Expressen > Nyheter

Saturday, 24 March, 03:13

Expressen - 18 maj 13 kl. 12:19

Son dog i bil - pappan slipper fängelseHan glömde sin son i den parkerade bilen. Pojken dog, troligtvis av överhettning, men pappan slipper fängelse. ? Det är inte aktuellt med fängelse. Vi når inte upp till den juridiska nivån, säger chefsåklagare Mats Svensson till Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mats Svensson, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Son, dogi , bil, pappan, slipper, fängelse
Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 15:58

Far och son i sjödrama - pappan dog

Pappan dog men hans treårige son klarade sig när deras lilla gummibåt kapsejsade i Viaredssjön i västgötska Sandared på lördagen.Den lille lyckades ta sig i land själv, medan pappan låg 70-80 meter ut i sjön när räddningstjänsten kom. Man utförde hjärt-lungräddning på honom före helikoptertransporten till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 17 mar 13 kl. 13:27

Far och son dog vid Mont Blanc


En brittisk man och hans tolvårige son hittades på söndagen döda i närheten av Mont Blanc. Dagen innan hade den 48-årige pappan ringt katastrofmyndigheten och sagt att sonen fallit och inte gick att nå. Men kontakten med mannen bröts, och räddningstjänsten gav sig ut utan att veta exakt var pappan och sonen befann sig.

SVT - 23 mar 14 kl. 04:53

Mamma och son dog i gasläcka

Mamma och sonen hittades i sitt fritidshus. Pappan kämpar under natten för sitt liv..

SR - 16 dec 13 kl. 06:00

Ali al-Hassans son dog i kriget i Syrien

Idag presenterar regeringens utredare förslag för hur myndigheter bättre ska motverka våldsbejakande extremism bland unga. Möt Ali al-Hassans vars son Mohammed dog i strid för en al-Qaida-lojal grupp i Syrien. Alis al-Hassan tror inte att någon skulle kunna ha hindrat hans son från att åka..

Expressen - 17 feb 13 kl. 12:48

Hugh Grant fick en son: Jag är pappan

Hugh Grant har blivit pappa. Det avslöjar skådespelaren själv på Twitter. "Och för att klargöra: Jag är pappan", skriver han..

Expressen - 24 jul 12 kl. 00:40

Deras son dog - "Jag såg den fege mannen"

Anhöriga till offren i Batman-massakern mötte den misstänkte mördaren i rätten på måndagen. Tom Teves, vars son Alex var en av de tolv som dog, satt på första raden. ??

Expressen - 31 jan 18 kl. 06:44

Så räddade Chris livet  på sin son – dog själv

Britten Chris Bevington, 41, är en av de fem dödade i terrordådet 7 april 2017. Precis innan lastbilen nådde honom, puttade han bort sin son ur farans riktning.Nu berättar vittnen om hur Chris räddade sin son undan Rakhmat Akilov på Drottninggatan..

Expressen - 15 apr 14 kl. 06:36

Deras son dog - ingen har ställts till svars

Varje vecka dör en person på sitt jobb men sällan ställs någon till svars. Liknande fel kan begås om och om igen - utan att företaget behöver ta något ansvar. Johan Löfroth dog för drygt tre år sedan när han rengjorde en kakelugn inne på SSAB:s område i Luleå.

Dagens Medicin - 14 jun 11 kl. 11:28

?Min son dog, hade hans liv gått att rädda??

En kvinna anmäler nu SOS Alarm och Falck efter en trafikolycka som slutade i att hennes två och en halv månader gamla son avled. (Dagens Sjuksköterska).

Aftonbladet - 30 aug 11 kl. 22:29

? Vår son dog av parasiten i dricksvattnet

Föräldrarna kräver svar från Skelleftå kommunDeras 17-åriga son avled i maj..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Trump stoppar transpersoner i militären

Donald Trump har fått igenom sin önskan att stoppa transpersoner från militär tjänstgöring. .

Expressen - 1 timme sedan

Hon tilldelas Kim Walls stipendium

Ett stipendie som upprättats för att hedra Kim Wall har i natt, svensk tid, delats ut för första gången.Stipendiet ut till en kvinnlig journalist som ska verka i Kim Walls anda.Årets pristagare är journalisten och forskaren Anne Kirstine Hermann, 33, från Danmark.

Expressen - 3 timmar sedan

Knivbeväpnad man stal mobiltelefoner

Polisen fick på lördagskvällen ett samtal om ett personrån i Bromölla. Vid 21-tiden ska en gärningsman, enligt polisen beväpnad med kniv, ha tvingat två 17-åriga pojkar att lämna ifrån sig sina mobiltelefoner..

Expressen - 3 timmar sedan

Nya uppgifter: Tog inte Säpo-varningar på allvar

Varken Transportstyrelsen eller regeringen förstod allvaret i Säpos varningar för en it-läcka.Enligt dokument från KU-förhör som Dagens Nyheter tagit del av visar det sig nu att Säpos varningar var tydligare än tidigare framkommit..

Expressen - 4 timmar sedan

SVT söker 11-åringar från Kronoberg till polisutbildning

Är du 11 år, intresserad av polisyrket och bor i Kronoberg?Då kan du bli en del av SVT:s nya barnprogram Lilla Polishögskolan. Deltagarna kommer få prova på att vara poliser under två veckor.

Expressen - 4 timmar sedan

Här festar 350 miljonärer på slott: "Glitter och glamour"

Under fredagskvällen festade 350 välbärgade personer till det rejält på Bjertorp Slott ute på Västgötaslätten.Miljonärerna frossade i champagne, ostron och andra läckerheter från Västerhavet.– Glitter och glamour och massor av trevliga människor.

Expressen - 4 timmar sedan

Cancersjuke Sebastian, 2, får oätlig sjukhusmat

Sjukhusmaten på barnonkologen där Ellinor Stattins tvåårige son Sebastian vårdas för leukemi är grådaskig och smaklös.Varken de svårt sjuka barnen eller föräldrarna vill äta maten.– Man blir ganska arg, trött och besviken, säger Ellinor..

Expressen - 5 timmar sedan

Hunden Berit, 2, förgiftade – nu varnas andra hundägare

Hunden Berit blev bara två år.Cassandra Svensson, hundens matte, misstänker att Berit föll offer för någon som preparerat köttbitar med giftig glykol.– Plötsligt bara vinglade hunden till.

Expressen - 5 timmar sedan

Grönt ljus för husrannsakan hos Cambridge Analytica

Brittiska datainspektionen ICO får tillstånd att utföra en husrannsakan hos Cambridge Analyticas huvudkontor i London. ICO vill på så sätt få tillgång till företagets servrar för att kunna reda ut hur informationen de har från Facebook har använts. .

Expressen - 6 timmar sedan

Beväpnade personer tvingade till sig personbil

Klockan 20.31 larmades polisen om ett rån i Helsingborg. Tre män ska ha tvingat till sig en personbil från en kvinna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.