Expressen > Nyheter

Tuesday, 27 October, 15:42

Expressen - 26 jun 13 kl. 07:02

Hotade pälsbutiker ? Dom i hovrätten i dagTre djurrättsaktivister ska ha besökt butiker i Göteborg som sålde päls och krävt att innehavarna skrev på avtal för att slippa skadegörelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotade, pälsbutiker, Domi , hovrätteni , dag
YA - 19 mar 20 kl. 15:15

Hotade personal på socialen – hovrätten skärper straffet

Mannen hotade anställda på socialförvaltningen och i tingsrätten dömdes han till dagsböter. Nu skärper hovrätten straffet och ger honom även en villkorlig dom. .

Skånskan - 18 feb 20 kl. 19:00

Hovrätten sänkte straff för misshandel

skurup En man i 30-årsåldern dömdes i tingsrätten till fängelse i tre år och två månader för bland annat vapenbrott och grov misshandel.
Hovrätten har nu avkunnat sin dom vilken innebär viss strafflindring för skurupsmannen.Bakgrunden är att skurupsmannen och tre andra män hemmahörande i Skåne slutet av maj, 2019 befann sig ute vid en gård i Hässleholms kommun.

Skånskan - 23 aug 16 kl. 16:27

Hovrätten släpper morddömdFriad. Tingsrätten hade dömt till 18 års fängelse

Malmö Den 33-årige mannen dömdes av tingsrätten till 18 års fängelse för mord – på tisdagen meddelade hovrätten att han ska släppas.Hovrättens dom faller inte förrän den 5 september, och det är inte förrän då som skälen till att fria honom blir offentliga.
– Vi har hävdat att det inte finns någon bevisning som binder honom till gärningen, säger Mikael Nilsson, mannens advokat och säger att den bevisning som tingsrätten godtagit, den underkänner hovrätten.

GT - 26 jun 13 kl. 07:02

Hotade pälsbutiker ? fick mildrade domar

GÖTEBORG. Hovrätten för Västra Sverige mildrade domarna för de tre djurrättsaktivisterna i Göteborg. För två av dem blev det dagsböter.

Sydöstran - 24 feb 19 kl. 13:31

Hovrätten mildrar sexdom

28-åringen hotade en minderårig med våldtäkt om hon inte skickade sexbilder. Tingsrättens dom blev 23 månaders fängelse. Hovrätten mildrar domen till skyddstillsyn och tre månaders fängelse.

DrivaEget - 07 maj 15 kl. 11:35

Nu skärper Hovrätten straffet mot bluffbolaget 118 108

 Bluffakturor  118 108 hotade och lurade småföretagare på miljoner. Nu har hovrätten skärpt straffen för huvudmännen och även dömt fem av säljarna till fängelse och villkorlig dom. Läs vidare, kommentera eller dela.

SmålandsPosten - 27 mar 18 kl. 17:46

Hotade sin fru med gaffel - hovrätten fastställer fängelsestraff

En man i 40-årsåldern dömdes till tio månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning. Han överklagade straffet och yrkade på villkorlig dom - men nu fastställer hovrätten straffet..

UT - 06 sep 18 kl. 11:33

Hovrätten fastställer dom för hot mot chef

Hovrätten fastställer domen mot den man som hotade att döda en chef på Ulricehamns kommun. .

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 12 kl. 09:22

Hovrätten dömer pappa till fängelse

En man bosatt i Trelleborgs kommun döms för grovt sexuellt utnyttjande av minderårig efter att under flera år ha begått övergrepp mot sin dotter. Därmed fastställer hovrätten straffet från tingsrätten.
Två års fängelse och skyldighet att betala 155 000 kronor i skadestånd.

Kristianstadsbladet - 22 okt 18 kl. 07:30

Man som hotade döda brevbärare – hovrätten sänker bötesbeloppet

I tingsrätten dömdes mannen för att ha skickat hot mot en brevbärare. Domen blev böter på 25 000 kronor. Nu sänker hovrätten straffet till 8 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.