BT > Nyheter

Sunday, 19 August, 12:07

BT - 18 maj 13 kl. 13:42

Misstanke om mord i Herrljunga avskrivsDen person, en äldre man, som hittades död i Herrljunga på torsdagskvällen har troligen inte mördats. Den tekniska undersökningen tyder på att han dött genom en olyckshändelse.
Mannen hittades vid 17-tiden på torsdagen och ambulans larmades. Då ambulanspersonalen på plats gjorde upplivningsförsök kunde de inte säga säkert hur mannen hade dödats och polisen rubricerade därför inledningsvis ärendet som misstänkt mord.
När den tekniska undersökningen blev klar ändrades det till dödsfall genom olycka.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Herrljunga, Norra Kyrkogatan, Christer Fuxborg, Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstankeom , mordi , Herrljunga, avskrivs
Nya Wermlands Tidningen - 30 aug 13 kl. 11:49

Misstanke om mordbrand avskrivs

Polisen har nu lagt ner utredningen om den brand mellan Erikstad och Brålanda förra veckan där en man i 65-årsåldern omkom..

Alingsås tidning - 29 aug 17 kl. 15:21

Häktades för skjutning misstänks också för mord

De två män som häktades vid Alingsås Tingsrätt för mordförsök och grovt vapenbrott för skjutningen i Herrljunga för en dryg vecka sedan har nu även delgivits misstanke om mord för en annan skjutning. Det skriver polisen i pressmeddelande. Misstanken om mord gäller den händelse i Limmared där en man i 25-årsålder sköts i sin lägenhet.

Alingsås tidning - 10 sep 17 kl. 06:00

Misstänkt för skjutning i Herrljunga – häktad för mord

De båda män som misstänks för skjutningen i Herrljunga under slutet av augusti har omhäktats – en av dem är numera även häktad för mord. I veckan omhäktades de båda män, 33 och 38 år, som misstänks för skjutningen i Herrljunga kvällen 20 augusti. Misstankarna mot dem gäller fortfarande grovt vapenbrott och försök till mord.

Alingsås tidning - 23 mar 18 kl. 13:26

Skärpt straff för skjutning i Herrljunga

Hovrätten skärper påföljden för den 35-årige man som under fjolåret sköt en man i Herrljunga. Mannen döms nu till fängelse i 17 år.
När det gäller skjutningen i Herrljunga, vilken inträffade under slutet av sommaren, friade Alingsås tingsrätt den 35-årige mannen för försök till mord och försök till grov misshandel.

BT - 1 timme sedan

Herrljunga köper Vreta gärde: ”Varit en önskan länge”

En stationsnära cykelstad som knyter ihop industriområdet på Vreta med centrum. Herrljunga kan växa norr om Nossan när köpet av Vreta gärde nu verkar bli klart..

BT - 23 jun 14 kl. 14:34

TA Hydronics åtalsanmäls för misstanke om glykolläckage

I april upptäckte Herrljunga kommun att det fanns etylenglykol i det lokala dricksvattnet. Nu åtalsanmäls TA Hydronics som misstänkta till läckaget. Tidigare i våras rapporterade Herrljunga kommun att de funnit 1,5 milligram etylenglykol per liter i det lokala dricksvattnet.

Alingsås tidning - 14 jul 17 kl. 07:39

Ung man skjuten i Herrljunga

En ung man, enligt uppgift född på 1990-talet, blev på torsdagskvällen skjuten i Herrljunga. Man fann honom på en parkeringsplats i närheten av järnvägsstationen.
– Allt tyder på att platsen där man fann den skottskadade mannen också är brottsplatsen, säger Christer Fuxborg, polisens talesman till AT på fredagsmorgonen.

BT - 17 maj 13 kl. 20:22

Misstänkt mord i centrala Herrljunga

En person har hittats död på en grässlänt i anslutning till Norra Kyrkogatan i Herrljunga. Offret har skador efter våld mot kroppen vilket gör att polisen misstänker mord. Offret hittades på fredagseftermiddagen, och polisen vet i nuläget väldigt lite om exakt vad det är som har hänt.

