Expressen > Nyheter

Tuesday, 09 February, 02:11

Expressen - 03 jul 13 kl. 10:53

58-årig svenska nybliven mammaEn känd svenska har nyligen fött barn som 58-åring. Nu är hon en av de äldsta nyblivna mammorna i Sverige. - Jag har fullt upp nu, säger hon..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

113 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 58-årigsvenska , nybliven, mamma
Västerbottens Folkblad - 07 nov 12 kl. 13:26

Nybliven mamma nekades bidrag

En 20-årig nybliven mamma nekades försörjningsstöd för en månad. Som anledning angav socialnämnden att kvinnan dröjt med att begära föräldrapenning och underhållsstöd. Nu får socialnämnden [...

Sydsvenskan - 08 jun 11 kl. 07:23

16-åriga Olivia är nybliven mamma

Den 24 april föddes hennes son som fått namnet Tellus.
Precis som skolkompisarna i nian på Västervångskolan i Ystad, planerar Olivia Nevelin för skolbalen och utflykten till Tosselilla. Men de har ganska olika förutsättningar.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 07:48

Tioåring nybliven mamma


En mexikansk flicka har blivit mamma i Mexiko, trots att hon bara är tio år gammal. PUEBLA. Tio år och nybliven mamma.

Expressen - 09 maj 11 kl. 13:15

Stina är nybliven mamma - och behöver ett nytt hjärta

Sverige är bland de sämsta länderna i Västeuropa på att identifiera donatorer. Väntelistan blir allt längre och varje år dör ett trettiotal innan de hinner få ett nytt organ. Stina Bäckström var nybliven mamma när hennes hjärta inte orkade längre.

News55 - 20 aug 15 kl. 16:19

Spiralen trängde in i buken på nybliven mamma

Redan under insättningen av kopparspiralen på en barnmorskemottagning i Stockholm kände kvinnan – som precis blivit mamma – smärta i underlivet, men blev försäkrad om att allt var som det skulle. Spiralen satt på sin plats och kvinnan blev hemskickad, det går att läsa i en anmälan som tagits emot av Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Då smärtan inte avtog efter en vecka gick kvinnan tillbaka till barnmorskemottagningen.

Dagen - 14 feb 15 kl. 13:53

Nybliven mamma ska avvisas – pappan kvar i Sverige

Ett känslosamt asyldrama utspelar sig i pingstkyrkan i Linköping. - Det här är mardrömslikt, säger Mats Borgheim, nybliven pappa och vars fru ska avvisas..

Expressen - 16 jul 13 kl. 16:21

Åkerman om rollen som nybliven mamma

Skådespelerskan Malin Åkerman, 35, blev mamma i april. Hennes livs största roll, enligt henne själv. ?

Expressen - 31 jul 13 kl. 11:56

Nybliven mamma och snart på scenen igen

Charlotte Perrelli, 38, har blivit mamma för tredje gången. "Fantastiskt!!!!! Makalöst att det är lika häftigt varje gång;) vi är så lyckliga och tacksamma för att det gick bra!!!!

Posh24 - 18 nov 14 kl. 11:23

Tila Tequila - Nybliven mamma till en dotter!

Skandaldrottningen Tila Tequila, 33, har nu blivit mamma för första gången. Det var i söndags som Tila födde en dotter, som kommer få namnet Isabella Monroe Nguyen, enligt Us Weekly.

Tila avslöjade redan i april att hon var gravid genom att på Facebook lägga upp en bild på sin mage och sedan dess har hon hållt sina fans uppdaterade på sin egna hemsida.

SvD - 02 sep 11 kl. 15:53

Nybliven mamma och nybliven vd

Började som mammaledig..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Johan fick dödshot under livräddningen

Johan Nestin älskar sitt arbete som anestesisjuksköterska i ambulansen. Men han har också mött rena dödshot när han försökte rädda livet på en patient. – Patientens son sa till oss: "Om min pappa dör så dör ni också", säger Johan Nestin..

Expressen - 1 timme sedan

Henrik slutade på grund av våldet

Stenkastning och dödshot blev en del av vardagen. Då orkade inte Henrik Persson mer. Han la brandhjälmen på hyllan efter att den förvärrade arbetssituationen inte hade tagits på allvar.

Expressen - 1 timme sedan

Peter, 39, besköts med automatvapen

Rånarna sköt med automatvapen mot civilpolisen Peter, 39, på tio meters avstånd under en rånarjakt. Trots det friades rånarna för mordförsök i hovrätten. – Min fru var gravid i åttonde månaden när det här hände, då funderar man på om det är värt det här, säger Peter..

Expressen - 1 timme sedan

En vinnare som jobbar i motvind

NEW HAMPSHIRE. Ted Cruz vann i Iowa. Men inför tisdagens primärval i New Hampshire kämpar han i motvind.

Expressen - 2 timmar sedan

Maskinförare fixade brand på pappersbruk

Sent på måndagskvällen började en bandvagn brinna på ett pappersbruk utanför Bromölla. Det hade kunnat sluta i katastrof – om det inte var för förarens rådiga hantering av situationen. – Han gjorde det med bravur, säger Marth Bengtsson, brandmästare i Bromölla..

Expressen - 2 timmar sedan

Merkel förhandlar med Turkiet om flyktingar

Under måndagen träffades Angela Merkel och Turkiets premiärminister Ahmet Davutoglu. Enligt AP Samtalsämnet var flyktingsituationen och hur man ska göra för att reducera antalet flyktingar i Europa. – Vi måste vara förberedda på att på ett lagligt sätt ta emot en viss flyktingkvot, säger Angela Merkel i ett videomeddelande..

Expressen - 2 timmar sedan

Rebellerna som strider mot Assads styrkor

KILIS. Enes Alewi, 19, är en av rebellerna som stridit mot storoffensiven i Aleppo-provinsen. För fyra dagar sedan skadades han och förlamades från midjan och ned.

Expressen - 3 timmar sedan

Två äldre män på skridskor hittade i vak

Två äldre män gav sig ut på långfärdskridskor på sjön Loren – men kom inte tillbaka på flera timmar. Efter en stor sökinsats har de nu hittats i en vak. – Jag kan inte kommentera skadeläget, säger Maria Lavesson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping..

Expressen - 3 timmar sedan

Ygeman om Eliasson-kritiken: "Naturligt"

Inrikesminister Anders Ygeman har inte pratat med Dan Eliasson om den stenhårda interna kritiken inom polisen mot rikspolischefen. Den senaste tiden har både enskilda polismän och polisfacket starkt ifrågasatt Dan Eliasson. – Jag tycker det är ganska naturligt när vi gör den största omorganisationen av polisen på 50 år, säger Anders Ygeman..

Expressen - 3 timmar sedan

En bil brann på Rosengård

En bil brann på Rosengård under måndagskvällen. – Bilen är helt utbränd, säger Daniel Gren, inre befäl på räddningstjänsten Syd..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.