Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 July, 22:43

Expressen - 29 jul 13 kl. 21:05

Här kladdar råolja ner stranden på turistönHär kladdar råolja ner stranden på den populära thailändska turistön Samet. Försöken att stoppa det svarta oljebältet har varit lönlösa efter att det började rinna ut i havet - och nu har turister varnats för att vistas på stranden, enligt AP. ? Prio ett just nu är att få bort oljan på sanden och i vattnet, och se till så att spillet inte sprider sig till andra stränder, säger guvernören Supeepat Chonpanish..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Samet, AP, Supeepat Chonpanish

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här kladdar, råolja, ner, stranden, turistön
Nyheter 24 - 06 jun 11 kl. 11:59

Ehrnberg: Lägg ner Zlatandebatten omgående


KRÖNIKA. Debatten ebbar ut, men frågan om Zlatans vara eller icke vara ska dö snabbare än Ryan Giggs anseende. STOCKHOLM.

Barometern - 25 nov 17 kl. 21:52

Mikael Hagner: "Det kladdar ner allt annat han gör i jobbet"

En del hävdar att man bör skilja på skådespelaren privat och på jobbet, att man ska bedöma skådespelarens prestation på scenen och framför kameran, inget annat..

Sydsvenskan - 11 jan 14 kl. 06:30

Ingefärskakor, kanske med kardemumma

Om jag får välja en enda krydda att leva med i resten av mitt liv måste det nog ändå bli ingefära. De här kakorna bjuder på dubbelt upp av favoriten. Olja in rivjärnet lätt innan du river ingefäran så kladdar den fast mindre.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 anledningar till att kissa i duschen

1. Du är inte ensam om det
I en undersökning med 10 000 personer var det en överväldigande majoritet som erkände att de kissar i duschen.Bildkälla
2.

News55 - 21 feb 18 kl. 12:01

Suzanne Reuter sjunger ut om sitt dubbelliv

Det var över tio år sedan Suzanne Reuter, 65,  lämnade Södermalm i Stockholm för att flytta till ett hus långt ut på Ekerö. I en intervju med DN berättar hon om hur hon pendlar mellan livet på ”landet” och sitt arbete mitt i pulsen på Stockholms teatrar. Suzanne Reuter är ständigt aktuell.

News55 - 21 feb 18 kl. 12:01

Suzanne Reuter sjunger ut om sitt dubbelliv

Det var över tio år sedan Suzanne Reuter, 65,  lämnade Södermalm i Stockholm för att flytta till ett hus långt ut på Ekerö. I en intervju med DN berättar hon om hur hon pendlar mellan livet på ”landet” och sitt arbete mitt i pulsen på Stockholms teatrar. Suzanne Reuter är ständigt aktuell.

Kristianstadsbladet - 16 maj 11 kl. 06:30

Årets Hässleholmare

Långfilmsdokumentär av Lars Brundin. Hässleholm kulturhus 13 maj.
FRÅN FINJA TILL VÄRLDEN.

SvD - 13 jul 11 kl. 21:48

Ficktjuvar härjar på Arlanda

Kladdar ner sina offer som distraktion..

Trelleborgs Allehanda - 10 nov 11 kl. 23:30

Om det tyngdlösa livet i en rymdfarkost

Foto: Andreas Mårtensson
Hur lever man i rymden? Hur äter man? Hur sover man?

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 09:10

Allt om min pappa

Foto: ADAM IHSE
En bok till pappa, föreslår en bokhandel i Kristianstad med anledning av söndagens Fars dag. Varför inte också en bok om pappa? Kulturskribent Jan Karlsson minns sin egen far och undrar över varför det just nu kommer så många pappa-uppgörelser i bokform.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stopp i kollektivtrafiken efter olycka

Just nu råder det stopp i kollektivtrafiken över Götaälvbron i Göteborg efter att en trafikolycka inträffat.– Det är en bil som har kört in i ett räcke och föraren har avvikit från platsen, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen.Polis och räddningstjänst är på plats..

Expressen - 15 minuter sedan

Regeringen anklagas för gömd utredning

Ett tidigare justitieråd gjorde en utredning av en FN-konvention om ursprungsfolks landrättigheter – som sedan legat oanvänd på regeringskansliet. Enligt Svenska Dagbladets källor ska regeringen ha hemlighållit den för att skydda egna intressen..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil har vält –  helt stopp i trafiken

En lastbil har lagt sig på sidan på Riksväg 25, i Halmstad.Trafiken är mycket påverkad av händelsen.– Det är helt stopp i trafiken där helt och hållet, säger Yasmine Boulechfar, presskontakt på Trafikverket..

Expressen - 1 timme sedan

Kungens stora stöd till räddningsarbetarna

De stora skogsbränderna engagerar ett helt land. Nu går kung Carl Gustaf ut och visar sitt stöd i ett uttalande.”Jag vill uttrycka mitt och Kungafamiljens stöd till alla Er som drabbas och påverkas av bränderna,” lyder ett utskick från kungahuset..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök – man hittad skadad

En man har hittats skadad i Stockholmsförorten Husby. Enligt polis är det än oklart hur personen skadats.Ärendet utreds som misstänkt mord- eller dråpförsök..

Expressen - 1 timme sedan

Belinda, 48, blev förlamad – efter skönhetsingreppet

48-åringen åkte till skönhetssalongen för att injicera botox i ansiktet – men hennes liv blev aldrig mer detsamma.Nu vill hon varna andra för de ”dolda” biverkningarna efter skönhetsbehandlingen:– Jag hade ingen aning om att det ens kunde hända, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Winnie, 47, drack cola – och fastnade i tullen

Winnie Andersen fastnade i tullen på Öresundsbron, misstänkt för rattfylla – trots att hon bara hade druckit Coca-Cola.Under en hel natt försökte tullpersonalen bevisa Winnies skuld, något som slutade med blodprovsstuckna armar och en vansinnesfärd i civilbil.– Allting strulade den natten, det var fruktansvärt, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump vänding – "accepterar" underrättelsetjänstens slutsats

Efter gårdagens möte mellan Donald Trump och Vladimir Putin kommer ett nytt besked från den amerikanska presidenten: Han "accepterar" underrättelsetjänstens slutsats att Ryssland försökte påverka det amerikanska presidentvalet 2016, skriver Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

Hon forskar om hedersvåldet och dess förövare

Personer som döms för hedersbrott är ofta dömda för andra brott tidigare.
Det säger Jenny Yourstone, forskningsledare inom Kriminalvården, som har jobbat med hedersvåld utifrån ett förövarperspektiv.
– Vi ska försöka förhindra återfall i brott, säger Yourstone i Lisah Silfwer möter, Expressen TV:s serie om mäns våld mot kvinnor..

Expressen - 2 timmar sedan

Lissis idé – för att rädda de minsta

Efter att Lissi Svensson hittade en överkörd igelkott fick hon nog.Nu har hon satt upp nya skyltar längs den hårt trafikerade vägen.– Jag kände att jag ville hjälpa igelkottarna, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.