Expressen > Nyheter

Saturday, 22 October, 18:03

Expressen - 03 jul 13 kl. 10:53

58-årig svenska nybliven mammaEn känd svenska har nyligen fött barn som 58-åring. Nu är hon en av de äldsta nyblivna mammorna i Sverige. - Jag har fullt upp nu, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

113 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 58-årigsvenska , nybliven, mamma
Västerbottens Folkblad - 07 nov 12 kl. 13:26

Nybliven mamma nekades bidrag

En 20-årig nybliven mamma nekades försörjningsstöd för en månad. Som anledning angav socialnämnden att kvinnan dröjt med att begära föräldrapenning och underhållsstöd. Nu får socialnämnden [...

Sydsvenskan - 08 jun 11 kl. 07:23

16-åriga Olivia är nybliven mamma

Den 24 april föddes hennes son som fått namnet Tellus.
Precis som skolkompisarna i nian på Västervångskolan i Ystad, planerar Olivia Nevelin för skolbalen och utflykten till Tosselilla. Men de har ganska olika förutsättningar.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 07:48

Tioåring nybliven mamma


En mexikansk flicka har blivit mamma i Mexiko, trots att hon bara är tio år gammal. PUEBLA. Tio år och nybliven mamma.

Expressen - 09 maj 11 kl. 13:15

Stina är nybliven mamma - och behöver ett nytt hjärta

Sverige är bland de sämsta länderna i Västeuropa på att identifiera donatorer. Väntelistan blir allt längre och varje år dör ett trettiotal innan de hinner få ett nytt organ. Stina Bäckström var nybliven mamma när hennes hjärta inte orkade längre.

News55 - 20 aug 15 kl. 16:19

Spiralen trängde in i buken på nybliven mamma

Redan under insättningen av kopparspiralen på en barnmorskemottagning i Stockholm kände kvinnan – som precis blivit mamma – smärta i underlivet, men blev försäkrad om att allt var som det skulle. Spiralen satt på sin plats och kvinnan blev hemskickad, det går att läsa i en anmälan som tagits emot av Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Då smärtan inte avtog efter en vecka gick kvinnan tillbaka till barnmorskemottagningen.

Dagen - 14 feb 15 kl. 13:53

Nybliven mamma ska avvisas – pappan kvar i Sverige

Ett känslosamt asyldrama utspelar sig i pingstkyrkan i Linköping. - Det här är mardrömslikt, säger Mats Borgheim, nybliven pappa och vars fru ska avvisas..

Expressen - 16 jul 13 kl. 16:21

Åkerman om rollen som nybliven mamma

Skådespelerskan Malin Åkerman, 35, blev mamma i april. Hennes livs största roll, enligt henne själv. ?

Expressen - 31 jul 13 kl. 11:56

Nybliven mamma och snart på scenen igen

Charlotte Perrelli, 38, har blivit mamma för tredje gången. "Fantastiskt!!!!! Makalöst att det är lika häftigt varje gång;) vi är så lyckliga och tacksamma för att det gick bra!!!!

Posh24 - 18 nov 14 kl. 11:23

Tila Tequila - Nybliven mamma till en dotter!

Skandaldrottningen Tila Tequila, 33, har nu blivit mamma för första gången. Det var i söndags som Tila födde en dotter, som kommer få namnet Isabella Monroe Nguyen, enligt Us Weekly.

Tila avslöjade redan i april att hon var gravid genom att på Facebook lägga upp en bild på sin mage och sedan dess har hon hållt sina fans uppdaterade på sin egna hemsida.

SvD - 02 sep 11 kl. 15:53

Nybliven mamma och nybliven vd

Började som mammaledig..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Mc-gänget växer – pekas ut av polisen

Ytterligare ett kriminellt mc-gäng håller på att etablera sig i Danmark. The Mongols bildade sin första danska avdelning förra helgen, skriver Ekstrabladet. Polisen pekar redan ut Mongolsmedlemmar som inblandade i flera skottlossningar på senare tid..

Expressen - 1 timme sedan

Person hittad i vattnet efter sökinsats

En svårt nedkyld person har bärgats ur sjön Ottsjö söder om Åre. Personen förs till Trondheim i Norge för att få vård. Räddningstjänsten kallades till sjön efter att en kantrand kanot hade setts..

Expressen - 45 minuter sedan

Hooverboard började brinna i lägenhet

En hooverboard har börjat brinna i en lägenhet i Norrtälje. När räddningstjänsten kom till platsen hade ägaren redan lyckades släcka branden genom att kasta ut hooverboarden från lägenheten. – Vi har sett detta flera gånger, att en hooverboard antänds vid laddning, säger Albin Näverberg på polisens ledningscentral.

Expressen - 30 minuter sedan

En svårt skadad efter larm om misshandel

På lördagseftermiddagen påträffades en svårt skadad man i Nässjö, uppger polisen i Jönköping. Offret är i 60-årsåldern och misstänks ha blivit utsatt för brott. Polisen rubricerar händelsen i nuläget som grov misshandel..

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig brand i hyreshus i Ludvika

Ett flerfamiljshus står i brand i Ludvika. Branden ska ha startat i en bil och sedan spridit sig vidare till flerfamiljshuset intill. – Läget är fortfarande akut.

Expressen - 1 timme sedan

Räddningstjänsten söker person i vattnet

Räddningstjänsten söker efter en person som kan finnas i vattnet i sjön Ottsjö söder om Åre, skriver polisen på sin hemsida.Ett vittne säger sig ha sett en person vid en kanot som hade kantrat. .

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna livshotande skadad efter olycka

Fyra personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka på väg 27 söder om Växjö. En kvinna har fått livshotande skador, för ytterligare två personer är tillståndet allvarligt medan person har klarat sig med lindriga skador. Vägen har varit avstängd men enligt Trafikverket vid 15.

Expressen - 2 timmar sedan

Hyreshus utrymt efter storbrand i lägenhet

Hyreshus i på Docentgatan i Malmö utrymt. Fullt utvecklad brand i lägenhet med öppna lågor, enligt polisen. Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats.

Expressen - 3 timmar sedan

Förra premiärministern får nio miljoner i böter

Här är boten som heter duga! Thailands förre premiärminister ska betala motsvarande nästan nio miljarder kronor i böter. Detta för ett subventionsprogram hennes kritiker tycker missköttes..

Expressen - 3 timmar sedan

Hemlösa får täcken och kuddar av hotell

Köpenhamnshotellet hade bytt ut nästan tusen täcken och kuddar. Med vintern på väg bestämde sig ledningen för att skänka alla de gamla grejerna till hemlösa och behövande i olika delar av staden. – Vi vill hjälpa lokalt.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.