Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 19 December, 01:05

Sydsvenskan - 29 maj 13 kl. 06:30

Minskad chans för fred, ökad risk för spridningEU:s beslut att häva vapenembargot mot rebellerna i Syrien utlöste snabbt nya hot.Först lovade Ryssland att leverera luftvärn till regimen. Sen hotade Israel att flygbomba de ryska vapnen.Det betyder minskad chans för fred ? och ökad risk att kriget ska sprida sig.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Syrien, Ryssland, Israel, Bashar, assad, EU, Storbritannien, Frankrike, FSA, Carl Bildt, Storbritanniens, Frankrikes, Bryssel, Damaskus, Sergei Ryabkov, assads, Hizbollah, Moshe Yaalon, Iranstödda, qusayr, manar, Hizbollahs, Libanon, Saudiarabien, Qatar, Barack Obama, USA, John McCain, Salem Idris, nusra, qaida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minskad, chansför , fred, ökad, riskför , spridning
Affärsvärlden - 25 mar 14 kl. 15:28

Hushållen tror på minskad arbetslöshet

Hushållens tilltro till arbetsmarknaden förbättras och SKOP:s sysselsättningsindex ligger på plus för första gången sedan juni 2011. Fler svenskar tror nu på minskad än på ökad arbetslöshet..

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 14 kl. 17:11

Minskad omsättning – ökad containertrafik

Utfallet för Helsingborgs hamn under 2013 visar både plus och minus..

SvD - 02 dec 14 kl. 04:51

Minskad chans för Saab att få australisk ubåtsorder

Australien kommer inte att genomföra ett öppet anbudsförfarande när landet ska ersätta sin åldrande ubåtsflotta. Beskedet från regeringstjänstemän på tisdagen innebär enligt bedömare att svenska försvarskoncernen Saabs chanser att ro hem storordern minskar. Bolaget hör till dem som visat intresse för mångmiljardprojektet..

Polisen - 22 jan 15 kl. 13:58

Minskad brottslighet men ökad otrygghet i Göteborg

Antalet anmälda brott minskar – men samtidigt ökar oron att drabbas av brott bland göteborgarna. Det visar en gemensam rapport från Göteborgs Stad, polisområde Storgöteborg och Göteborgs universitet som presenterades idag..

Affärsvärlden - 05 feb 15 kl. 13:41

Minskad vinst men ökad omsättning för Bulten

Bultens vinst före skatt minskade för fjolårets fjärde kvartal. Samtidigt ökade dock omsättningen med 32 procent..

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 16 kl. 03:00

Minskad konsumtion men ökad produktion

Svar till Marianne Andersson, LRF Skåne (den 23 september)..

Affärsvärlden - 25 aug 17 kl. 07:24

Minskad vinst men ökad omsättning för Catella

Catella redovisar ett resultat efter skatt på 61 miljoner kronor för det andra kvartalet 2017 (198, eller exklusive Visa 50)..

Affärsvärlden - 25 okt 17 kl. 08:12

Minskad vinst men ökad omsättning för Probi

Probiotikabolagets vinst sjönk kraftigt, men omsättningen steg under tredje kvartalet..

Supermiljöbloggen - 28 nov 13 kl. 18:01

Framtid utan tillväxt är vår chans

Klimathotet är akut. Det kan inte, som vi ibland får höra, lösas genom ekonomisk tillväxt. Lösningen stavas omvandling, och måste genomsyra både industri och livsstil.

Skånskan - 30 jan 16 kl. 10:00

Öppenheten har chans till seger

HÖÖR Demokratin ser ut att stå som segrare i Höör efter att kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat om att föreslå alternativet om öppenhet kring nämndssammanträden.Oron för en ökad slutenhet har varit stark bland engagerade Höörsbor och insändarskribenter, efter Skånskans rapportering om kommunens vägval.
Bland de tre beslutsförslag som kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU) hade att ta ställning till fanns förslaget om minskad öppenhet för att ge ”arbetsro” åt politiker och tjänstemän.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

City illa ute i ligacupen – vidare på straffar

Det krävdes straffar för att Manchester City skulle boka sin semifinalplats i den engelska ligacupen. Efter 1–1 i full tid mot Premier League-kollegan Leicester så var det City som var strået vassare från elvameterspunkten, då Leicester brände tre av si.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando. Det nya kommandot syftar till att konsolidera de olika försvarsgrenarnas insatser i rymden, sade vicepresident Mike Pence i ett tal på Ke.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Åtal: Falska recept för miljoner

En receptarie på ett apotek i Göteborg misstänks ha förfalskat recept för flera miljoner kronor genom att använda sig av fyra läkares namn, rapporterar Göteborgs-Posten. Nu åtalas den misstänkta kvinnan för grov trolöshet mot huvudman och grovt dopnings.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Södertälje slog Norrköping i seriefinalen

Södertälje Kings gick vinnande ur toppmötet borta mot Norrköping Dolphins i basketligan med 77–72. I en välspelad och jämn seriefinal var det Södertälje som befäste sin serieledning genom att befästa sin ledning i matchen i den andra perioden. Efter 19–.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Polisbil har voltat på Axel Danielssons väg efter biljakt

En polisinsats pågår på Axel Danielssons väg i Malmö under tisdagskvällen. Flera polispatruller är på plats..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kokainutredning i Göteborg läggs ned

Förundersökningen kring de 95 kilo kokain som hittades i en container i Skandiahamnen i Göteborg i augusti läggs ned, skriver Göteborgs-Posten. Tullverket tror inte att narkotikan var tänkt att säljas i Sverige, eller att den ens skulle fraktas hit. – V.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Julfest med poliser spårade ur

Polisens julfest i Linköping har lett till förundersökning om en misshandel och två fall av ofredanden samt omplacerade poliser, rapporterar Corren. På den traditionsenliga tillställningen i polishuset i förra veckan utspelade sig händelser som nu hamna.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Italienskt, husman och fisk – här är 6 nya restauranger i Malmö

Den senaste månaden har det öppnat flera nya restauranger i Malmö..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Offret för mordet på Skolgatan begravd

Ett svenskdesignat vapen användes sannolikt vid mordet på Södra Skolgatan i förra veckan..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Officiellt: Zlatan stannar i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic blir kvar i Los Angeles Galaxy. Svensken har skrivit på ett nytt kontrakt med MLS-klubben som sträcker sig över 2019. Det skriver MLS på sin webbplats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.