Expressen > Nyheter

Thursday, 23 November, 10:23

Expressen - 18 maj 13 kl. 12:19

Son dog i bil - pappan slipper fängelseHan glömde sin son i den parkerade bilen. Pojken dog, troligtvis av överhettning, men pappan slipper fängelse. ? Det är inte aktuellt med fängelse. Vi når inte upp till den juridiska nivån, säger chefsåklagare Mats Svensson till Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mats Svensson, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Son, dogi , bil, pappan, slipper, fängelse
Nyhetskanalen - 12 maj 12 kl. 15:58

Far och son i sjödrama - pappan dog

Pappan dog men hans treårige son klarade sig när deras lilla gummibåt kapsejsade i Viaredssjön i västgötska Sandared på lördagen.Den lille lyckades ta sig i land själv, medan pappan låg 70-80 meter ut i sjön när räddningstjänsten kom. Man utförde hjärt-lungräddning på honom före helikoptertransporten till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 17 mar 13 kl. 13:27

Far och son dog vid Mont Blanc


En brittisk man och hans tolvårige son hittades på söndagen döda i närheten av Mont Blanc. Dagen innan hade den 48-årige pappan ringt katastrofmyndigheten och sagt att sonen fallit och inte gick att nå. Men kontakten med mannen bröts, och räddningstjänsten gav sig ut utan att veta exakt var pappan och sonen befann sig.

SVT - 23 mar 14 kl. 04:53

Mamma och son dog i gasläcka

Mamma och sonen hittades i sitt fritidshus. Pappan kämpar under natten för sitt liv..

SR - 16 dec 13 kl. 06:00

Ali al-Hassans son dog i kriget i Syrien

Idag presenterar regeringens utredare förslag för hur myndigheter bättre ska motverka våldsbejakande extremism bland unga. Möt Ali al-Hassans vars son Mohammed dog i strid för en al-Qaida-lojal grupp i Syrien. Alis al-Hassan tror inte att någon skulle kunna ha hindrat hans son från att åka..

Expressen - 17 feb 13 kl. 12:48

Hugh Grant fick en son: Jag är pappan

Hugh Grant har blivit pappa. Det avslöjar skådespelaren själv på Twitter. "Och för att klargöra: Jag är pappan", skriver han..

Expressen - 24 jul 12 kl. 00:40

Deras son dog - "Jag såg den fege mannen"

Anhöriga till offren i Batman-massakern mötte den misstänkte mördaren i rätten på måndagen. Tom Teves, vars son Alex var en av de tolv som dog, satt på första raden. ??

Expressen - 15 apr 14 kl. 06:36

Deras son dog - ingen har ställts till svars

Varje vecka dör en person på sitt jobb men sällan ställs någon till svars. Liknande fel kan begås om och om igen - utan att företaget behöver ta något ansvar. Johan Löfroth dog för drygt tre år sedan när han rengjorde en kakelugn inne på SSAB:s område i Luleå.

Dagens Medicin - 14 jun 11 kl. 11:28

?Min son dog, hade hans liv gått att rädda??

En kvinna anmäler nu SOS Alarm och Falck efter en trafikolycka som slutade i att hennes två och en halv månader gamla son avled. (Dagens Sjuksköterska).

Aftonbladet - 30 aug 11 kl. 22:29

? Vår son dog av parasiten i dricksvattnet

Föräldrarna kräver svar från Skelleftå kommunDeras 17-åriga son avled i maj..

Aftonbladet - 25 nov 11 kl. 19:39

?Vår son dog i väntan på ambulansen?

Håkan Berggren, 39 år, dog i hjärtinfarkt efter 40 minuters väntan på ambulansNu anmäler föräldrarna sin sons död till socialstyrelsen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Åklagaren lägger ner sexanklagelser mot SD-ledamot

Chefsåklagare Maria Sterup vid Särskilda åklagarkammaren lägger ned förundersökningen om anklagelser om sexbrott mot en SD-riksdagsledamot.
Det var dåvarande SD-ledamoten Hanna Wigh som anklagade en partikollega för ett sexuellt övergrepp. .

Expressen - 30 minuter sedan

Mordet på James Bulger chockade världen

 .

Expressen - 30 minuter sedan

Mette-Marit ställer in på grund av kristallsjuka

Norska kronprinsessan Mette-Marit tvingas ställa i sina uppdrag för tillfället.Orsaken är att hon drabbats av kristallsjuka som kan ge svår yrsel.Det uppger NRK..

Expressen - 45 minuter sedan

Snickare åtalas för mordet på Elena

Förskolläraren Elena Åsberg, 56, stacks ner och dödades utomhus mitt på dagen.Den misstänkte mördaren: En periodvis hemlös snickare med aggressionsproblem.Nu åtalas mannen:"NN har dödat Elena Åsberg genom att tilldela henne ett flertal hugg med en kniv eller annat eggvasst föremål mot huvudet, nacken, halsen, bålen, ansiktet, bröstryggen, händerna och armarna", står i åtalet..

Expressen - 1 timme sedan

Brandmän sprutar ner mobilfilmare vid olycka

Det är både störande och trafikfarligt att filma vid trafikolyckor, men det hindrar inte bilister från att göra det ändå.Nu har tyska brandmän svarat med att spruta vatten på de förbipasserande bilarnas rutor. Ett agerande som både hyllas och kritiseras..

Expressen - 1 timme sedan

Fingerprint rusar på börsen – efter köpintresse från Kina

Ett kinesiskt bolag vill köpa Fingerprint Cards – och förbereder ett bud, enligt en källa med insyn.Nu rusar bolaget på börsen.En bit i öppningshandeln är aktien upp över 30 procent..

Expressen - 1 timme sedan

Grattis Ivar! Ikeas rebelliska ikon fyller 50 år

Ivar, Ikea-möbeln som alla känner till, har funnits för alltid – känns det som.Snart firar Ivar sin 50-åriga födelsedag.Det firas med att utöka sin serie med två nya möbler..

Expressen - 1 timme sedan

Varningen: Ge dig inte ut i onödan i dag

Här kommer vinterorkanen.Norra halvan av Sverige får riktigt hårt väder i dag.SMHI utfärdar klass 2-varningar för 35 centimeter nysnö, drivbildning och storm med orkanstyrka i byarna.

Expressen - 1 timme sedan

70 liter olja har läckt ut

Mitt under arbetet på den halländska landsbygden började ett arbetsfordon att spruta olja.Cirka 70 liter hydralolja ska ha läckt från fordonet.– Tanken har tömts, säger Johan Wallin, räddningstjänsten Halland..

Expressen - 1 timme sedan

Då fattar regeringen beslut om amortering

Det blir ett besked om amorteringskravet innan årsskiftet.Nu erfar Expressen att regeringen kommer att ta sitt beslut torsdag nästa vecka.– Vi förbereder just nu det beslutet, säger Stefan Löfven enligt Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.