SR > Nyheter

Wednesday, 14 November, 18:17

SR - 31 maj 13 kl. 10:22

Hit gick Musikhjälpens pengarMusikhjälpen 2012 samlade in 23,3 miljoner kronor till kampen för att barn i slummen ska få tillgång till rent vatten. Idag sänds "Musikhjälpen återträffen" då programledarna samlas för att följa upp vart pengarna har gått..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Musikhjälpens, Musikhjälpen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hit, gick, Musikhjälpens, pengar
GöteborgsPosten - 09 dec 13 kl. 11:20

Musikhjälpens pengar har inte delats ut

Under fjolårets Musikhjälpen samlades det in 23 miljoner kronor – men 7,5 miljoner är kvar på kontot. För få ansökningar har kommit in om att säkra rent vatten i slumområden..

GöteborgsPosten - 09 dec 13 kl. 11:20

Musikhjälpens pengar har ej delats ut

Under fjolårets Musikhjälpen samlades det in 23 miljoner kronor – men 7,5 miljoner är kvar på kontot. För få ansökningar har kommit in om att säkra rent vatten i slumområden..

Nyteknik - 03 jun 13 kl. 10:51

Musikhjälpens pengar ska ge rent vatten

I höstas samlade Musikhälpen i Sveriges Radio in 23,3 miljoner kronor. De två svenska innovationerna Solvatten och engångtoaletten Peepoo ingår i ett par projekt som får pengar..

Affärsvärlden - 28 apr 11 kl. 07:45

Hit gick af Donners pengar

Dömde Johan Af Donner berättar varför han förskingrade pengar från Röda Korset..

Supermiljöbloggen - 20 dec 15 kl. 21:52

Musikhjälpens Linnea Henriksson: ”Jorden har feber”

Musiken och rösterna från Musikhjälpens värdar dånar mellan husväggarna när jag anländer till ett fullsmockat stortorg i Linköping. Vädret är grått och ovanligt varmt för december månad. Något ironiskt, sett till årets tema: ”Ingen ska behöva fly klimatet”.

Vimmerby Tidning - 17 dec 14 kl. 09:28

1 000 såg Musikhjälpens sändning från Hultsfred

Mediaesteterna på gymnasiet fick till en riktig fullträff med sin satsning på musikhjälpen.
Över 1000 personer såg direktsändningarna från studion i centrala Hultsfred.
Allt som allt samlade man in hela 5 481 kronor till Musikhjälpens insamling till förmån för Aidsforskningen..

Dagens Media - 03 sep 14 kl. 09:08

Musikhjälpens samlar för hiv-arbete

Musikhjälpens insamling 2014 går till kampen mot att stoppa spridningen av hiv.

P3 - 04 dec 14 kl. 16:00

"Avkriminalisera cannabis" kuppar Musikhjälpens insamlingslista

"Avkriminalisera cannabis" heter insamlingen högst upp på Musikhjälpens topplista. Och trots att det är ett tydligt politiskt ställningstagande kommer insamlingen få vara kvar..

UNT - 12 dec 14 kl. 14:19

Han blir Musikhjälpens finalakt

Nu är det klart att Timbuktu gästar Musikhjälpens final på söndag kväll..

UNT - 12 dec 14 kl. 14:19

Han blir Musikhjälpens finalakt

Nu är det klart att Timbuktu gästar Musikhjälpens final på söndag kväll..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Barnombudsmannen: Behövs genomgripande utredning

Det behövs en genomgripande utredning kring om dagens system räcker för att säkerställa att sexualbrottsdömda inte anställs i skolan, säger Barnombudsmannen..

SR - 1 timme sedan

Radio- och tv-avgiften slopas nästa år

Riksdagen har nu beslutat att radio- och tv-avgiften ska tas bort vid årsskiftet, och ersättas av en public service-avgift, i form av en skatt..

SR - 1 timme sedan

Stopp för nya pass i slutet av november

I slutet av november kommer det inte att gå att få ett nytt pass eller id-kort, och inga provisoriska pass kommer heller kunna utfärdas..

SR - 2 timmar sedan

Kulturprofilens kommentar i rätten

Den tredje och sista dagen i hovrättsförhandlingarna om våldtäktsdomen mot den så kallade kulturprofilen hördes bland annat hans fru - akademiledamoten Katarina Frostenson. Kulturprofilen själv kommenterade även för första gången tiden i häktet och hur domen påverkat honom..

SR - 3 timmar sedan

Israels försvarsminister avgår

Israels försvarsminister Avigdor Lieberman avgår. Han går i protest mot eldupphöret med Hamas efter de senaste dagarnas våldsamheter i Gaza-området. Liebermans avgång betyder sannolikt att kommande val i Israel tidigareläggs..

SR - 3 timmar sedan

Stopp för sandsugningen på Öresund

Det blir ett stopp för den kritiserade sandsugningen ur Öresund, det lovar nu regeringen i Danmark. Några nya tillstånd för att suga upp sand från havsbotten i Öresund blir det inte..

SR - 5 timmar sedan

Avgörande möte om brexitavtalet

I dag är en stor dag inom politiken för Storbritannien. I eftermiddag möts nämligen regeringen för att besluta om ett förslag till avtal för britternas utträde ur EU. Enligt Ekots korrespondent Claes Aronsson har processen med Brexit varit allt annan än lätt..

SR - 5 timmar sedan

Inget hinder att anställa sexdömda lärare

Ingenting kan i praktiken stoppa lärare som fråntagits sin lärarlegitimation och som är dömda för sexualbrott, från att fortsätta jobba..

SR - 5 timmar sedan

Inflationen lägre än väntat

I dag kom nya inflationssiffror från SCB och det visade sig att inflationen var lite lägre i oktober än i september, 2,4 procent mot 2,5. Och frågan är om det här påverkar Riksbanken när den första räntehöjningen kommer..

SR - 5 timmar sedan

Bakgrund: Det här betyder brexit

Storbritanniens skilsmässa från EU – brexit – har kommit att bli en smärtsam och utdragen process, kantad av konflikter och svåra förhandlingar. Men nu verkar det snart vara över. Eller?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.