Expressen > Nyheter

Saturday, 05 December, 09:31

Expressen - 09 aug 13 kl. 14:19

Farlig man rymde under permissionEn potentiellt farlig 54-årig man rymde under permission från Karsuddens sjukhus, och ska nu vara på fri fot i Katrineholm. Enligt läkare kan mannen bli våldsam efter intag av alkohol..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karsuddens, Katrineholm

Dela artikeln

27 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Farligman , rymdeunder , permission
SmålandsPosten - 01 jul 16 kl. 16:26

Mördare rymde från rättspsyk

En patient som betraktas som mycket farlig rymde under fredagen från den Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö. Men vårdare lyckades springa i fatt och övermanna honom..

Aftonbladet - 30 jun 11 kl. 23:50

Stor polisjakt efter en ?extremt farlig? mördare som rymt

Schweizisk polis söker efter förrymd mördare och våldtäktsman som benämns som ?extremt farlig?Rymde senast 1986 - och våldtog sin psykiatriker..

Nyheter 24 - 10 aug 13 kl. 09:46

Psyksjuke våldsbrottslingen ännu inte hittad ? Polisen: "Mycket farlig"Signalement

KATRINEHOLM. Jakten fortsätter på den man som i går rymde från sin vårdare under en permission i centrala Katrineholm. Mannen, som vårdas för psykiska problem på sjukhuset Karsudden, betraktas som en farlig våldsbrottsling.

Kristianstadsbladet - 31 mar 14 kl. 17:33

Mördare rymde under permission


En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek under måndagen från en permission i Skultuna.Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig. - Vi kommer att vara försiktiga när vi gör ett ingripande, säger Martina Saghamre, befäl vid polisens ledningscentral i Västmanland.

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 14 kl. 17:35

Mördare rymde under permission

En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek under måndagen från en permission i Skultuna. Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig. — Vi kommer att vara försiktiga när vi gör ett ingripande, säger Martina Saghamre, befäl vid polisens ledningscentral i Västmanland..

UNT - 31 mar 14 kl. 17:33

Mördare rymde under permission

En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek i eftermiddags från en permission i Skultuna. Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig.(TT).

NT - 31 mar 14 kl. 17:33

Mördare rymde under permission

En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek i eftermiddags från en permission i Skultuna. Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig.(TT).

BT - 31 mar 14 kl. 17:33

Mördare rymde under permission

En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek under måndagen från en permission i Skultuna. Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig.- Vi kommer att vara försiktiga när vi gör ett ingripande, säger Martina Saghamre, befäl vid polisens ledningscentral i Västmanland.

BT - 31 mar 14 kl. 17:57

Mördare rymde under permission

En dömd mördare som vårdas på rättspsyk i Sala avvek under måndagen från en permission i Skultuna. Mannen, som är 43 år gammal och hemmahörande i Västmanland, mördade 2012 en annan man och betraktas som farlig. – Vi kommer att vara försiktiga när vi gör ett ingripande, säger Martina Saghamre, befäl vid polisens ledningscentral i Västmanland.

Norrtelje Tidning - 05 aug 16 kl. 07:40

Rymde från rättspsyk - stal bil

En man i 50-årsåldern är efterlyst efter att ha avvikit under en permission från rättspsyk i Uppsala. Han ska enligt Aftonbladet ha hotat två personer i samband med att han försvann och stulit en bil från en av dessa. Enligt polisen betraktas han inte som farlig för allmänheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.