Politikerbloggen > Opinion

Saturday, 27 February, 05:26

Politikerbloggen - 02 jul 13 kl. 13:14

Hela Göran Hägglunds tal i AlmedalenGÖRAN HÄGGLUNDS TAL. Här kan ni se hela Göran Hägglunds tal i Almedalen 2013. Klicka på klippet ovan för att se inslaget..
Läs mer på Politikerbloggen
Läs mer om:
Göran Hägglunds, Almedalen, GÖRAN HÄGGLUNDS TAL

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela Göran, Hägglunds, tali , Almedalen
SVT - 30 jun 13 kl. 20:31

Medelbetyg för Hägglunds tal

3,1 blev betyget för Göran Hägglunds tal i Almedalen. Det är opinionsinstitutet Novus som direkt efter talen ställer en fråga till en Almedalspanel på 200 personer..

Sydsvenskan - 18 dec 14 kl. 11:11

Analys: Göran Hägglunds arbetslinje för flyktingar

Göran Hägglund vill införa en förstärkt arbetslinje – enbart för flyktingar. Receptet är klassisk allianspolitik, hävdar han. Sänkt skatt och sänkta bidrag ska ge nyanlända flyktingar ”incitament” att skaffa jobb.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 13 kl. 20:45

I Göran Hägglunds bubbla vill ingen ha sänkta avgifter i förskolan

BUBBLA. Det finns ett gammalt idiom som lyder man blir som man umgås. I Göran Hägglunds fall har detta blivit extra problematiskt.

Expressen - 18 dec 14 kl. 11:34

SD välkomnar Göran Hägglunds förslag

Sverigedemokraterna välkomnar Göran Hägglunds förslag och migration. Nu vill man se att KD bryter Migrationsöverenskommelsen med Miljöpartiet. Det kan påverka hur SD agerar i en kommande statsministeromröstning.

SR - 29 jan 15 kl. 21:35

Då utses Göran Hägglunds efterträdare

Lördag den 18 april har Kristdemokraterna sitt extra riksting för att välja Göran Hägglunds efterträdare, erfar Ekot. Beslut väntas fattas av partistyrelsen som har möte i morgon..

Barometern - 11 dec 15 kl. 05:55

Göran Hägglunds oväntade succé i På Spåret

Göran Hägglunds humor är övervärderad. Däremot imponerar han stort i På spåret. Först Daft Punk, sedan Joe Strummer..

SvD - 08 jul 12 kl. 10:54

Just nu: Följ Göran Hägglunds tal

SvD direktrapporterar direkt..

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 06:09

Avgrund mellan tal och handling

Svar till Gunnar Nordmark, Låt inte S+V+MP förstöra skolan, 10/7 Det är främst riks­politik i Gunnar Nordmarks (FP) rapsodi av anklagelser över S+V+MP och den gångna skolpolitiken. Jag dristar mig ändå att svara, utifrån lokalt perspektiv. Nordmark vet naturligtvis att det är borgerliga regeringar som tagit fram och beslutat om nya senare tiders läroplaner, men fäktar hej vilt för att skylla alla tillkortakommanden inom skolan på tolv års S+V+MPs majoritet i riksdagen.

SR - 30 jun 14 kl. 06:00

Direkt: Måndag i Almedalen

Måndag är i år Krist­­demokraternas dag i Almedalen. Sveriges Radio rapporterar direkt och i P5 Almedalen hör du alla program som sänder från vår scen i Visby. Hållpunkter ur dagens tablå 08:15 Göran Hägglund frågas ut i P1-morgon 08:35 Stefan Löfven frågas ut i P1-morgon 13:30 Göran Hägglund i P4 Extra 19:00 Göran Hägglunds tal i Almedalen Hitta till vår scen: Karta.

SVT - 30 jun 13 kl. 18:31

LIVE 19:00: Göran Hägglunds håller tal

Kristdemokraterna inleder politikerveckan i Almedalen i Visby och partiets ordförande Göran Hägglund håller kvällens partiledartal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.