Expressen > Nyheter

Saturday, 29 August, 05:02

Expressen - 03 jul 13 kl. 10:53

58-årig svenska nybliven mammaEn känd svenska har nyligen fött barn som 58-åring. Nu är hon en av de äldsta nyblivna mammorna i Sverige. - Jag har fullt upp nu, säger hon..
Läs mer på ExpressenLäs mer om:
Sverige

Dela artikeln

113 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: 58-årigsvenska , nybliven, mamma
Dagen - 14 feb 15 kl. 13:53

Nybliven mamma ska avvisas – pappan kvar i Sverige

Ett känslosamt asyldrama utspelar sig i pingstkyrkan i Linköping. - Det här är mardrömslikt, säger Mats Borgheim, nybliven pappa och vars fru ska avvisas..

FriaTider - 01 dec 13 kl. 14:45

Feminister arga på vältränad mamma

En nybliven mamma i Norge får hård kritik av feminister och flera medier efter att ha lagt upp en bild på Instagram där hon framstår som alltför vältränad..

Expressen - 16 jul 13 kl. 16:21

Åkerman om rollen som nybliven mamma

Skådespelerskan Malin Åkerman, 35, blev mamma i april. Hennes livs största roll, enligt henne själv. ?

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 15 kl. 11:03

Sen bloddiagnos för nybliven mamma

Läkaren trodde att den nyblivna mamman drabbats av njursten – men hon var svårt sjuk i blodförgiftning..

Sydsvenskan - 11 aug 14 kl. 05:30

”Som mamma är det väldigt svårt att pricka rätt”

Som nybliven mamma går det inte att värja sig från alla krav och förväntningar. Då gäller det att hitta andningshål.
– Mitt psyke hade inte hållit utan min mammagrupp, säger Connie Tran Hedberg..

Expressen - 27 nov 13 kl. 17:29

Sanna Kallur om det nya livet som mamma

Sanna Kallur mår bättre än på länge. Som nybliven mamma är hon tillbaka på banan, redo att satsa mot OS 2016. Och hon har lärt sig från tidigare misstag.

Sydsvenskan - 04 jan 15 kl. 11:11

Sen bloddiagnos för nybliven mamma

Rutinerna vid lasarettet i Helsingborg brast. Läkaren trodde att den nyblivna mamman drabbats av njursten – men hon var svårt sjuk i blodförgiftning..

SR - 07 mar 15 kl. 03:02

Gravida norskor diskrimineras

I Norge har mer än varannan nybliven mamma upplevt diskriminering kopplad till graviditet eller föräldraledighet. Det här visar en ny undersökning..

Expressen - 31 jul 13 kl. 11:56

Nybliven mamma och snart på scenen igen

Charlotte Perrelli, 38, har blivit mamma för tredje gången. "Fantastiskt!!!!! Makalöst att det är lika häftigt varje gång;) vi är så lyckliga och tacksamma för att det gick bra!!!!

Aftonbladet - 09 okt 13 kl. 13:45

64-åriga kultstjärnan nybliven mamma ? till tvillingar

Alla Pugatjovas moderskap väcker stor debatt i Ryssland.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Silvia om sin saknad av prinsessan Lilian

STOCKHOLMS SLOTT. Drottning Silvias sorg och saknad efter prinsessan Lilian är fortfarande stor. Sedan hon gick bort tänker drottningen på henne varje dag: – Hon var en fantastisk människa som gjorde djupa avtryck och kommer aldrig att bli glömd..

Expressen - 45 minuter sedan

Över 30 personer befaras döda i storm

Över 30 personer befaras ha omkommit när den tropiska stormen Erika svepte över ön Dominica, och många saknas. Stormen som nu rör sig mot Haiti väntas nå USA i början av nästa vecka..

Expressen - 2 timmar sedan

Moderaterna vill sänka skatten på kärnkraft

Sänk skatten på kärnkraft. Då kan det byggas fler kärnkraftverk. Det är ett förslag från Moderaterna och Anna Kinberg Batra..

Expressen - 2 timmar sedan

Tunga vapen hittades av polis i lägenheter

Ett bostadsområde spärrades av och 14 lägenheter evakuerades sedan Köpenhamnspolisen fått larm om ett frihetsberövande i en bostad, där gärningsmannen misstänktes förvara sprängämnen..

Expressen - 2 timmar sedan

Man död efter krock med älg

En man omkom efter att ha krockat med en älg utanför Malung..

Expressen - 4 timmar sedan

Greve stämmer staten på mångmiljonbelopp

Miljardären och finansmannen greve Carl Douglas stämmer staten på mångmiljonbelopp, skriver DN. Sammanlagt kräver han 8,6 miljoner kronor. Orsaken är en tio år gammal tvist om en golfbana där greven inte anser att han har blivit tillräckligt kompenserad..

Expressen - 4 timmar sedan

Radarbilder ska visa mystiska nazitåget

Två skattjägare påstår sig ha funnit ett mytomspunnet tåg – fullastat med guld och värdesaker - som nazisterna ska ha gömt undan i Polen 1945. Efter att ha sett radarbilder bekräftar landets biträdande kulturminister att det med "99 procents säkerhet" finns ett vapenbestyckat tåg på den anvisade platsen, rapporterar BBC. Samtidigt går polska myndigheter ut och varnar skattjägare för att platsen kan vara försåtsminerad..

Expressen - 4 timmar sedan

Nu ska sjukhuset utreda pojkens död

En pojke i 10-årsåldern misstänks ha kvävts av sin tumör på Barnintensiven i Lund. Nu ska sjukhuset utreda fallet. – Detta är en mycket tragisk händelse som vi djupt beklagar och tar på största allvar, säger Elisabeth Olhager, verksamhetschef för barnkirurgi och neonatalvård..

Expressen - 5 timmar sedan

Det uråldriga templet i Palmyra förstört av IS

Ruinerna från det uråldriga Baal Shamin-templet i Palmyra har varit en av Mellanösterns främsta världsarv. På tisdagen publicerade IS en video som påstods visa hur man sprängde templet. Nu bekräftar satellitbilder från FN - av tempelruinerna finns inget kvar, skriver Washington Post..

Expressen - 5 timmar sedan

Snowden ansöker om asyl i Norge

Nu publicerar NRK en kopia av asylansökan som Edward Snowden faxade in till norska ambassaden i Moskva. I ansökan skriver amerikanen att han, i värsta fall, befarar dödsstraff vid en rättsprocess i hemlandet. Informationen i ansökan skickades omedelbart vidare till en rad människor inom den norska ledningen - bland annat till statsministerns stab..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.