Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 27 June, 04:01

Nya Wermlands Tidningen - 04 jul 13 kl. 07:30

Överklagar bygglov för fritidshusEn fastighetsägare i Vårbo, söder om Åtorp överklagar Degerfors kommuns beslut att bevilja bygglov för ett fritidshus i närheten..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Vårbo, Åtorp, Degerfors

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överklagar, bygglovför , fritidshus
Skånskan - 17 jan 17 kl. 11:00

Överklagar bygglov till länsstyrelsen

Eslöv Mahults Herrgårds HVB-hem har fått godkänt bygglov av kommunen att starta verksamhet på Kristinebergs gård.
Flera boenden vill inte ha ett HVB-hem på gården och överklagar därför Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens beslut till länsstyrelsen. ERWP.

Kristianstadsbladet - 10 mar 16 kl. 03:00

Grannar överklagar bygglov

Punktraden i Hässleholm AB har fått bygglov för ett nytt hyreshus med ett 20-tal lägenheter på Finjagatan. Nu överklagar grannar beslutet till länsstyrelsen..

YA - 01 apr 16 kl. 03:00

Granne överklagar bygglov

I början av mars fick en fastighetsägare bygglov för tre radhuslägenheter i centrala Ystad. Nu överklagar en av grannarna det beslutet till länsstyrelsen..

YA - 22 nov 16 kl. 03:00

Militären överklagar bygglov

Försvarsmakten överklagar ett beslut om bygglov för utbyggnad av ett hus i Ravlunda..

Västerbottens Folkblad - 14 jan 15 kl. 06:55

Ulf Lundell överklagar bygglov

Artisten och författaren Ulf Lundell har överklagat konststiftelsen Kivik Art Centres bygglov för det 18 meter höga konsttornet nära hans bostad i Lilla Stenshuvud på Österlen. Lundell anser att folk kan klättra upp på verket och se in i hans hem. Simrishamns kommun ansåg att det inte krävdes permanent bygglov för betongtornet, men Lundell överklagade […].

Nerikes Allehanda - 11 feb 16 kl. 05:09

Setra överklagar bygglov för boende

Företaget Setra trävaror överklagar bygglovet för att starta ett boende i en före detta kontorsbyggnad i Hasselfors. Kommunen överklagar inte..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 13 kl. 21:00

Överklagar bygglov för badhus

Grannar klagar på bygglov för badhus. Och nu handlar det inte bara om störningar från badet. Även kommunens trixande med lagen får hård kritik..

UNT - 18 nov 14 kl. 10:44

Överklagar bygglov

Fastighetsägare på Norrlandsgatan i Uppsala begär hos Högsta domstolen att få överklagandetiden för ett bygglov förlängt, så kallat återställande av försutten tid..

UNT - 14 jan 15 kl. 06:54

Ulf Lundell överklagar bygglov

Ulf Lundell har överklagat konststiftelsen Kivik Arts bygglov för det 18 meter höga konsttornet nära hans bostad i Lilla Stenshuvud på Österlen..

SvD - 14 jan 15 kl. 06:54

Ulf Lundell överklagar bygglov

Artisten och författaren Ulf Lundell har överklagat konststiftelsen Kivik Art Centres bygglov för det 18 meter höga konsttornet nära hans bostad i Lilla Stenshuvud på Österlen. Lundell anser att folk kan klättra upp på verket och se in i hans hem..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Spetsseger för Windy Cindy

Uttagningsloppet var den stora händelsen när Arvikatravet hade årspremiär under måndagskvällen.Loppet blev en fullträff för Sten Nilsson-tränade Windy Cindy som vann både försök och final.– Jag tror att hon duger i den lägsta klassen på V75, sa Niclas Benzon..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Storspelande Meuer sänkte ÖSK Söder

Rävåsen hade en besvärlig försäsong med många indisponibla spelare. Efter måndagens 3–1 borta mot ÖSK Söder kan laget njuta av serieledning under semestern.– Tjejerna har gjort det väldigt bra, säger tränaren Ronny Spjuth..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Det blir en F-3 skola

När investeringsbudgeten skulle klubbas igenom kom C, M och L med ett förslag som gjorde att beslutet om en F-3 skola i Råda kunde rivas upp till förmån för en F-6. Det gick till votering som slutade 19-16 för en F-3 skola..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Femte raka för Rävåsen

Rävåsen fortsätter att vinna, segern borta mot Örebro Söder innebär att värmländskorna nu leder serien inför sommaruppehållet..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Stabil seger för Bråten

Bråtens IK hade inga större problem med att avfärda bottenlaget Sifhälla 2.Karlskogalaget vann med stabila 3–0 (2–0).– En skön seger, säger tränaren Fredrik Eriksson..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Tidigare BIK-spelare visar upp sig för NHL-klubb

Tidigare BIK Karlskoga-spelaren Carl Persson kan komma att spela i NHL nästa säsong.Under veckan kommer han nämligen att vara med på Ottawa Senators utvecklingscamp..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Polisen betalar ut skadestånd efter beslag

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Hanna siktar vidare mot Nordiska Mästerskapen

Den värmländska dressyrtalangen Hanna Regosa följer nu efter förra veckans femteplats i SM upp med en start i NM till helgen, tillsammans med sin C-ponny Montana. – Det hade jag inte förväntat mig men det ska bli jättekul, säger 13-åringen..

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

22-årig man åtalad för de anlagda bränderna

En 22-årig man åtalas nu för vårens fyra anlagda bränder. En förundersökning har även inletts mot en 20-årig kvinna för att utreda hennes inblandning..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Slog katt i ansiktet – åtalas för djurplågeri

22-åringen slog katten i ansiktet flera gånger, höll den i nackskinnet och lyfte katten i ena benet. Nu åtalas han för djurplågeri..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.