Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 15 July, 11:20

Nyan - 15 jul 13 kl. 10:00

Nu kan man bo på Birger JarlFick du aldrig tillfälle att kryssa med Ånedinlinjens Birger Jarl? Lugn, fartyget är nu vandrarhem i Stockholm och det finns följaktligen fortfarande möjlighet att sova i hytterna.
Från rederiets hemsida lotsas man i dag till Ånedin Hostels hemsida.
? Vi öppnade efter midsommar och har sedan dess varit fullbokade, berättar receptionisten då Nya Åland ringer upp.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Birger Jarl, Ånedinlinjens Birger Jarl, Stockholm, Ånedin Hostels, Nya Åland, Gamla Stan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kan man bo på Birger, Jarl
Uppsalanyheter.se - 21 maj 15 kl. 04:57

Bombattack mot Birger Jarl

Strax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.Strax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.   Någon okänd person har kastat in någonting i ett rum på Birger Jarl som sedan har detonerat, lokalen var tom vid tillfället och ett rum har fått skador i samband med attacken.

Nyan - 11 apr 18 kl. 15:37

Birger Jarl är till salu

Den gamla Ålandskryssaren Birger Jarl är till salu igen. Sedan 2013 har fartyget legat i Stockholm och använts som hotell och vandrarhem. 2016 köptes hon av tv-kände miljonären Leif-Ivan Karlsson.

Nyan - 05 maj 20 kl. 09:00

Birger Jarl i myndighetstrubbel igen

Birger Jarl, som tidigare gått i trafik mellan Stockholm och Mariehamn, har tidigare dömts ut som svartbygge och vräkts från sin plats vid Stadsgårdskajen. Nu riskerar befälhavaren fängelsestraff efter att ha avgått från Stockholm till Timrå utan tillstånd, skriver SVT Västernorrland på sin hemsida.
Birger Jarl köptes av den svenske entreprenören Leif-Ivan Karlsson för fyra år sedan och har nyttjats som flytande hotell.

Dagens PS - 09 apr 18 kl. 15:54

TV-kände miljonären säljer M/S Birger Jarl

”Mitt livs största misstag”, säger Leif-Ivan Karlsson till Dagens PS om båtaffären i juli 2016. Det har inte gått ett år sedan vi träffade Leif-Ivan Karlsson, känd från flera tv-såpor, ombord på det gamla Ålandsfartyget M/S Birger Jarl, som ligger förtöjt vid Stadsgårdskajen i Stockholm. Då, i maj 2017, var han sprudlande glad över sitt båtköp och hade massor av planer för den gamla skutan, däribland en skybar på akterdäck, en pianobar, event med lunchkryssningar, hotell och vandrarhem.

Nyan - 27 jun 18 kl. 15:43

Sköna drömmar på gamla Birger Jarl

Varje natt i många år låg hon i Västra hamnen. Nu kan du sussa gott för mindre än 50 euro på detta K-märkta fartyg, mitt i Stockholm. Ett alternativ för ålänningen på storstadsvisit.

NT - 12 jun 11 kl. 01:30

DNA-analys talar för Birger Jarl

Nya DNA-analyser och undersökningar av benrester ger ytterligare stöd för att det verkligen är Birger jarl, hans son Erik och andra hustrun Metchild som vilar i klosterkyrkan i Varnhem mellan Skara och Skövde, rapporterar Upsala Nya Tidning..

SvD - 12 jun 11 kl. 01:30

DNA-analys talar för Birger jarl

Nya DNA-analyser och undersökningar av benrester ger ytterligare stöd för att det verkligen är Birger jarl, hans son Erik och andra hustrun Metchild som vilar i klosterkyrkan i Varnhem mellan Skara och Skövde..

Nyan - 27 jun 13 kl. 13:00

Birger Jarl kan bli Stockholmshotell

Kryssningsfartyget Birger Jarl kan ha en framtid som hotell vid kajen i Gamla Stan i Stockholm..

UNT - 16 jul 13 kl. 10:04

Här startar branden på Birger Jarl

I natt utsattes nattklubben Birger Jarl för ytterligare ett brandattentat. Enligt polisen var branden bara ett par minuter från att bli en storbrand..

Realtid - 20 sep 13 kl. 14:52

Affärsvärlden-profil till Birger Jarl FK

Fastighetsanalytikern Bertil Nilsson går till Birger Jarl Fondkommission..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Man straffas för narkotika och stöld

En man i Mariehamn döms för straffbart bruk av narkotika samt stöld. Han har använt bensodiazepin och cannabis under tre dagar i oktober 2018. Under en av dagarna stal han även saker från en källare i ett egnahemshus i Mariehamn.

Nyan - 2 timmar sedan

Mobilapp mot corona lanseras i höst

En lagändring gör det möjligt att utveckla en app för smittspårning. .

Nyan - 3 timmar sedan

Städning höjer Hammarlands kostnader

Kommunfullmäktige i Hammarland har föreslagit ett flertal tillfällig ökningar inom den sociala sektorn som föranletts av coronapandemin. Man ger Hemgården 6 800 euro extra för att uppfylla rekommendationer kring städning och hemtjänsten får 8 800 extra för att städa Hammargården och genomföra matutkörning. Hammargården får också en tillfällig resurshöjning om 3 800 euro för att hanteringen av mat försvårats under Coronavirusepidemin.

Nyan - 5 timmar sedan

Ingen Viking-dividend under låneuppskov

Viking Line får skjuta upp amorteringar på totalt 14,9 miljoner euro. .

Nyan - 16 timmar sedan

Tullen beslagtog rekordmängd snuspreparat

Under våren har Tullen i Finland beslagtagit en rekordmängd nikotinpreparat vid inresor och i post- och fraktförsändelser. .

Nyan - 17 timmar sedan

Nedlagt åtal för bedrägeri

En man åtalades för bedrägeri efter att ha köpt bildelar värda 1 000 euro, men låtit bli att betala hela den överenskomna summan trots upprepade påminnelser av säljaren. Enligt åtalet var 600 euro obetalt. Målsägande yrkade att köparen skulle ersätta den återstående summan.

Nyan - 18 timmar sedan

De ska styra pensionsfond

Landskapsregeringen har utsett styrelse för landskapet Ålands pensionsfond för mandatperioden 2020–2023, sedan TCÅ, Akava, Tehy och FOA-Å lämnmat sina förslag. I stuyrelsen sitter: Minister Torbjörn Eliasson (ersättare minister Fredrik Karlström). Ola Sundberg (Thomas Fredriksen).

Nyan - 18 timmar sedan

Lättare för studerande få stöd under corona

Studerande är en grupp som nu ska ha lägre tröskel till att få stöd. .

Nyan - 19 timmar sedan

”Fantastiskt bra med Nordjobb”

Yvonne Sjöström, vd för Käringsunds gästhamn, är en av de åländska företagare som varje år väljer att anställa sommarjobbare via Nordjobb. .

Nyan - 20 timmar sedan

Viking Line får amorteringsanstånd

”Viking Line Abp har överenskommit med Finnvera Abp och Finlands Exportkredit Ab om amorteringsanstånd för amorteringar under perioden 1.7 2020 – 1.2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.