SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 28 October, 03:40

SmålandsPosten - 22 jul 13 kl. 06:16

Ovänat glest i publiken
Royal Southern Brother­hood bildades i New Orleans och tog sig på lördagen hela vägen till Tyrolens Rhythm & Bluesfest. Längst fram på scenen står bland andra Cyril Neville som har både The Meters och The Neville Brothers på sitt CV och Devon Allman som är son till Gregg Allman från The Allman Brothers. Musiker med påbrå alltså. Ett bassolo som övergår i ett trumsolo är kanske ändå inte nödvändigt. Men om svenska män inte gillar att dansa så gillar de trumsolon.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Southern Brother, New Orleans, Tyrolens Rhythm, Cyril Neville, The Meters, The Neville Brothers, CV, Devon Allman, Gregg Allman, The Allman Brothers, Neville, Miss Ellie, Snapshots, Kalmar, Hurley, Blue Dots, Oskarshamn, Motörhead, Honeyboy Slim, Bad Habits, Vetlandas, Bo Diddley, Fats Dominolåtarna, The Beatles, Hamburg, OLA CLAESSON

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovänat, glesti , publiken
DN - 20 jan 17 kl. 10:27

Glest i publiken på Donald Trumps omtalade installationskonsert

Vid Donald Trumps installationskonsert var det påfallande glest i publiken. En siffra gör gällande att ungefär 10 000 personer kom – att jämföra med Barack Obamas publik från 2009, på 400 000..

Skånskan - 18 mar 18 kl. 15:25

NÄR PUBLIKEN DROG TILL FOLKETS HUS – kring ett par teaterjubileer

ERWP.fif(0)Invigningen av landets första för ändamålet byggda Folkets hus ägde rum i Malmö på söndagskvällen den 2 april 1893 Senare samma månad skulle f.d.

UNT - 20 nov 13 kl. 22:34

Frågvist men glest på telefonikväll

Det var många frågor men glest i publiken när Länsbygderådet Hela Sverige ska leva kallat TeliaSoneras informationschef till Tierp på onsdagskvällen för telefonprat om konsekvenser av pågående teknikskifte..

Jönköpingsnytt - 17 feb 11 kl. 10:21

Glest bland publiken på Bongos rockkväll

För mig innefattar rock en publik tät med svett och hoppande kroppar där adrenalinet pulserar frekvent. Gårdagens kväll var gles med folk med endast några få stamp med foten för att hålla takten. Öset fanns på scenen, men inte riktigt hos publiken..

Skånskan - 14 mar 20 kl. 17:48

Glest i raderna på Hipp

MALMÖ Hipps öppna repetitioner brukar vara välbesökta. När Molières klassiska komedi Tartuffe stod på agendan på lördagen var det betydligt glesare i bänkraderna – men publiken var motiverad.– Teater hoppar vi inte över.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 11:33

Humordrottningen längtar ut till publiken

Pressbild
Hon är korad årets roligaste kvinna. Hennes show nominerad till årets bästa. Stand up-komikern Ann Westin längtar ut till publiken.

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 14 kl. 21:36

Glest besökt valdebatt

Tolv personer hade slagit sig ned i biblioteket för att lyssna på måndagskvällens valdebatt. Det innebar att det var nästan lika många i panelen som i publiken eftersom sju partier var representerade av kandidater till kommunfullmäktige, landsting och riksdag. Ett par satt redan i riksdagen, Mia Sydow Mölleby (V) och Lotta Olsson (M)..

Nya Wermlands Tidningen - 15 dec 14 kl. 06:00

Glest med publik på lussejammet

Fler på scenen än i publiken. Så såg det ut till att börja med när det var dags för lussejazz med jam på Ölme diversehandels loft på torsdagskvällen..

YLE - 04 okt 16 kl. 20:43

Stor svensk skalp för JYP – men publiken sviker CHL

Såväl JYP som KalPa besegrade sina svenska motståndare när slutspelet i Champions Hockey League startade. TPS och HIFK kryssade i ett helfinskt topplagsmöte – framför en fåtalig publik. 32 lag är kvar i Champions League – åtta av dem är finländska.

Barometern - 29 aug 17 kl. 14:32

Publiken svek rockfesten i parken – eldsjäl får betala själv

Fullt ös på scenen men oväntat glest på dansgolvet. Rockabilly-festen i hembygdsparken lockade inte många. Det får initiativtagaren att ta pengar ur egen ficka till gaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.