Länstidningen i Jämtland - 13 nov 17 kl. 17:48

Misstänktes för mord i både Ulricehamn och Västjämtland – nu avskrivs mannen från båda fallen

Mannen i 30-årsåldern som tidigare anhållits misstänkt för mord i Ulricehamn har nu friats från alla misstankar skriver P4 Sjuhärdad. I fredags lades även misstankarna om mord i Västjämtland ned..

ÖstersundsPosten - 13 nov 17 kl. 17:48

Misstänktes för mord i både Ulricehamn och Västjämtland – nu avskrivs mannen från båda fallen

Mannen i 30-årsåldern som tidigare anhållits misstänkt för mord i Ulricehamn har nu friats från alla misstankar skriver P4 Sjuhärdad. I fredags lades även misstankarna om mord i Västjämtland ned..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Djokovic jagar titel han saknar

Novak Djokovic har vunnit samtliga Masters 1 000-turneringar på ATP-touren - utom en. Den i Cincinnati i USA. Nu har han möjlighet att säkra även den, men då krävs att han besegrar världstvåan Roger Federer i finalen.

BT - 15 minuter sedan

Skandaler öppnar för förändring i Sydamerika

Vågen av korruptionsskandaler fortsätter att svepa genom Latinamerika. Många ser uppgivet på hur eliterna pekar finger mot varandra. Men tecken finns också på ett uppvaknande som kan tvinga fram förändring.

BT - 45 minuter sedan

Löfven vill höja skatt för de allra rikaste

De "allra rikaste" kan bidra mer, anser statsminister Stefan Löfven (S) och går till val på att ta ut mer skatt av dem framöver. .

BT - 45 minuter sedan

Demografin ställer krav på finansiering

Kommunernas kostnader ökar i takt med den demografiska utvecklingen. Regeringen har budgeterat för högre statsbidrag till kommunerna, utan att finansiera dem med höjda skatter. - Jag har svårt att se hur det hela ska kunna gå ihop, säger ekonomiprofessor Lars Calmfors.

BT - 45 minuter sedan

Var tredje kommun kan tvingas höja skatten

Den demografiska utvecklingen kräver hundratals nya äldreboenden och skolor. Skatteintäkterna räcker inte till och nu tror var tredje ekonomichef att skatten kommer att behöva höjas. - Alternativt nöja sig med mindre, säger Magnus Södergren på Uddevalla kommun.

BT - 1 timme sedan

Värmen fick insekter att föröka sig snabbare

Den varma sommaren har resulterat i att insekter som normalt förökar sig med bara en generation per år, i stället hunnit med två. Konsekvenserna för skogs- och jordbruket kan bli förödande, varnar forskare. Det varma vädret har inte bara resulterat i torka, vattenbrist och svåra skogsbränder.

BT - 1 timme sedan

Insekter hotar branddrabbade skogsägare

Efter en katastrofsommar för många skogsägare väntar nu nästa utmaning: att få undan skadad skog som är mumma för potentiella skadeinsekter. - Vi måste få till mer aktiv skötsel av skogen, säger LRF Skogsägarnas ordförande Sven-Erik Hammar.(TT).

BT - 1 timme sedan

Gravid-"epidemi" på sjukhus i USA

Det sägs ibland att graviditet smittar. Så tycks i alla fall vara fallet på ett sjukhus i Mesa i den amerikanska delstaten Arizona, där 16 sjuksköterskor - tio procent av den totala arbetskraften på intensivvårdsavdelningen - är i grossess samtidigt, enligt BBC.(TT).

BT - 1 timme sedan

Man utan körkort körde drogpåverkad

Polisen fattade misstankar och stoppade en bil i Gånghester på söndagsmorgonen. .

BT - 1 timme sedan

Herrljunga köper Vreta gärde: ”Varit en önskan länge”

En stationsnära cykelstad som knyter ihop industriområdet på Vreta med centrum. Herrljunga kan växa norr om Nossan när köpet av Vreta gärde nu verkar bli klart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.