Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 September, 15:44

Liknande nyheter

Taggar: Kidnappad, tvååring, hittad, pappan, gripen
YLE - 21 jul 16 kl. 10:10

Kidnappad 4-åring hittad

Polisen har hittat den 4-åriga pojke som har varit försvunnen sedan år 2014. Enligt polisen hade kidnapparna ändrat på pojkens utseende för att undvika att åka fast. Polisen bad i februari om tips från allmänheten för att hitta pojken, och ett av tipsen ledde till att pojken hittades.

Aftonbladet - 06 nov 14 kl. 03:56

Kidnappad 22-åring hittad vid liv

Expressen - 17 okt 15 kl. 00:37

Kidnappad treåring – återfunnen i Norge

Den 37-årige pappan kidnappade sin treåriga dotter – och försvann. I dag greps han av polis i Norge. – Vi är mycket glada över att flickan är välbehållen, säger Hans Tonnesen vid danska polisen till Ekstrabladet..

DN - 10 jun 18 kl. 20:45

Försvunnen 20-åring hittad efter tre dygn

Den man i 20-årsåldern som misstänktes ha blivit kidnappad i Malmö för tre dagar sedan återfanns på söndagen..

Kristianstadsbladet - 17 apr 12 kl. 17:29

Kidnappad om skräckvecka

Kidnapparen hotade att dra ut hans tänder, skålla hans fötter och banta ned honom till 30 kilo - men påstod sig vilja sitt offer väl där han hölls i vad som hävdades vara en källare i ett gammalt tsarpalats på Kolahalvön.
På tisdagen vittnade den 25-årige student som kidnappades kring nyår i Uppsala i tingsrätten om sin, enligt egen utsago, "bisarra" upplevelse. Det var också första gången han konfronterades med de misstänkta kidnapparna, en 23-årig kvinna och två 26-åriga män.

SvD - 04 jan 12 kl. 14:31

Kidnappad 25-åring hittad vid liv

BT - 13 jan 17 kl. 20:49

Kidnappad som bebis – hittad efter 18 år

Den nyfödda flickan Kamiyah Mobley kidnappades från ett sjukhus i Florida i juli 1998. Nu har hon återfunnits i Walterboro i South Carolina – 18 år senare – tack vare tips från allmänheten, skriver flera amerikanska medier..

BT - 13 jan 17 kl. 20:47

Kidnappad som bebis - hittad efter 18 år

Den nyfödda flickan Kamiyah Mobley kidnappades från ett sjukhus i Florida i juli 1998. Nu har hon återfunnits i Walterboro i South Carolina - 18 år senare - tack vare tips från allmänheten, skriver flera amerikanska medier.(TT).

UNT - 13 jan 17 kl. 20:47

Kidnappad som bebis - hittad efter 18 år

Den nyfödda flickan Kamiyah Mobley kidnappades från ett sjukhus i Florida i juli 1998..

Kristianstadsbladet - 13 jan 17 kl. 20:47

Kidnappad som bebis - hittad efter 18 år

Den nyfödda flickan Kamiyah Mobley kidnappades från ett sjukhus i Florida i juli 1998. Nu har hon återfunnits i Walterboro i South Carolina - 18 år senare - tack vare tips från allmänheten, skriver flera amerikanska medier.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

13-åring till sjukhus efter knivattack på skola

En 13-årig pojke har förts till sjukhus efter en misstänkt knivattack på en skola i Linköping, skriver SVT.Skolan har bekräftat att en har förts till sjukhus – och att det ska röra sig om en elev. –  Det ska ha inträffat på vägen hem från skolan, i närheten av skolan, säger skolans  enhetschef Magnus Johansson till SVT..

Expressen - 30 minuter sedan

Supersatsningen: VW lanserar 20 elbilar på 7 år

62 000 000 000 kronor. Så mycket ska Volkswagen satsa på utveckling av sitt elbilsutbud.Ja, det står 62 miljarder kronor.

Expressen - 30 minuter sedan

Fyra bilar i krock – stort räddningspådrag

Fyra bilar har krockat på riksväg 40 utanför Landvetter.Olyckan har skett i riktning mot Göteborg.– Totalt har vi sex bilar och ett ledningsfordon på plats, uppger Storgöteborgs räddningstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Missen – skolbänkar för 150 000 slängdes

Stolar och skolbänkar slängdes av misstag när Vannhögskolan revs i somras.Nu tvingas kommunen köpa in nya. Enligt Trelleborgs Allehanda går det på drygt 150 000 kronor.

Expressen - 1 timme sedan

Beslutet: Västtrafik höjer biljettpriserna

Västtrafik höjer sina biljettpriser med i snitt 2,5 procent till 2019.Det har kollektivtrafiknämnden beslutat.– Det beror på lönekostnader, ökad bränslekostnad samt våra ambitioner att bygga ut trafiken, säger ordföranden Ulrika Frick (MP).

Expressen - 1 timme sedan

Varningen: Oärliga elförsäljare härjar

Oärliga elförsäljare härjar i Uddevalla.Nu varnar Uddevalla energi för personerna som påstår sig samarbeta med företaget – och uppmanar drabbade att upphäva kontrakten.– Det här en lögn helt enkelt, säger Björn Wolgast, vd på Uddevalla energi..

Expressen - 2 timmar sedan

Man döms till 17 års fängelse för mord

30-åringen slog och knivskar sitt offer till döds på ett studentboende i Umeå.Nu döms han till 17 års fängelse för mord.Samtidigt frikänns en man som misstänktes ha hjälpt till att mörda..

Expressen - 2 timmar sedan

Drottningarna som fann varanda - i Normandie

Båda är superpopulära i respektive hemland.Nu gör Brigitte Macron och drottning Sonja succé tillsammans - i Normandie.Den norska kungligheten imponerade med sin flytande franska, och presidentfrun sprakade med starka färger när de sammanstrålade på en norsk-fransk skola..

Expressen - 2 timmar sedan

Michael Kors köper Vercace för 19 miljarder

Det är nu bekräftat att Michael Kors köper det italienska modehuset Versace för motsvarande 2,12 miljarder dollar i bolagsvärde (19 miljarder svenska kronor).Det framgår av ett pressmeddelande på tisdagen, dagen efter mediauppgifter om att en sådan affär var på gång.Texten uppdateras..

Expressen - 2 timmar sedan

Rattfull man körde av vägen – med två hundar i bilen

När en bilist körde av vägen visade det sig att han saknade körkort och hade kört rattfull.I bilen hade han dessutom med sig två hundar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.