Kristianstadsbladet > Utrikes

Sunday, 05 July, 02:55

Kristianstadsbladet - 08 jul 13 kl. 19:30

Somnade vid ratten - nio dog
Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien på måndagsmorgonen.Busschauffören har gripits sedan han i förhör erkänt att han "nickade till" vid ratten, skriver El País. Linjebussen var på väg mot staden Ávila, nordväst om huvudstaden Madrid, när den åkte av vägen. Flera av passagerarna klämdes fast i vraket. Sex av passagerarna är allvarligt skadade.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Spanien, El País, Madrid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Somnadevid , ratten, nio, dog
UNT - 08 jul 13 kl. 19:30

Somnade vid ratten - nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien i morse. Busschauffören har gripits sedan han i förhör erkänt att han "nickade till" vid ratten, skriver El País.(TT).

BT - 08 jul 13 kl. 19:32

Somnade vid ratten - nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien på måndagsmorgonen. Busschauffören har gripits sedan han i förhör erkänt att han "nickade till" vid ratten, skriver El País. Linjebussen var på väg mot staden Ávila, nordväst om huvudstaden Madrid, när den åkte av vägen.

Sydsvenskan - 09 jul 13 kl. 06:30

Somnade vid ratten ? nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien i går morse. Busschauffören har gripits sedan han i förhör erkänt att han ?nickade till?

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 13 kl. 19:35

Somnade vid ratten ? nio dog

Minst nio människor har omkommit vid en busskrasch i Spanien..

SvD - 08 jul 13 kl. 19:30

Somnade vid ratten - nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien i morse..

NSD - 08 jul 13 kl. 19:30

Somnade vid ratten - nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien på måndagsmorgonen..

NT - 08 jul 13 kl. 19:30

Somnade vid ratten - nio dog

Nio människor omkom och 22 skadades i en bussolycka i centrala Spanien på måndagsmorgonen..

BT - 23 sep 12 kl. 15:42

Minst nio dog i lavin i Nepal

En lavin svepte med sig klättrare och deras läger på världens åttonde högsta berg, Manaslu i Nepal. Minst nio klättrare omkom.
Ytterligare fyra klättrare saknas efter söndagens lavin och fem har räddats med hjälp av helikoptrar och flugits till huvudstaden Katmandu, uppgav polistalesmannen Basant Mishra.

YLE - 23 jan 14 kl. 14:02

Nio dog i trafiken i Österbotten ifjol

Totalt nio personer dog i trafiken i Österbotten i fjol. Det är färre än 2012 då 16 personer omkom. Antalet som skadas i trafiken är också färre än tidigare.

Helsingborgs Dagblad - 07 okt 11 kl. 14:11

Nio dog av förgiftat risvin

Minst nio kambodjaner dog och 76 vårdas på sjukhus sedan de druckit förgiftat risvin vid en begravning i provinsen Pursat i väst. Offren drabbades av yrsel och illamående kort efter att ha druckit vinet i tisdags, sade polischefen Sarun Chanthy på fredagen. Prov på drycken analyseras.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.