Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 June, 12:44

Expressen - 18 maj 13 kl. 12:19

Son dog i bil - pappan slipper fängelseHan glömde sin son i den parkerade bilen. Pojken dog, troligtvis av överhettning, men pappan slipper fängelse. ? Det är inte aktuellt med fängelse. Vi når inte upp till den juridiska nivån, säger chefsåklagare Mats Svensson till Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mats Svensson, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Son, dogi , bil, pappan, slipper, fängelse
Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 15:58

Far och son i sjödrama - pappan dog

Pappan dog men hans treårige son klarade sig när deras lilla gummibåt kapsejsade i Viaredssjön i västgötska Sandared på lördagen.Den lille lyckades ta sig i land själv, medan pappan låg 70-80 meter ut i sjön när räddningstjänsten kom. Man utförde hjärt-lungräddning på honom före helikoptertransporten till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 17 mar 13 kl. 13:27

Far och son dog vid Mont Blanc


En brittisk man och hans tolvårige son hittades på söndagen döda i närheten av Mont Blanc. Dagen innan hade den 48-årige pappan ringt katastrofmyndigheten och sagt att sonen fallit och inte gick att nå. Men kontakten med mannen bröts, och räddningstjänsten gav sig ut utan att veta exakt var pappan och sonen befann sig.

SVT - 23 mar 14 kl. 04:53

Mamma och son dog i gasläcka

Mamma och sonen hittades i sitt fritidshus. Pappan kämpar under natten för sitt liv..

SR - 16 dec 13 kl. 06:00

Ali al-Hassans son dog i kriget i Syrien

Idag presenterar regeringens utredare förslag för hur myndigheter bättre ska motverka våldsbejakande extremism bland unga. Möt Ali al-Hassans vars son Mohammed dog i strid för en al-Qaida-lojal grupp i Syrien. Alis al-Hassan tror inte att någon skulle kunna ha hindrat hans son från att åka..

Expressen - 24 jul 12 kl. 00:40

Deras son dog - "Jag såg den fege mannen"

Anhöriga till offren i Batman-massakern mötte den misstänkte mördaren i rätten på måndagen. Tom Teves, vars son Alex var en av de tolv som dog, satt på första raden. ??

Expressen - 17 feb 13 kl. 12:48

Hugh Grant fick en son: Jag är pappan

Hugh Grant har blivit pappa. Det avslöjar skådespelaren själv på Twitter. "Och för att klargöra: Jag är pappan", skriver han..

Expressen - 15 apr 14 kl. 06:36

Deras son dog - ingen har ställts till svars

Varje vecka dör en person på sitt jobb men sällan ställs någon till svars. Liknande fel kan begås om och om igen - utan att företaget behöver ta något ansvar. Johan Löfroth dog för drygt tre år sedan när han rengjorde en kakelugn inne på SSAB:s område i Luleå.

Dagens Medicin - 14 jun 11 kl. 11:28

?Min son dog, hade hans liv gått att rädda??

En kvinna anmäler nu SOS Alarm och Falck efter en trafikolycka som slutade i att hennes två och en halv månader gamla son avled. (Dagens Sjuksköterska).

Aftonbladet - 30 aug 11 kl. 22:29

? Vår son dog av parasiten i dricksvattnet

Föräldrarna kräver svar från Skelleftå kommunDeras 17-åriga son avled i maj..

Aftonbladet - 25 nov 11 kl. 19:39

?Vår son dog i väntan på ambulansen?

Håkan Berggren, 39 år, dog i hjärtinfarkt efter 40 minuters väntan på ambulansNu anmäler föräldrarna sin sons död till socialstyrelsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Störningar i trafiken efter kollision

Minst två personbilar har kolliderat i en korsning.Polisen har skickat flera patruller till platsen.Olyckan innebär trafikstörningar på platsen..

Expressen - 15 minuter sedan

Skandalbolagets grundare ska återskapa förtroende

Brottsutredningen kring skandalbolaget Allra växer med skaran misstänkta. Grundaren Alexander Ernstberger, som köpte Sveriges dyraste villa medan spararna som han förvaltade pensioner åt fick usel avkastning, säger nu till SvD Näringsliv: –  Jag kommer att lägga min tid på att återskapa förtroendet för Allra och rentvå bolaget från de rykten och anklagelser som under våren spreds i media..

Expressen - 30 minuter sedan

Anders Borg kan åtalas – mututredningen klar

Sveriges förre finansminister Anders Borg riskerar åtal.Nu är förundersökningen i utredningen kring skogsbolaget Holmen och ordföranden Fredrik Lundberg klar – och fyra personer är misstänkta.– Vi hade räknat med att förundersökningen skulle läggas ner, säger Borgs advokat Hans Strandberg..

Expressen - 30 minuter sedan

Diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling

Den tyske diakonen Arne Bölt döms för människosmuggling.Förra året körde han en syrisk kvinna och hennes barn från Tyskland till Sverige, där resten av familjen befann sig.– Vi kommer att överklaga, säger Arne Bölt till Sydsvenskan..

Expressen - 30 minuter sedan

Expressens avslöjande väcker uppmärksamhet

I dag kan Expressen i ett världsexklusivt avslöjande berätta om de krigsbrott som begås av irakiska styrkor mot tillfångatagna IS-krigare.Avslöjandet har väckt stor uppmärksamhet i flera medier – och har fått utrikesminister Margot Wallström att reagera.– Det här avslöjandet är en världsnyhet som bekräftar att övergrepp sker av den USA-stödda irakiska armén, och att det sker systematiskt, säger SVT Nyheters programledare Martina Nord..

Expressen - 45 minuter sedan

Skrockfull resenär kastade mynt i flygmotorn – för att få tur

En flight mellan Shanghai och Guangzhou blev i veckan fem timmar försenad. Orsaken? En äldre kvinna ville bädda för en säker resa på sitt eget lilla vis..

Expressen - 45 minuter sedan

Man åtalas för våldtäkt mot barn

En man i 18-årsåldern åtalades på onsdagen för våldtäkt och sexuellt övergrepp mot barn.Ett av övergreppen inträffade vid en skola.– Han förnekar brott.

Expressen - 45 minuter sedan

Man dömd för attack på Arbetsförmedling

En man döms till nio års fängelse för försök till mord och grov misshandel efter att ha attackerat två personer på Arbetsförmedlingen i Borlänge, rapporterar SVT Dalarna..

Expressen - 1 timme sedan

Wallström: "Kan tas upp i säkerhetsrådet"

"Helt oacceptabelt" säger utrikesminister Margot Wallström, S, efter att ha sett Expressens bilder på irakiska styrkor som begår krigsbrott i jakten på IS-terrorister. Nu måste frågan vidare, menar hon.   – Det här är något som kan tas upp i säkerhetsrådet, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Sågar Bokmässan för beslutet om Nya Tider

Flera europeiska kulturinstitut kritiserar Bokmässan i Göteborg i ett gemensamt upprop.De protesterar mot beslutet att låta högerextrema tidningen Nya Tider delta på mässan, rapporterar SVT Kulturnyheterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.