BT > Nyheter

Monday, 18 June, 07:56

BT - 18 maj 13 kl. 13:42

Misstanke om mord i Herrljunga avskrivsDen person, en äldre man, som hittades död i Herrljunga på torsdagskvällen har troligen inte mördats. Den tekniska undersökningen tyder på att han dött genom en olyckshändelse.
Mannen hittades vid 17-tiden på torsdagen och ambulans larmades. Då ambulanspersonalen på plats gjorde upplivningsförsök kunde de inte säga säkert hur mannen hade dödats och polisen rubricerade därför inledningsvis ärendet som misstänkt mord.
När den tekniska undersökningen blev klar ändrades det till dödsfall genom olycka.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Herrljunga, Norra Kyrkogatan, Christer Fuxborg, Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstankeom , mordi , Herrljunga, avskrivs
Nya Wermlands Tidningen - 30 aug 13 kl. 11:49

Misstanke om mordbrand avskrivs

Polisen har nu lagt ner utredningen om den brand mellan Erikstad och Brålanda förra veckan där en man i 65-årsåldern omkom..

Alingsås tidning - 29 aug 17 kl. 15:21

Häktades för skjutning misstänks också för mord

De två män som häktades vid Alingsås Tingsrätt för mordförsök och grovt vapenbrott för skjutningen i Herrljunga för en dryg vecka sedan har nu även delgivits misstanke om mord för en annan skjutning. Det skriver polisen i pressmeddelande. Misstanken om mord gäller den händelse i Limmared där en man i 25-årsålder sköts i sin lägenhet.

Alingsås tidning - 10 sep 17 kl. 06:00

Misstänkt för skjutning i Herrljunga – häktad för mord

De båda män som misstänks för skjutningen i Herrljunga under slutet av augusti har omhäktats – en av dem är numera även häktad för mord. I veckan omhäktades de båda män, 33 och 38 år, som misstänks för skjutningen i Herrljunga kvällen 20 augusti. Misstankarna mot dem gäller fortfarande grovt vapenbrott och försök till mord.

Alingsås tidning - 23 mar 18 kl. 13:26

Skärpt straff för skjutning i Herrljunga

Hovrätten skärper påföljden för den 35-årige man som under fjolåret sköt en man i Herrljunga. Mannen döms nu till fängelse i 17 år.
När det gäller skjutningen i Herrljunga, vilken inträffade under slutet av sommaren, friade Alingsås tingsrätt den 35-årige mannen för försök till mord och försök till grov misshandel.

BT - 23 jun 14 kl. 14:34

TA Hydronics åtalsanmäls för misstanke om glykolläckage

I april upptäckte Herrljunga kommun att det fanns etylenglykol i det lokala dricksvattnet. Nu åtalsanmäls TA Hydronics som misstänkta till läckaget. Tidigare i våras rapporterade Herrljunga kommun att de funnit 1,5 milligram etylenglykol per liter i det lokala dricksvattnet.

Alingsås tidning - 14 jul 17 kl. 07:39

Ung man skjuten i Herrljunga

En ung man, enligt uppgift född på 1990-talet, blev på torsdagskvällen skjuten i Herrljunga. Man fann honom på en parkeringsplats i närheten av järnvägsstationen.
– Allt tyder på att platsen där man fann den skottskadade mannen också är brottsplatsen, säger Christer Fuxborg, polisens talesman till AT på fredagsmorgonen.

BT - 17 maj 13 kl. 20:22

Misstänkt mord i centrala Herrljunga

En person har hittats död på en grässlänt i anslutning till Norra Kyrkogatan i Herrljunga. Offret har skador efter våld mot kroppen vilket gör att polisen misstänker mord. Offret hittades på fredagseftermiddagen, och polisen vet i nuläget väldigt lite om exakt vad det är som har hänt.

