BT > Nyheter

Wednesday, 15 August, 09:01

BT - 22 jul 13 kl. 16:23

Upp till bevis för pressat Apple
Mobil- och datortillverkaren Apple är pressat inför tisdagens delårsrapport.
Bolaget, med cirka 9 000 svenska ägare, har svårt att hålla uppe både marginaler och tillväxt och aktien har rasat med 39 procent på nio månader.
Apple har sedan en tid haft svårt att hitta nya storsäljare, som kan täcka upp för Iphones allt snabbare reträtt på mobilmarknaden.
I planeringen finns bland annat Iwatch, en digital armbandsklocka, som väntas 2014. Billigare varianter på Iphone är också på gång.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Apple, Iphones, Iwatch, Iphone, The Wall Street Journals, Apple Maps, Steve Jobs, Samsung, Forbes, Apples, Ipad, Claes Hemberg, Avanza, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upp till bevisför , pressat, Apple
TA - 24 maj 13 kl. 02:18

Domare: Bevis på Apple-komplott


En federal domare i USA säger att det finns bevis på att datajätten Apple deltagit i ett otillåtet samarbete med bokförlag i syfte att höja priset på e-böcker. - Jag tror att staten kommer att kunna visa konkreta bevis vid rättegången på att Apple medvetet deltog i och underlättade en sammansvärjning för att höja priset på e-böcker, sade Denis Cote under en förhandling inför rättegången, som startar den tredje juni.Apple dementerade påståendet..

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 02:18

Domare: Bevis på Apple-komplott


En federal domare i USA säger att det finns bevis på att datajätten Apple deltagit i ett otillåtet samarbete med bokförlag i syfte att höja priset på e-böcker. - Jag tror att staten kommer att kunna visa konkreta bevis vid rättegången på att Apple medvetet deltog i och underlättade en sammansvärjning för att höja priset på e-böcker, sade Denis Cote under en förhandling inför rättegången, som startar den tredje juni.Apple dementerade påståendet..

E24 - 26 jan 16 kl. 10:43

Pressat Apple kan tvingas öppna plånboken

Det blir antagligen nytt vinstrekord. Ändå är Apple pressat inför tisdagens rapportsläpp. I spåkulan ser analytikerna ett Iphone-beroende bolag som kanske tvingas ut på en shoppingrunda i mångmiljardklassen..

Metro - 10 jun 13 kl. 16:49

Pressat Apple släpper nyheter

På måndagskvällen, svensk tid, släpper hajpade Apple flera nyheter. Du kan följa presentationen....

SvD - 24 maj 13 kl. 02:18

Domare: Finns bevis på Apple-komplott

?Staten kommer kunna visa konkreta bevis?..

DI - 07 nov 16 kl. 21:24

Kineser knappar in på Apple och Samsung

Ökad konkurrens från Kina har pressat Apple och Samsungs samlade marknadsandel för smarta telefoner, till den lägsta nivån sedan 2011..

Affärsvärlden - 08 nov 16 kl. 07:03

Apple och Samsung pressas – lägsta marknadsandel sedan 2011

Ökad konkurrens från Kina har pressat Apple och Samsungs samlade marknadsandel för smarta telefoner, till den lägsta nivån sedan 2011. Det skriver Bloomberg News på måndagskvällen..

Expressen - 08 nov 16 kl. 07:43

Apple och Samsung tappar – de utmanar

Ökad konkurrens från Kina har pressat Apple och Samsungs samlade marknadsandel för smarta telefoner, till den lägsta nivån sedan 2011. Det skriver Bloomberg News..

SvD - 24 apr 12 kl. 13:53

Upp till bevis för Apple

Apples aktiekurs har hittills i år stigit med över 40 procent..

E24 - 24 apr 12 kl. 13:53

Upp till bevis för Apple i kväll

Apples aktiekurs har hittills i år stigit med över 40 procent..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Varning för skönmålad regeringsprognos

Tunga ekonomer varnar för skönmålade tillväxtutsikter i regeringens prognoser som presenteras i Harpsund, drygt tre veckor inför valet. - Det är klart att det finns en sådan frestelse, säger professor Lars Calmfors.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Kristersson toppar förtroendemätning

Ulf Kristersson (M) fortsätter ha ett stabilt förtroende bland väljarna enligt Novus senaste mätning. Den som gått starkast framåt senaste månaderna är dock Kristdemokraternas Ebba Busch Thor. Moderaternas Ulf Kristersson ligger fortfarande i förtroendetoppen med 35 procent, enligt Novus nya mätning.

BT - 10 minuter sedan

Bättre än väntat för dansk vindkraftsbolag

Danska vindkraftsbolaget Vestas redovisar en vinst före skatt på 245 miljoner euro, motsvarande drygt 2,5 miljarder kronor för det andra kvartalet. Det kan jämföras med vinst före skatt på 247 miljoner euro under samma period i fjol.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Googles röstassistent förstår svenska

Google lanserar nu sin digitala röstassistent på svenska. Flera företag har hängt på och utvecklat speciella röststyrda funktioner. Inom de kommande veckorna ska svenska användare kunna säga till telefonen att till exempel svara på frågor, skicka ett sms, leta upp en plats eller spela en låt.

BT - 30 minuter sedan

Rebecca & Fiona till Statement Festival

Rebecca & Fiona och Jenny Wilson är klara för Statement Festival. Därmed är artistlistan för den uppmärksammade festivalen komplett. På Statement Festival, som arrangeras på Bananpiren i Göteborg mellan den 31 augusti och 1 september, är bara kvinnor, transpersoner och icke-binära välkomna.

BT - 45 minuter sedan

Ett Sommar alla gnällspikar borde lyssna på

Årets sommarpratare (de jag hört) har staplat CV och spottat kändisar på löpande band. Spontant skulle jag utbrista - lägg ner Sommar i P1. Men så finns det undantag.

BT - 1 timme sedan

Ekonomi: Byggvarukedja lanserar nytt butikskoncept i Borås

Ett mindre varuhus på 8 500 kvadratmeter ska öppna i höst. .

BT - 1 timme sedan

Björklund kritisk till aktion mot utvisning

Liberalernas Jan Björklund ställer sig inte bakom den typen av civil olydnad som aktivisten Elin Ersson använde när hon i juli hindrade ett plan med en afghan på väg att utvisas från att lyfta.(TT).

BT - 1 timme sedan

Clas Ohlsons försäljning ökade i juli

Butikskedjan Clas Ohlsons försäljning steg med 7 procent till 658 miljoner kronor i juli, jämfört med ett år tidigare. I juli i fjol låg omsättningen på 616 miljoner kronor. Även bolagets tillväxt i e-handeln ökar.

BT - 1 timme sedan

Turkiet trappar upp med nya tullar mot USA

Turkiet har beslutat att fördubbla landets tullar på vissa produkter från USA, såsom personbilar, alkohol och tobak - i ett svar mot vad regeringen beskriver som en attack mot den turkiska ekonomin. Åtgärderna presenteras i ett läge av växande spänningar mellan de Nato-allierade länderna.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.