DI > Ekonomi

Tuesday, 11 December, 09:43

DI - 13 aug 13 kl. 19:41

Buffé hos Buffett - med bara godisMiljardären Warren Buffett har kommit på ett nytt sätt att samla in pengar till välgörande ändamål. Han låter rika människor tävla om att få äta hur mycket de vill i hans chokladfabrik. Det skriver sajten Born Rich..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Buffett, Warren Buffett, Born Rich

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Buffé, hos, Buffettmed , bara, godis
Skånskan - 18 mar 17 kl. 10:00

Inflytande i fokus för årets Buff

Pris till unga skådespelare, Buff som filmdistrubutörer och festivalfilmvisning på skånska sjukhus. När 34:e upplagan av Buff, Malmös internationella filmfestival för barn och unga, drar i gång på måndag 20 mars är det med många nyheter – och massor av film
– Vi har rekordmånga filmer och gäster i år, säger Buffs festivalchef Julia Jarl nöjt.Julia Jarl och Daniel Lundquist om …
… det är någon av årets filmer som de känner speciellt för?

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 15 kl. 04:00

Yazhou lockar hungriga med prisvärt buffékoncept

Lördagskväll och fullsatt. Så är det ofta på Yazhou vid Mäster Palms plats i Helsingborg. Med andra ord har konceptbytet i höstas från restaurang Bara Rock till asiatiska Yazhou (= Asien på mandarin) blivit en fullträff.

Magazin24 - 27 jan 11 kl. 13:49

Grönt för vegetarisk buffé

I slutet av förra året flyttade de från Kungsör till Köping och nu siktar man på att utöka sortimentet som baseras på hälsa och vegetarisk mat. Magazin24 har besökt Buffé Grön. I ena hörnet av Bürgers Växtgård på Barnhemsgatan i Köping ligger sedan mitten av oktober förra året Buffé Grön.

Skånskan - 12 mar 16 kl. 10:00

Filmsamtal i fokus på årets Buff

Film Klassikerserie, samarbete med dövfilmfestival och så extra många filmvisningarna med samtal efteråt. Det är några av nyheterna när det är dags för den 33:e internationella barn- och ungdomsfilmfestivalen, Buff, i Malmö.
– Att träffa upphovspersonen till en film kan ge en extra upplevelse och visar att det här en filmfestival och inte en vanlig filmvisning, säger Buff:s festivalchef Julia JarlBuff 2016
Den internationella barn- och ungdomsfilmfestivalen i Malmö, Buff invigs måndag 14 mars och pågår till och med lördag 19 mars.

Skånskan - 14 mar 16 kl. 21:24

Frågvis invigning av årets Buff

Krönika/Buff – Hur gjorde ni grävlingarna?
– Hur kul var det att spela in? – Hur gjorde ni bulan som hunden hade på huvudet?

Sydsvenskan - 17 maj 11 kl. 06:30

Festlig buffé passar nästan alla

Cateringutbudet är enormt i sydväst­ra Skåne, du kan få nästan vad du vill. Men maten är en stor utgift om man ska ställa till kalas för hundra personer. Sydsvenskan konsument tog med kocken Jacob Hargne till Möllevångstorget i Malmö för att få inspiration till en buffé.

Sydsvenskan - 14 mar 16 kl. 04:00

Flickorna tar plats på Buff

För några år sedan klagades det då och då i Filmsverige över bristen på flickor i huvudroller i barnfilmer för låg- och mellanstadieåldern. Pojkarna dominerade stort och tjejerna fick nöja sig med att identifiera sig med killar. Här har det skett en positiv förändring.

Nya Wermlands Tidningen - 29 mar 18 kl. 06:00

Laga husfruns härliga buffé i påsk

I landshövding Kenneth Johanssons gästfria residens i Karlstad dukas det ofta fram luncher, middagar och bufféer. Två gånger om året omfamnas Geijersamfundets styrelse av denna gästfrihet när vi har våra årliga sammanträden hemma hos vår ordförande Kenneth Johansson. Efter sammanträdet väntar alltid en härlig buffé som residensets husfru Gunn Stavvik ställt fram..

