Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 20 October, 05:18

Dalarnas tidningar - 14 jul 13 kl. 17:26

Äldre man nekar till brottEn Borlängebo, en man född 1946, står åtalad vid Falu tingrätt för olaga hot samt misshandel. Mannen nekar till båda anklagelserna..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlängebo, Falu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldreman , nekartill , brott
Expressen - 26 jun 13 kl. 18:24

Häktas för Husbymord ? mannen nekar brott

De båda makarna, en 60-årig kvinna och en 65-årig man, är misstänkta för inblandning i mordet på Jan Kjellgren, 43, i Husby för 25 år sedan. Nu har åklagaren begärt mannen häktad och i morgon klockan 9.00 hålls häktningsförhandlingar i Solna tingsrätt.

Expressen - 05 maj 14 kl. 22:57

Faton mördad i skog – misstänkta nekar brott

Småbarnspappan Faton Balaj, 31, hittades död med en stålvajer om halsen i mars förra året. På måndagen ställdes två män i för rätta, åtalade för det misstänkta mordet. Men männen nekar till brott och att de ens varit på platsen utanför Hörby där kroppen efter småbarnspappan anträffades..

GT - 15 aug 13 kl. 15:21

Den mordmisstänkte 36-åringen nekar brott

Nu har ett inledande förhör hållits med 36-åringen som misstänks för mordet på småbarnsmamman från Trollhättan. Han förnekar fortfarande brott. ?

Barometern - 24 nov 16 kl. 07:18

Brottsmisstänkt polis nekar brott i förhör

Polismannen som omedelbart omplacerades efter att ha skrikit "arabjävel" åt en person har nu förhörts. Den misstänkte polismannen förnekar brott..

NSD - 11 apr 18 kl. 20:48

Tjuven ler in i kameran - nekar brott

Mannen är åtalad för nio brott..

NT - 02 aug 11 kl. 15:11

Nerdrum nekar skattebrott

Den norska konstnären Odd Nerdrum, som åtalats för grovt skattebrott, nekar brott, rapporterar nyhetsbyrån NTB..

UNT - 26 feb 18 kl. 17:21

Polisen möter äldre i Uppsala

Hur skyddar sig äldre mot brott?.

Aftonbladet - 16 aug 12 kl. 09:43

Björn Ranelid nekar brott vid bilkrasch

Nyhetskanalen - 16 aug 12 kl. 13:55

Björn Ranelid nekar brott vid krock

Björn Ranelid förnekar nu att han gjort sig skyldig till vårdslöshet i trafik. Den 29 april orsakade författaren en svår olycka vid Eljaröd på Österlen. Björn Ranelid och hans fru var på väg till Kivik i sin lyxiga Jaguar Sovereign.

Expressen - 10 jun 15 kl. 12:32

Efter massgripandet: Anhållna nekar brott

Natten har varit lugn i Malmöstadsdelen Rosengård. Ett dygn efter det unika massgripandet av 27 personer på Ramels Väg har polisen haft en förstärkt närvaro i området. Samtliga 19 personer som anhölls i går sitter fortfarande kvar, misstänkta för mordförsök..

BT - 10 jan 16 kl. 19:31

Misstänkt för mordbranden på Dammsvedjan nekar brott

Den man som sedan i fredags suttit frihetsberövad misstänkt för grov mordbrand är nu häktad skäligen misstänkt för dådet, vilket är den lägre misstankegraden..

Fler nyheter från Dalarnas tidningar

Dalarnas tidningar - 14 dec 17 kl. 15:25

Leif Lindström förnekar att han ifrågasatt eller kritiserat Frida Holmgren

Kommunalrådet Leif Lindström (V) i Borlänge är en av de två män som pekas ut för att ha ifrågasatt och kritiserat Frida Holmgren. Han förnekar allt. – Det stämmer inte alls.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 08:58

Varannan svensk köper julklappar sista veckan före julafton – en procent klara med inköpen före midsommar

Nu är julruschen igång på allvar. Försäkringsbolaget If:s undersökning visar att varannan svensk fixar julklappsköpen under den sista veckan..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:32

Snabbare akutvård med ny screening: "Välkomnas"

Äldre, sköra patienter som söker akutvård har ofta en komplex sjukdomsbild. Med ett nytt screeningverktyg ska de upptäckas och få vård snabbare. Nu ska metoden utvärderas på bland annat Falu lasarett..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:45

Kommunens sista miljöpris delas ut till länets enda Viltjour

Dalarnas enda rehabiliteringsanläggning för vilda djur finns i Rättvik och drivs av Emma och Lars-Christer Billbäck. Nu får de ta emot Rättviks kommuns eget miljöpris. – Vi är jätteglada över det här priset, säger Emma Billbäck.

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 06:41

En person förd med ambulans till sjukhus efter att ha voltat med personbil

På fredagsmorgonen fick en person föras med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka i Hedemora kommun..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Lions skänker julgåvor för 56 000 kronor till familjer i Leksand

Tillsammans med Coop i Leksand överlämnade Lions 88 presentkort till socialförvaltningen som kommer fördela dem till behövande inför julen. – Det är tänkt som en guldkant för de som har det tufft, säger presidenten i Lions Leksand Sture Alfredsson..

Dalarnas tidningar - 15 dec 17 kl. 07:30

Hon bryter mansdominansen – Här är kyrkans nya makthavare i Rättvik

För första gången leds kyrkofullmäktige i Rättvik av en kvinna. Ordförandeklubban tas nämligen över av Joanna Stridh (C), som också har flera tunga kommunalpolitiska uppdrag. – För mig är kyrkan en mycket viktig del av samhällslivet, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.