SVT Debatt > Opinion

Saturday, 27 February, 04:13

SVT Debatt - 29 maj 13 kl. 05:55

Hägglunds makthunger utplånar KD:s idealKD:S KRIS Trots katastrofala opinionssiffror är tystnaden kompakt från Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund. Hans parti är numera lika avskärmat som Bagdad Bob ? de vågar inte längre stå upp för livets stora frågor, allt de vill prata om är pengar. Ett KD i den reaktionära borgerlighetens tjänst är ett förlorat parti, skriver Marcus Birro, författare och kristdemokrat. Enligt senaste opinionsmätningen får Kristdemokraterna 2,7 procent.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
KD, KRIS Trots, Kristdemokraternas, Göran Hägglund, Bagdad Bob, Marcus Birro, Kristdemokraterna, Centern, Västerås, Jesus, Kristus, Göteborg, David Lega, Hägglund, Hägglunds, Alf Svensson, Moderat, Verklighetens, Sverige

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hägglunds, makthunger, utplånar, KD:s, ideal
Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 17 kl. 10:45

Säfflebostäder utplånar 50-talsdetaljerna

Kulturmiljö. Man kan ju undra varför Säffle kommun satsar stora pengar på att låta Värmlands Museum ta fram ett kulturmiljöprogram – och samtidigt utropar Säffle som ”50-talsstaden”. Särskilt som kommunens eget bostadsbolag låter bli att följa kulturprogrammet och utplånar de 50- och 60-talsmiljöer som tydligen ska vara så värdefulla..

Skånskan - 17 nov 15 kl. 06:00

M-toppen: ”Partiet utplånar sig själv”

Skurup Moderaterna i Skurup har snart bara 25 medlemmar kvar – om ledningen går vidare med hoten att utesluta tre tunga lokala företrädare. Det berättar förre kommunalrådet Niklas Sjöberg (M) för Skånskan.Tre tunga moderater i Skurup riskerar uteslutning efter att ha brutit mot partilinjen och lagt fram en egen budget i fullmäktige.

Cornucopia - 13 feb 15 kl. 16:25

Fredagsmys: 5% risk att mänskligheten utplånas inom 100 år

Financial Times rapporterar om en ny rapport från Universitet i Oxfords Future of Humanity Institute och Global Challenges Foundation. Man har tittat på tolv risker för att mänskligheten utplånas inom 100 år och landar på att risken är minst 5%.

Jag hittar inte själva rapporten på institutets hemsida, så man får nöja sig med FT:s artikel ovan.

GöteborgsPosten - 26 aug 14 kl. 18:00

Att utplåna en stadsdel är inte att förnya

Jag vill se en stad med kontinuitet, att delar av det gamla får leva kvar sida vid sida med nya. I dag innebär förnyelse ofta att man utplånar ett område, skriver Maria Grahn..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 19:02

Utplåna inte cityhandeln

På opinionssidan i torsdagens tidning (7/5) skriver Lotta Hördin om butiksägarnas i city klagan.De uppmuntras till att hitta på något nytt.Det är mycket lätt att tala om för små företag vad de bör göra.

Cornucopia - 12 mar 19 kl. 09:20

Venezuelas aluminiumindustri utplånad i strömavbrottet

Sedan den sjunde mars har nästan 32 miljoner boende i Venezuela saknat ström sedan ett centralt ställverk havererat, utan tidplan och reservdelar för reparationer i den socialistiska diktaturen. Venezuelas aluminiumindustri har nu slagits ut permanent sedan smältverken förstörts av strömavbrottet, när det smälta aluminiumet stelnat i anläggningen. Och ännu fler blir utan jobb och inkomsten i denna failed state.

Aftonbladet - 25 maj 13 kl. 10:43

Attack utplånar hel gata

Expressen - 10 nov 14 kl. 04:20

Systemet utplånar Sveriges bryggerier

Staten håller på att sabotera den svenska bryggerinäringen till förmån för industriell massproduktion, varnar Hasse Nilsson och Steffo Törnquist, som är med i Svenska Spritakademien..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 sjukt söta djur som människan utplånar

På sin hemsida skriver WWF om sitt arbete med hotade djur. Många dödas av jakt och miljöförstörelse. 1.

SvD - 11 maj 15 kl. 15:56

SCA utplånar plats med rik kulturhistoria

 .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.