Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 December, 22:07

Liknande nyheter

Taggar: Obevakade, övergångarska , bort
Helsingborgs Dagblad - 13 feb 14 kl. 10:41

Stängda övergångar redan överklagade

Lantmäteriets beslut att stänga obevakade järnvägsövergångar i Billesholm har överklagats..

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 05:42

Syrien villigt öppna gränsövergångar


Syrien har gått med på att öppna fyra gränsövergångar för att släppa in hjälpsändningar till miljontals behövande i det krigshärjade landet, uppger Rysslands FN-ambassadör Vitalij Tjurkin.Medlemsländerna i FN:s säkerhetsråd har länge diskuterat ett resolutionsförslag för att hjälpa den syriska befolkningen som tagits fram av Jordanien, Australien och Luxemburg. Tjurkin presenterade på tisdagen en plan som innebär att gränsövergångar från Irak, Jordanien och Turkiet öppnas för nödhjälp, även till områden som inte kontrolleras av syriska regeringen.

BT - 18 jun 14 kl. 05:42

Syrien villigt öppna gränsövergångar

Syrien har gått med på att öppna fyra gränsövergångar för att släppa in hjälpsändningar till miljontals behövande i det krigshärjade landet, uppger Rysslands FN-ambassadör Vitalij Tjurkin. Medlemsländerna i FN:s säkerhetsråd har länge diskuterat ett resolutionsförslag för att hjälpa den syriska befolkningen som tagits fram av Jordanien, Australien och Luxemburg. Tjurkin presenterade på tisdagen en plan som innebär att gränsövergångar från Irak, Jordanien och Turkiet öppnas för nödhjälp, även till områden som inte kontrolleras av syriska regeringen.

YLE - 01 sep 15 kl. 19:40

Arsenal tysta, West Ham aktiva – här är alla övergångar

Transfer Deadline Day är över. Det engelska transferfönstret har stängt för den här sommarens del och den sista dagen bjöd inte på några jätteövergångar. Den dyraste värvningen (55 miljoner pund) i Premier League var Kevin de Bruyne som skrev på för Manchester City under veckoslutet.

SR - 16 jul 14 kl. 14:14

Fotbollsövergångar i Europa: England

Silly season är igång för fullt. Radiosporten har sammanställt klara övergångar och de hetaste ryktena i engelska Premier League som inleds om en månad den 16:e augusti. Framöver kommer vi även presentera övergångarna i de andra stora ligorna, Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike.

SR - 17 jul 14 kl. 16:00

Sommarens övergångar i Bundesliga

Silly season är igång för fullt. Radiosporten har sammanställt klara övergångar och de hetaste ryktena i tyska Bundesliga. Har vi missat någon viktig övergång?

SR - 18 jul 14 kl. 11:53

Fotbollsövergångar i Europa: Italien

Silly season är igång för fullt. Radiosporten har sammanställt klara övergångar och de hetaste ryktena i italienska Serie A. Har vi missat någon viktig övergång?

SR - 21 jul 14 kl. 09:10

Fotbollsövergångar i Europa: Frankrike

Silly season är igång för fullt. Radiosporten har sammanställt klara övergångar och de hetaste ryktena i franska Ligue 1. Har vi missat någon viktig övergång?

SR - 22 jul 14 kl. 11:25

Sommarens övergångar i La Liga

Silly season är igång för fullt. Radiosporten har sammanställt klara övergångar och de hetaste ryktena i spanska La Liga. Har vi missat någon viktig övergång?

GöteborgsPosten - 05 aug 15 kl. 06:00

Sommarens hetaste fotbollsövergångar

Längtan är över. I helgen drar den internationella fotbollen i gång på allvar när den engelska och franska ligan startar. Hela sommaren har surrat av övergångsrykten och en hel del övergångar har skett.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Så hanterar du klapparnas vett och etikett

Släkt och familj är samlade kring granen, och alla förväntar sig klappar. Men måste man verkligen ge till varenda en? Och är det okej att strunta i klapparna utan att framstå som en snåljåp?

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention. Den USA-ledda militäralliansen mot terror.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ariana Grande återvänder till Manchester två år efter terrorattacken

Den amerikanska sångerskan Ariana Grande återvänder till Manchester i sommar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Strasbourgskyttens familjemedlemmar friges

Fyra familjemedlemmar till den misstänkte skytten i Strasbourg har släppts fria, enligt franska åklagare. Fortfarande hålls tre personer som stod nära Cherif Chekatt frihetsberövade. Tre människor dödades och ett tiotal personer skadades när Chekatt öpp.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tredje raka segern för Real

Real Madrid är tillbaka i vinnarspåret igen, men det sprakar fortfarande inte om det spanska storlaget. 1–0 hemma mot nästjumbon Rayo Vallecano var inte någon imponerande historia – Realspelarna fick till och med stå ut med en del burop från fansen – me.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Andra raka för Nadal Broline

Nadal Broline har hittat en härlig vinterform. På lördagen kom andra raka segern på V75 efter en stark prestation. Erik Adielsson valde ett högt tempo i spets och åttaåringen vann mycket enkelt på fina 1.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år. Hundratals elitsoldater arrangerade en protest i oktob.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

OV:s herrar har bara fina minnen av Amo

Nu måste man glömma sina 19-målssegrar..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Man med stickskador – misstänkt mordförsök

En man med stickskador har blivit avlämnad vid ett sjukhus i Stockholms län. Polisen har inlett en förundersökning om synnerligen grov misshandel alternativt försök till mord. – Han har stickskador, är på sjukhus och får vård där, svarar polisens talesp.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tonåring spridde nakenbild – döms

En tonåring som delat en bild på sin klasskamrats nakna överkropp i sociala medier döms för olaga integritetsintrång, skriver SVT Nyheter Sörmland. Den utsatta flickan lade hösten 2015 ut bilden på sin överkropp på Instagram. Hon ångrade sig och tog bor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.