Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 26 October, 22:15

Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 00:45

"Regeringen bör snarast införa ett mer generöst rutavdrag för äldre."Ett utvidgat rutavdrag skulle ge fler äldre möjlighet att själva bestämma vad de vill ha hjälp med, högre livskvalitet och underlätta för deras anhöriga. Dessutom skulle det skapa fler jobb.
Det skriver Christer Nylander (FP), riksdagsledamot..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Christer Nylander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, bör, snarast, införaett , mer, generöst, rutavdrag, för äldre
Regeringen - 11 feb 16 kl. 08:54

Regeringen bidrar till antidopningsarbetet inför OS i Brasilien

Regeringen har idag beslutat att ge Världsantidopningsbyrån (WADA) 1,2 miljoner kronor för verksamheten 2016. WADA kommer särskilt att prioritera insatser inför och under de Olympiska spelen och Paralympics i Rio de Janeiro..

DN - 18 aug 16 kl. 20:00

Regeringen överväger att införa tiggeriförbud

Regeringen överväger att införa tiggeriförbud i Sverige. Civilminister Ardalan Shekarabi (S) tänker särskilt studera de modeller som finns i våra nordiska grannländer. – Det är naturligt att vi tar del av erfarenheterna från andra länder, säger han..

SVT Debatt - 22 nov 18 kl. 06:00

”Regeringen bör snarast skärpa lagstiftningen mot cum-cum-upplägg”

”Den dränering av det svenska beskattningsunderlaget som pågått under de senaste 20 åren kan inte fortsätta i längden. Sverige är dömt att i slutändan förfalla i politisk extremism om inte samtliga parter i samhället börjar ta samhällsansvar och gemensamt börjar verka för införandet av långsiktigt hållbara regler som syftar till att skydda vår gemensamma skattebas”, skriver Torsten Fensby och Leif Rosenfeld..

SR - 27 apr 17 kl. 18:45

Svenska regeringen förbereder sig inför franska valutgången

Den svenska regeringen har tillsatt en särskild arbetsgrupp med ledande politiska tjänstemän inom regeringskansliet för att utreda och förbereda inför valutgången av presidentvalet i Frankrike nästa söndag..

SR - 20 aug 15 kl. 10:38

Regeringen försvarar vargpolitik inför EU

Regeringen håller fast vid att den svenska licensjakten på varg inte är ett brott mot EU:s artskyddsregler och att vargstammen är på väg att bli mindre inavlad. Igår kväll besvarade regeringen Eu-kommissionens senaste kritik..

Regeringen - 21 apr 16 kl. 14:45

Regeringen ger kommuner byggbonus för bostadsbyggande

I dag den 21 april har regeringen fattat beslut om införandet av ett statsbidrag till kommuner för ökat bostadsbyggande. Bidraget, som är tänkt att stimulera bostadsbyggandet för de kommuner som ansöker och uppfyller villkoren, är på totalt 1,85 miljarder för 2016. Statsbidraget beräknas till 1,8 miljarder för 2017 och därefter 1,3 miljarder årligen.

Nyhetskanalen - 16 sep 12 kl. 03:08

Regeringen: Ettårigt gymnasium införs nästa år

Regeringen håller fast vid förslaget om en ettårig gymnasieutbildning, utan teoretiska ämnen, för dem som inte klarar dagens gymnasium. Förslaget är med i budgetpropositionen nästa vecka med målet att vara genomfört 2013, säger utbildningsminister Jan Björklund (FP) till Dagens Nyheter.Oppositionen och Lärarförbundet är kritiska och tvivlar på att det finns arbete för den som har ett års utbildning.

Expressen - 04 dec 14 kl. 12:41

Regeringen förbereder sig inför valrörelsen

De började diskutera extra val för två dagar sedan. Nu förbereder sig regeringen för ännu en valrörelse. - Jag har varit på Knivsta station hela morgonen och delat ut flygblad, säger civilminister Ardalan Shekarabi, S..

GöteborgsPosten - 07 aug 20 kl. 05:00

Regeringen är svarslös inför gängvåldet

Det tog fem år innan regeringen Löfven lanserade ett genomgripande program mot gängkriminaliteten..

DI - 21 jun 13 kl. 16:22

Regeringen hotar dra EU inför domstol

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) är besviken på EU-kommissionen som beslutat att dra Sverige inför domstol för vårt provtagande av importerad nötkreatur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.