Alingsås tidning > Nyheter

Saturday, 05 December, 13:29

Alingsås tidning - 05 jun 13 kl. 07:56

Dyrare med fler resenärer ALINGSÅS: ​Ju fler resenärer desto ­dyrare kollektivtrafik. Västtrafik hotas av underskott i år och föreslås höja biljettpriserna igen i oktober. En bidragande orsak är också att färre köper sms-biljetter i år än i fjol..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
AlingsÅs, Ju

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyraremed , fler, resenärer
Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 09:00

10 000 fler resenärer

Arkivfoto: Annica Jönsson
Nära 10 000 fler passagerare har hittills åkt till och från Everöd jämfört med samma period i fjol. På flygplatsen jublar man åt de goda siffrorna.
Fler flygrörelser och fler passagerare har åkt från och anlänt till Kristianstad-Österlen flygplats.

Nyan - 03 jan 20 kl. 20:00

45 000 fler resenärer för Eckerö Line

1,89 miljoner resenärer reste med Eckerö Line under förra året. Det är 45 000 resenärer fler än föregående år. Det är nytt rekord och en tillväxt med 24 procent.

Expressen - 03 aug 20 kl. 09:40

SL förbereder sig på fler resenärer i höst

I Stockholms lokaltrafik har resenärerna blivit något fler den senaste tiden.När allt fler kommer tillbaka från lov och semestrar hoppas SL på fortsatt samarbete med stockholmarna.– Vi är beroende av att resenärer fortsätter hjälpa oss med det här genom att ta sitt ansvar, säger Claes Keisu, pressansvarig på SL..

Corren - 08 maj 13 kl. 15:35

Fler resenärer på Linköpings flygplats

Antalet resenärer till och från Linköping City Airport ökade med närmare 12 procent under förra året. Och den starka trenden håller i sig. Nu vill flygplatsen ha in fler operatörer och flyglinjer..

BT - 15 nov 13 kl. 08:09

Bussturer dras in ? trots fler resenärer

Ett fullsatt Ullevi om dagen, så mycket har Västtrafiks resenärer ökat i år. Samtidigt dras mängder med turer in för att spara pengar. – Det är den verklighet vi lever i, säger Västtrafiks presschef Kristian Lans.

Nya Wermlands Tidningen - 04 feb 16 kl. 06:00

Fler resenärer använder bälte i bussen

Nära fyra av fem resenärer uppger att de alltid använder bälte när de åker expressbuss, visar en undersökning som Swebus gjort bland sina resenärer..

Kristianstadsbladet - 10 mar 16 kl. 03:00

Fler resenärer mindre nöjda med resorna

Skånetrafiken hade omkring 7 miljoner fler resor under 2015 än året före. Men bara sex av tio resenärer är nöjda med Skånetrafiken..

DI - 26 mar 18 kl. 19:35

Nu når Di TV ännu fler resenärer

Di TV fortsätter att växa och tar nu plats på tv-skärmarna hos fler buss- och tågbolag runt om i Sverige.  Genom nya samarbeten får resenärer i områden kring Göteborg, Malmö, Karlstad och delar av norra Sverige tillgång till de senaste nyheterna om börs, finans och världsekonomi under sina resor..

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 12 kl. 21:45

Fler resenärer på Ängelholms flygplats

Antalet passagerare som reste till och från Ängelholm Helsingborg Airport ökade med sex procent under juni jämfört med samma månad förra året. Totalt flög 34 133 personer till och från Ängelholm under juni.Främst är det antalet resenärer till Bromma och Arlanda som har ökat.?

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 13 kl. 08:43

Fler resenärer för Hammarötrafiken

2010 startade Värmlandstrafik den nya Hammarötrafiken. Sedan dess har antalet resenärer nästan fördubblats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.