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 04:00

Charmig Buff-vinnare om autistiskt mattesnille

”Mästerskapet” med originaltiteln ”X+Y” blev den stora vinnaren på Buff i Malmö tidigare i år med inte mindre än tre priser, Svenska kyrkans ungdomsfilmpris, Unga filmjuryns pris samt Europeiska barnfilmsförbundets pris. Det är lätt att gilla en så charmig och underhållande film som vill öka förståelse och tolerans för människor med olika former av psykisk funktionsnedsättning.2007 gjorde regissören Morgan Matthew BBC-dokumentären ”Beautiful Young Minds”, där han följde matematikbegåvade tonåringar som kämpade för att bli uttagna till en internationell matematik­olympiad.

Sydöstran - 12 mar 17 kl. 06:00

Hon dukar upp en buffé av konst

På sjukhusets restaurang står inte bara mat på menyn utan även konst. Gästerna serveras just nu en stadig buffé av konstverk signerade Lena Gunnarsson..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Familjen Lundin utökar i IPC

Familjen Lundin har på måndagen via bolaget Nemesia Sarl köpt aktier i International Petroleum för cirka 23,5 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Årets Bil – så testar vi bilarna

Över stock och sten, på tvätt­brädor till grusvägar, ned i potthål och ut på Sindals flygplats för hårda undanmanöverprov.  Årets Bil 2019, som koras på Genèvesalongen i mars nästa år, kommer att ha fått utstå mycket för att få utmärkelsen. .

DI - 15 minuter sedan

Aston Martin Vantage - en underhållningsmaskin

Även om Porsche 928 blev Årets Bil 1978 är det svårt för små dyra sportbilar, som Aston Martin Vantage, att nå hela vägen. .

DI - 15 minuter sedan

Alpine har total harmoni i kurvorna

Motorn i Alpine A110 kommer från Renaults sportiga Megane RS. Och det går att känna igen släktskapet med Renault på flera sätt i bilen. En sjustegad dubbelkopplingslåda från Getrag fördelar kraften från motorn som sitter strax bakom stolen..

DI - 15 minuter sedan

Daimler köper battericeller för 206 miljarder kronor

Den tyska fordonskoncernen Daimler köper enligt ett pressmeddelande battericeller för 20 miljarder euro till sin batteribilssatsning. Till 2022 ska bolaget ha 130 eldrivna varianter av Mercedes-Benz-bilar, samt eldrivna skåpbilar, bussar och lastbilar..

DI - 30 minuter sedan

UBS: Atlas kan vädra turbulensen i halvledarsektorn

Atlas Copco har utrymme att klara en avmattning i orderingången inom halvledarsegmentet. Det skriver UBS i en analys där storbanken räknar med att en halvering av den halvledar-drivna orderingången skulle påverka omsättningen med 5 procent..

DI - 30 minuter sedan

Collector köper förfallna fordringar med totalskuld på 950 miljoner

Collector Bank har förvärvat tre portföljer med förfallna konsumentfordringar från en stor internationell bank med en totalskuld om 950 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Ahlsell rusar på bud, handlas strax under budnivå

Industridistributören Ahsell stiger kraftigt efter beskedet att huvudägaren CVC vill löpa ut bolaget från börsen. Aktien är upp 30 procent. Styrelsen lovar i ett pressmeddelande ett utlåtande om budet senast två veckor innan slutdatumet för acceptfristen..

DI - 15 minuter sedan

Drag under galoscherna på Stockholmsbörsen

Efter en sur måndag i rött öppnade Stockholmsbörsen upp på tisdagen, påeldad av den sena och starka vändningen på USA-börserna kvällen innan. Flera stora nyheter kring börsbolag har också piggat upp investerarna betydligt..

DI - 45 minuter sedan

Störningar i Swish

Betalappen Swish, och dess användare, brottas med problem under tisdagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.