunker aktiekursen med över tre procent.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 15 kl. 09:26

Handelsbanken sjunker på svag börs

Stockholmsbörsen sjunker i den inledande handeln. Handelsbanken gjorde inte aktiespekulanterna glada. Trots höjd utdelning sjunker aktiekursen med över tre procent.

YLE - 10 maj 17 kl. 11:08

Arbetslösheten sjunker snabbare än väntat - många positiva ekonomiska signaler nu

Det kommer många positiva signaler inom ekonomin just nu. Arbetslösheten sjunker, speciellt långtidsarbetslösheten. Samtidigt fick industrin 26 procent mer order i mars, jämfört med året innan.

BT - 26 mar 13 kl. 13:09

Börsen sjunker

Stockholmsbörsen sjunker på tisdagen. Vid klockan 13 har OMXS-index gått ned med 0,3 procent till 372,0. Bland investerare sprider sig en oro för att euroländernas och IMF:s hantering av Cyperns finanskris, med kraftiga förluster för kunder med sparkonton, ska komma att bli mall för framtida hantering av kriser i andra euroländer.

BT - 31 okt 13 kl. 15:19

Stockholmsbörsen sjunker

Stockholmsbörsen sjunker. Vid 15-tiden har OMXS-index tappat 0,7 procent till 404,9, sänkt av tungviktare som Ericsson och Astra Zeneca. Astra Zenecas aktie sjunker 0,7 procent sedan läkemedelsjättens rapport för tredje kvartalet visat hur såväl försäljning som vinst faller mer än väntat.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Felaktiga skolpengsbeslut från kommuner

De här kommunerna verkar ointresserade av att ge friskolorna och de elever som går där de villkor de har rätt till. Felen som begås beror på såväl bristfälliga processer som på att kompetens saknas, skriver Ulla Hamilton..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Ett litet tack

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Bohuslänskt i Ecus cup

Under helgen avgjordes årets Ecus cup i bollhallen i Ed där deltagande föreningars dam och herrlag spelar tillsammans. När turneringen var färdigspelad stod det klart att Stala IF hade vunnit efter att ha besegrat Orustkollegan Gilleby med 3–1 i finalen..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Vi har det ganska bra ändå

Många är arga i det här landet och allting är inte bra, men ibland glömmer vi att vi har det bra mycket bättre än många andra på den här jorden.Snart kommer våren och alla fina blommor, tänk på det i mörkret..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Snart öppnar banken där lån är gratis

Nu är invigningsdatumet klart för Fritidsbanken.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Hur ska Kemab ägas?

Det är bra att formerna för den genomlysning och värdering av delar av Kemab inför en eventuell försäljning som gjordes för ett år sedan granskas av kommunens revisorer..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Fattigpensionärerna?

Det är beklagligt att pensionerna sänks för de mer välbeställda pensionärerna..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Jazzen fyllde rummet

Bandet Moder Jord består av sju förstaårsstudenter vid Högskolan för scen och musik i Göteborg.En av dem är Johan Ekeberg som i fredags fick spela på sin hemmaplan när bandet gästade Asphyttans hembygdsgård.– Det var jätteroligt och häftigt att få vara i Asphyttan och spela sin egen musik, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Hästarna ger mig glädje och rörlighet

Vi är många som sedan barnsben fostrats i stallet. Hästarna krävde ansvar, respekt och hårt arbete men gav så mycket gemenskap, empati och styrka både kroppsligt och mentalt..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Dags att sätta ner foten

Nu är det väl kommunstyrelsens ordförande S-O Axelssons (S) tur att tillsammans med sina partikamrater sätta ner foten och försöka upphäva beslutet att även i år stänga vårt fina BB under semesterperioden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.