Länstidningen i Jämtland - 13 nov 17 kl. 17:48

Misstänktes för mord i både Ulricehamn och Västjämtland – nu avskrivs mannen från båda fallen

Mannen i 30-årsåldern som tidigare anhållits misstänkt för mord i Ulricehamn har nu friats från alla misstankar skriver P4 Sjuhärdad. I fredags lades även misstankarna om mord i Västjämtland ned..

ÖstersundsPosten - 13 nov 17 kl. 17:48

Misstänktes för mord i både Ulricehamn och Västjämtland – nu avskrivs mannen från båda fallen

Mannen i 30-årsåldern som tidigare anhållits misstänkt för mord i Ulricehamn har nu friats från alla misstankar skriver P4 Sjuhärdad. I fredags lades även misstankarna om mord i Västjämtland ned..

Alingsås tidning - 24 mar 16 kl. 07:31

Villabrand utanför Herrljunga

En villa i Grevbobacke, öster om Herrljunga, eldhärjades sent på onsdagskvällen. Ingen person kom till skada. Larmet kom vid 23-tiden.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Merkel kan ställas inför migrationsultimatum

Bråket mellan det tyska regeringspartiet CDU och dess bayerska systerparti CSU om landets migrationspolitik har eskalerat de senaste veckorna - och hotat att spräcka partiernas långvariga samarbete.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Israeliska flygräder mot Gaza

Israel har bombat nio olika mål knutna till Hamas i Gaza, uppger den israeliska militären. Räderna är ett svar på att palestinier skickat drakar och ballonger med glödande kol och brinnande trasor över gränsen. Syftet är att försöka sätta eld på åkrar på andra sidan, vilket lyckats i flera fall.

BT - 1 timme sedan

Nu börjar Sveriges VM - på riktigt

För första gången på tolv år är det nu dags för svenska landslaget att springa in i fotbolls-VM. Klockan två i eftermiddag ställer Janne Anderssons mannar upp sig mot premiärmotståndaren Sydkorea i Nizjnij Novogorod. .

BT - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Det har varit en lugn natt i Sjuhärad, enligt polisens stationsbefäl i Borås. Här följer händelser från Sverige och omvärlden..

BT - 1 timme sedan

Kommunen där var tredje röstade på SD

I Sjöbo röstade nästan var tredje väljare på Sverigedemokraterna till riksdagen. Vad är orsaken - och hur kommer invånarna rösta i år? - Varenda industriarbetare, varenda hantverkare - alla röstar på Sverigedemokraterna.

BT - 1 timme sedan

Svårt hitta miljöpartister i MP-fäste

Miljöpartiets starkaste fäste förra valet var i ett studentområde i Uppsala. Men i dag är det svårare att hitta MP-anhängare. Joggare, en grillfest, promenerande sällskap med barnvagnar och några som just flyttar in eller ut.

BT - 1 timme sedan

Granskning: Fyra av fem ledande politiker bor centralt

Av Borås 59 ledande politiker bor endast nio utanför tätorten, visar en kartläggning som BT har gjort. Seglorabon Kerstin Hermansson (C) tycker att det spelar stor roll var makthavarna bor, samtidigt som stadsbon Annette Carlson (M) vill tona ned betydelsen..

BT - 1 timme sedan

Enkät: Har det någon betydelse var politikerna bor någonstans?

BT frågar tre kommunpolitiker om det spelar någon roll var makten bor någonstans..

BT - 1 timme sedan

Docent: Politiker klart påverkade av var de bor

Att det spelar roll var politikerna bor någonstans råder det ingen tvekan om, menar David Karlsson, docent i offentlig förvaltning vid Göteborgs universitet. – Man är präglad av miljön man bor i, säger han..

BT - 1 timme sedan

Kraftig ökning av svarttaxi via Facebook

Via Facebook ökar svarttaxi-verksamheten runtom i landet enligt Svenska taxiförbundet. Totalt handlar det nu om 150 olika Facebookgrupper där förare och kunder kan göra upp om affärer. Taxibilen är bara ett knapptryck bort.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.