YLE > Finland

Friday, 15 November, 06:11

YLE - 19 aug 13 kl. 11:58

Lojo behandlar kritiskt brev från stadsdirektör i RaseborgStadsstyrelsen i Lojo diskuterar på måndag (19.8) brevet från stadsdirektören i Raseborg, Mårten Johansson. Johansson skrev tidigare i sommar ett brev till Lojo stadsstyrelse där han i hårda ordalag kritiserade den samlingspartistiske Lojopolitikern Ilkka Lähteenmäkis agerande i Västra Nylands avfallsnämnd. Johansson ansåg att Lähteenmäki har varit osaklig och har försvårat nämndens arbete. Han anklagar Lähteenmäki för att vilseleda och idka påtryckning.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Raseborg, Lojo, Johansson, Lojopolitikern Ilkka Lähteenmäkis, Västra Nylands, Lähteenmäki, Västra, Östra Nyland, Lähteenmäkis, Simo Juva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lojo, behandlar, kritiskt, brevfrån , stadsdirektöri , Raseborg
YA - 25 nov 16 kl. 03:00

Mårtensson skriver kritiskt brev till sig själv

Kommunalrådet Kent Mårtensson (S) skickar ett kritiskt brev till Kommunförbundets ordförande - Kent Mårtensson..

ÖstersundsPosten - 23 mar 17 kl. 15:31

Problem på bårhus åtgärdat efter kritiskt brev till kommunen

Begravningsbyrån i Bräcke beskrev arbetssituationen som ohållbar. Men efter ett upprört brev till kommunen är nu konflikten mellan äldreboendet och begravningsbyrån löst..

SVT - 30 jul 18 kl. 15:59

180 israeliska kulturarbetare skickar kritiskt brev till Netanyahu

Tidigare i juli antogs en lag i det israeliska parlamentet, Knesset, som slår fast att Israel är en judisk stat. Nu kritiserar 180 kulturarbetare, bland andra författaren Amos Oz, premiärminister Benjamin Netanyahu i ett öppet brev..

SR - 25 jan 18 kl. 20:01

Damkronornas brev: ”Vi är Boorks slavar”

VM 2016 blev Emma Eliassons sista.Anledningen: En hård utvärdering och ett kritiskt brev.”Det känns som att vi är Boorks slavar", stod det i brevet..

UNT - 01 dec 11 kl. 07:58

Kritiskt brev fördes inte fram

I en skrivelse till landstinget beskrev chefen för Akademiska sjukhusets ögonklinik allvarliga risker med privatisering av ögonoperationer. Men brevet nådde aldrig oppositionen..

Sydsvenskan - 17 jan 13 kl. 06:30

Politiker försvarar kritiskt brev

Det var inte fråga om något anslag, anvisning, uttalande eller rekommendation som skulle kunna strida mot kommunallagen.
Inte heller var det en opinionsyttring eller ett ställningstagande mot en part i en pågående konflikt..

ÖstersundsPosten - 18 jan 15 kl. 22:20

Kritiskt brev till Trafikverket om flygupphandling

Skrivelsen har undertecknats av Ann-Marie Johansson (S), regionråd, Robert Uitto (S), regionråd, Stephen Jerand, polisområdeschef i Jämtlands län, och Gunilla Zetterström-Bäcke (S), kommunalråd i Härjedalen..

NT - 10 nov 15 kl. 17:22

Kritiskt brev till regionledningen

Kommunalråden Mattias Ravander (S) och Yvonne Persson (M) oroar sig över invånarnas möjlighet till fullgod vård efter nedläggningsbeskedet av vårdcentralen..

Dagen - 03 jun 16 kl. 10:01

Judiska centralrådet skriver kritiskt brev till Wallström

Ifrågasätter varför Sverige röstat för en FN-resolution som sägs förringa den judiska och kristna kopplingen till Tempelberget i Jerusalem..

