BT > Inrikes

Tuesday, 25 June, 03:26

BT - 01 maj 13 kl. 09:42

Skottskadad misstänkt för mordförsök
En man i Östersund sköts och skottskadades i benet av polis natteni natt. Enligt polisen i Jämtland avlossades skott sedan mannen gått till angrepp mot polisen med ett tillhygge. Han är nu misstänkt för mordförsök.
En man i Östersund sköts och skottskadades i benet av polis natten till onsdagen. Polisen i Jämtland skriver i ett pressmeddelande att skott avlossades sedan mannen gått till angrepp mot polisen med ett tillhygge.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Östersund, Jämtland, Mikael Gruvelgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottskadad, misstänktför , mordförsök
Alingsås tidning - 17 jan 18 kl. 08:13

Misstänkt mordförsök i Alingsås

Ett misstänkt mordförsök inträffade klockan halv sex på morgonen i Alingsås. Polisen kallades till en adress i centrum dit väktare kallats med anledning av bråk på platsen, uppger polisen på sin hemsida.  När väktarna kom till platsen fann de en man som uppgav sig vara skottskadad.

Expressen - 16 sep 15 kl. 20:21

Misstänkt mordförsök – 19-åring skottskadad

Den 19-årige mannen skottskadades på onsdagskvällen. Nu vårdas mannen på sjukhuset - samtidigt som polisen utreder händelsen som misstänkt mordförsök..

Expressen - 02 maj 18 kl. 23:05

Man hittad skottskadad – misstänkt mordförsök

En skottskadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus i Enköping. Han har förts till sjukhus med oklara skador, rapporterar Enköpings-Posten..

Expressen - 09 maj 14 kl. 00:40

Misstänkt mordförsök – tre förda till sjukhus

Tre personer skadades, varav en allvarligt, vid ett misstänkt mordförsök i Ljungbyhed på torsdagskvällen. - En person har blivit misshandlad och två personer har skärskador, säger Maya Forstenius, informatör vid Skånepolisen. En man har gripits misstänkt för mordförsök och grov misshandel..

Skånskan - 15 jan 16 kl. 08:07

Två greps efter misstänkt mordförsök i Eslöv

Eslöv Två personer har gripits efter ett misstänkt mordförsök i Eslöv i natt. Enligt Skånepolisen skickades flera polispatruller till Sallerupsvägen där en man skadad man hittades.
Mannen hade sticksår i ryggen.

Skånskan - 21 mar 16 kl. 10:11

Tre gripna efter misstänkt mordförsök i Kävlinge

Kävlinge Två personer skadades, varav en allvarligt, efter ett misstänkt mordförsök i en lägenhet på Mårtensgatan i centrala Kävlinge sent på söndagskvällen.
Tre personer, två män och en kvinna, greps senare misstänkta för mordförsök och misshandel.
Polis larmades vid 22-tiden på söndagskvällen om bråk i en lägenhet i Kävlinge.

GT - 22 okt 16 kl. 15:46

Misstänkt mordförsök – en person anhållen

En person har anhållit för ett misstänkt mordförsök i Borås, rapporterar P4 Sjuhärad. Mordförsöket ska ha skett under lördagen - och ska ha varit riktat mot en person i den misstänktes familj..

Kristianstadsbladet - 04 jun 13 kl. 04:16

Misstänkt mordförsök i Rosengård


En 35-årig man utsattes för ett misstänkt mordförsök i Malmöstadsdelen Rosengård natten till måndagen. - Han har fått ett antal knivhugg men inget livshotande, säger vakthavande polisbefälet Hans Nilsson i Skåne.Brottet inträffade utomhus på Ramels väg, men ingen misstänkt gärningsman har gripits..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 13 kl. 04:18

Misstänkt mordförsök i Rosengård

En 35-årig man utsattes för ett misstänkt mordförsök i Malmöstadsdelen Rosengård natten till måndagen. ? Han har fått ett antal knivhugg men inget livshotande, säger vakthavande polisbefälet Hans Nilsson i Skåne.

Expressen - 13 okt 14 kl. 23:04

Man till sjukhus efter misstänkt mordförsök

Ett misstänkt mordförsök har skett i området Åby i Norrköping. En man i 60-årsåldern är förd till sjukhus med ambulans och polisen söker efter en misstänkt gärningsman. – Han var vid medvetande innan han åkte till sjukhus, säger Thomas Agnevik, presstalesman vid polisen i Östergötland..

YLE - 15 jul 15 kl. 13:30

Radhusbrand misstänkt mordförsök

Branden i en radhuslägenhet i Korsnäståget i Vasa förra helgen undersöks nu som misstänkt mordförsök, Tidigare klassades fallet som dråpförsök. En 45-årig man från Vasa är häktad och på sannolika skäl misstänkt för att ha anlagt branden. En person skadades lindrigt vid branden..

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.