Expressen > Nyheter

Sunday, 22 January, 21:25

Expressen - 03 jul 13 kl. 10:53

58-årig svenska nybliven mammaEn känd svenska har nyligen fött barn som 58-åring. Nu är hon en av de äldsta nyblivna mammorna i Sverige. - Jag har fullt upp nu, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 58-årigsvenska , nybliven, mamma
Västerbottens Folkblad - 07 nov 12 kl. 13:26

Nybliven mamma nekades bidrag

En 20-årig nybliven mamma nekades försörjningsstöd för en månad. Som anledning angav socialnämnden att kvinnan dröjt med att begära föräldrapenning och underhållsstöd. Nu får socialnämnden [...

Sydsvenskan - 08 jun 11 kl. 07:23

16-åriga Olivia är nybliven mamma

Den 24 april föddes hennes son som fått namnet Tellus.
Precis som skolkompisarna i nian på Västervångskolan i Ystad, planerar Olivia Nevelin för skolbalen och utflykten till Tosselilla. Men de har ganska olika förutsättningar.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 07:48

Tioåring nybliven mamma


En mexikansk flicka har blivit mamma i Mexiko, trots att hon bara är tio år gammal. PUEBLA. Tio år och nybliven mamma.

Expressen - 09 maj 11 kl. 13:15

Stina är nybliven mamma - och behöver ett nytt hjärta

Sverige är bland de sämsta länderna i Västeuropa på att identifiera donatorer. Väntelistan blir allt längre och varje år dör ett trettiotal innan de hinner få ett nytt organ. Stina Bäckström var nybliven mamma när hennes hjärta inte orkade längre.

News55 - 20 aug 15 kl. 16:19

Spiralen trängde in i buken på nybliven mamma

Redan under insättningen av kopparspiralen på en barnmorskemottagning i Stockholm kände kvinnan – som precis blivit mamma – smärta i underlivet, men blev försäkrad om att allt var som det skulle. Spiralen satt på sin plats och kvinnan blev hemskickad, det går att läsa i en anmälan som tagits emot av Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Då smärtan inte avtog efter en vecka gick kvinnan tillbaka till barnmorskemottagningen.

Dagen - 14 feb 15 kl. 13:53

Nybliven mamma ska avvisas – pappan kvar i Sverige

Ett känslosamt asyldrama utspelar sig i pingstkyrkan i Linköping. - Det här är mardrömslikt, säger Mats Borgheim, nybliven pappa och vars fru ska avvisas..

Expressen - 16 jul 13 kl. 16:21

Åkerman om rollen som nybliven mamma

Skådespelerskan Malin Åkerman, 35, blev mamma i april. Hennes livs största roll, enligt henne själv. ?

Expressen - 31 jul 13 kl. 11:56

Nybliven mamma och snart på scenen igen

Charlotte Perrelli, 38, har blivit mamma för tredje gången. "Fantastiskt!!!!! Makalöst att det är lika häftigt varje gång;) vi är så lyckliga och tacksamma för att det gick bra!!!!

Posh24 - 18 nov 14 kl. 11:23

Tila Tequila - Nybliven mamma till en dotter!

Skandaldrottningen Tila Tequila, 33, har nu blivit mamma för första gången. Det var i söndags som Tila födde en dotter, som kommer få namnet Isabella Monroe Nguyen, enligt Us Weekly.

Tila avslöjade redan i april att hon var gravid genom att på Facebook lägga upp en bild på sin mage och sedan dess har hon hållt sina fans uppdaterade på sin egna hemsida.

SvD - 02 sep 11 kl. 15:53

Nybliven mamma och nybliven vd

Började som mammaledig..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Tårar efter beskedet: "Ställa till ett helvete"

Stina Johansson vinner tvekampen i "Farmen" - till få personers glädje. Maria Settergren bryter ihop i tårar efter beskedet, men Stina Johansson är fast besluten att ta vara på sin tid i serien. – Jag ska ställa till med ett rent helvete, säger hon i programmet..

Expressen - 30 minuter sedan

Förskolebarn slängs ut – efter missade avgifter

Under förra året stängdes sex förskolebarn i Tidaholm av från skolan sedan föräldrarna inte betalat avgiften.I Skövde har det handlat om ett par barn de senaste åren och i Mariestad stängdes ett barn av 2016, det visar en kartläggning som P4 Skaraborg gjort.Kritik har riktats mot kommunerna då barnen drabbas av att föräldrarna inte kunnat betala..

Expressen - 45 minuter sedan

Skottskadad man kom in på sjukhus

En man har kommit in till sjukhus med skottskador, bekräftar Stockholmspolisen för Aftonbladet. Skottlossningen ska ha ägt rum i Sundbyberg..

Expressen - 1 timme sedan

Ingen misstänkt efter skott mot 18-åring

Den 18-åring som sköts under lördagen sköts med flera skott och hans skador bedömdes under söndagen som allvarliga. Hans liv räddades troligen av att han bar skyddsväst.Enligt polisen förekommer 18-åringen sedan tidigare i narkotikasammanhang.

Expressen - 1 timme sedan

60 stulna tentasvar skapar kaos i Uppsala

Juridikstudenterna på Uppsala universitet riskerar att få skriva om delar av en terminstenta. Anledning: 60 tentamenssvar har stulits från en lärare. Nu har händelsen polisanmälts.

Expressen - 1 timme sedan

Stora bråket i TV4: "Skrämmer mig"

Det är hårda ord mellan deltagarna i söndagens "Farmen". Efter bråken vill Stina Johansson ha ut deltagaren Maria Settergren. – Det är helt oacceptabelt för mig, hennes beteende skrämmer mig.

Expressen - 1 timme sedan

Rachel ska ta över Ku Klux Klan – uppfostrar barnen att tänka på ras

HARRISON, ARKANSAS. Rachel Pendegraft, 48, är född in i Ku Klux Klan och har uppfostrat sina barn i samma anda. – Jag har lärt dem att bry sig om sin ras.

Expressen - 1 timme sedan

21-åringen: "Han har våldtagit mig också"

När 21-åringen såg livesändningen med den misstänkta våldtäkten på Facebook kände hon igen en av de misstänkta gärningsmännen. Hon anmälde honom för våldtäkt 2015 – men då la polisen ner undersökningen. – Jag fick ångest när jag såg honom, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Pistolrån mot butik

Tre maskerade och beväpnade gärningsmän har rånat en butik i Malmö.Rånarna ska ha varit beväpnade med pistol- och knivliknande föremål.– Det är inte någon som har skadats efter vad jag har fått hittills, säger Johanna Persson på polisens ledningscentral..

Expressen - 2 timmar sedan

Nätpedofil avslöjades i danskt tv-program

Ett danskt tv-program lurade en 31-årig nätpedofil till en träff med en påhittad 13-åring. Mannen trodde han skulle ha sex med flickan men avslöjades och greps.På onsdag ställs han inför rätta för sexuellt utnyttjande och våldtäkt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.