Dagen - 03 jun 16 kl. 10:01

Judiska centralrådet skriver kritiskt brev till Wallström

Ifrågasätter varför Sverige röstat för en FN-resolution som sägs förringa den judiska och kristna kopplingen till Tempelberget i Jerusalem..

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 minuter sedan

Morgonkollen: Amnesty kräver ny riktning för Finlands asylpolitik, medlingen i poststrejken fortsätter, historisk chans för Finlands fotbollsherrar

Amnesty kräver åtgärder efter människorättsdomstolens utslag. De första personerna med misstänkta kopplingar till IS landade i Tyskland. Medlingen i poststrejken fortsätter..

YLE - 5 minuter sedan

Sjöfartsexpert: ”Färjan Mergus borde ha väjt"

På onsdagen var det nära ögat att färjan Mergus hade kolliderat med passagerarfraktfartyget MS Finnswan i Korpo. Enligt Peter Lindberg har stora fartyg som inte kan röra sig från farleden ”förkörsrätt” i dylika situationer..

YLE - 15 minuter sedan

Sjöfarten stoppas till stöd för strejkande postpersonal – "Den finska flaggans framtid på våra fartyg äventyras"

Förhandlingarna om poststrejken fortsätter då strejken är inne på sin femte dag. Stödet från flera transportfack hotar hela Finlands sjöfart, varnar rederierna..

YLE - 2 timmar sedan

Amnestys Frank Johansson hoppas att regeringen reagerar snabbt på fällande dom för Finland: "Politiken har inte ändrats fast regeringen har bytts ut"

En fällande dom för Finland i Europeiska människorättsdomstolen var ingen överraskning, säger Amnestys verksamhetsledare Frank Johansson. Amnesty kräver ny riktning efter att Finland prickats för sin asylpolitik..

YLE - 7 timmar sedan

Utrikesminister Pekka Haavisto i Washington om kampen mot IS: Nätverket är fortfarande starkt i vissa områden

Utrikesminister Haavisto har på torsdagen besökt Washington D.C för ett extra insatt möte med den internationella koalitionen mot terroristgruppen IS. USA:s utrikesminister Mike Pompeo var värd för mötet..

YLE - 10 timmar sedan

Borgå får längre konditionstrappor trots allt - men utan konst

Nu har sista ordet sagts gällande Borgå stads omdiskuterade konditions- och kulturtrappor. Stadsfullmäktige beslöt med rösterna 37-14 att man endast satsar på längre konditionstrappor. Konst invid trapporna blir det inte..

YLE - 9 timmar sedan

Ryska godståg till och från Hangö skapar problem i Lojo - skakar så att invånare vaknar på natten

Godsvagnar fulla med rysk kol tros vara orsaken till att en del Lojobors nattsömn blir störd. Orsaken till de stora skakningarna hittas i vagnarnas konstruktion..

YLE - 10 timmar sedan

Sportbutikerna har klättrat mest i fråga om kundnöjdhet – får höga poäng särskilt av unga konsumenter

Enligt Finsk Handels nya rapport om kundnöjdheten inom handelns olika branscher är unga konsumenter nöjdast med sportbutikerna..

YLE - 10 timmar sedan

Det blir trots allt längre konditions- och kulturtrappor i Borgå – väcker blandade känslor hos motionär

Nu har sista ordet sagts gällande Borgå stads omdiskuterade konditions- och kulturtrappor. Stadsfullmäktige beslöt med rösterna 37-14 att man vill ha längre trappor med tillhörande konst och ingen nedbantad version..

YLE - 13 timmar sedan

Posten svarar på Paateros kritik – Palta: Strejken delvis olaglig

Arbetsdomstolen har slagit fast att Post- och logistikunionens strejk delvis är olaglig, meddelar arbetsgivarsidans intresseorganisation Palta. Samtidigt svarar Posten på minister Paateros kritik om inhyrd arbetskraft..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.