YLE > Finland

Monday, 25 June, 19:25

YLE - 30 apr 13 kl. 16:01

Spansk deklaration skrämmer finska pensionärerVid midnatt ska alla i Spanien bosatta ha deklarerat sina tillgångar utomlands. Upptäcks obeskattad förmögenhet, utmäts stränga bötesstraff av de spanska skattemyndigheterna. Det gör finländska pensionärer oroliga. Jakten på skattesmitare och internationell olaglig ekonomisk verksamhet har fått de spanska myndigheterna att skärpa reglerna. I dag är sista dagen att lämna in skattedeklaration över egendom och placeringar utomlands om man är permanent bosatt i Spanien.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Spanien, Pertti Lindeman, Lindeman, Att, Svenska Yle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spansk, deklaration, skrämmer, finska, pensionärer
YLE - 20 mar 17 kl. 05:14

Försvarsministeriet vill begränsa utländska markköp - "Gör vi rätt eller skrämmer vi bort utländskt kapital?"

En arbetsgrupp vid Försvarsministeriet föreslog förra veckan kraftiga åtgärder för att begränsa utländska markköp i Finland. Förslaget är att staten ska ha förköpsrätt på områden som är viktiga för rikets säkerhet. Andreas Johansson, miljönämndsordförande i Pargas, det vill säga nämnden som ansvarar för Pargas stads markinnehav, tycker att det hela är lite överdrivet.

BT - 02 sep 13 kl. 13:51

Förgiftningen av miljön skrämmer allra mest

Tyvärr blev det som man kunde ana med reaktionen mot Anders Anderssons (Naturskyddsföreningen Borås) smått naiva artikel om ?pågående global temperaturhöjning?. Intresset för det verkligt skrämmande problemet försvinner i dimmor kring irrelevanta temperaturer och klimatmodeller, vilket Sture Åström klargjorde med önskvärd tydlighet i sitt inlägg.

Nyheter 24 - 15 jan 14 kl. 09:33

"Djävulsbarnet" går till attack – är det här världens bästa prank?Skrämmer ihjäl kompis

USA. "Djävulsbebisen" ligger och gråter i vagnen när förbigående människor nyfiket tittar till den. Plötsligt ställer sig bebisen upp i vagnen och skrämmer ihjäl folk.

Eurosport - 30 maj 13 kl. 11:39

Fotboll - TV: Här skrämmer Ribéry fansen - fransosen låtsas vara skyltdocka

Bayern-stjärnan Franck Ribéry skrämmer säkert en och annan försvarare. Här skrämmer han folk som passerar förbi det skyltfönster där han står placerad..

YLE - 18 okt 16 kl. 14:15

Clowner skrämmer folk i Jakobstad

Den amerikanska trenden där människor i clownkostymer skrämmer folk har nått Österbotten. Clowner ska bland annat ha setts på Optimas parkeringsplats, i Gamla hamn, vid Bonäs skola och Länsinummen koulu i Jakobstad, skriver Pohjalainen. Christian Porthin som är rektor på Bonäs skola säger att ingen ur skolans personal sett några clowner.

Kristianstadsbladet - 03 jul 12 kl. 09:00

Några moln skrämmer inte

Foto: Malin Palm
På stranden flockas badgäster och soldyrkare trots att molnen hotar vid horisonten. Sjuåriga Emma Bloom springer rakt ut i havet. ?

Nyheter 24 - 13 jul 12 kl. 16:31

Regnet skrämmer inte alla i Båstad


Ett regnigt Båstad skrämmer bort en del besökare, men de som väl är här verkar hitta på saker att göra trots de ihärdiga skyfallen. Nyheter24 visar upp vad som finns att göra i sommaridyllen ? istället för att ligga på playan.

Dalarnas tidningar - 14 jun 13 kl. 11:42

Spår som skrämmer både gamla och barn

Nedbusningen i centrala Älvdalen med däckbränning, glaskrossning, nedskräpning och våldsam och laglös körning fortsätter. Många älvdalingar skräms och upprörs över de spår som skrämmer så många..

Sydsvenskan - 26 maj 14 kl. 14:43

Resultatet i EU-valet skrämmer

Nu är de här. Valresultaten. Siffrorna.

YLE - 06 jun 14 kl. 14:18

Måsarna skrämmer stadsborna

Tusentals fiskmåspar häckar årligen på taken i Helsingfors och största delen av ungarna hoppar ut ur boet innan de kan flyga. Det ställer till med problem och skrämmer invånarna då måsföräldrarna vill försvara sina ungar, konstaterar man på Helsingfors miljöcentral. De större gråtrutarna och silltrutarna häckar ofta högt uppe på taken och kan förbli mer obemärkta, men fiskmåsen som är allmännast häckar ofta lägre ner och försvarar, förutom ungarna, också boet om det finns ägg i det.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Nu ska det bli ordning på gatureklamen i Karis och Ekenäs

Raseborgs stad har länge funderat över hur och var reklamskyltar ska finnas vid gatorna i städerna. I samarbete med det lokala företaget Place2Go testar man nu olika typer av reklamtavlor..

YLE - 1 timme sedan

Allt flera vill paddla - många unga med i kanotklubben Wågen i Ekenäs

Kanotklubben Wågen i Ekenäs har allt flera juniorer som paddlar. Det är paddlingskurser som lockar nya medlemmar..

YLE - 2 timmar sedan

Sipilä: Landskapsreformen kan skjutas upp med ett år

Enligt Centern kan landskapsreformen skjutas upp med ett helt år. Riksdagsgruppen behandlade frågan under ett extrainsatt gruppmöte i dag..

YLE - 4 timmar sedan

Sju barn och en vuxen i avkörning på Baggövägen - klarade sig med lindriga skador

En större bil körde av Baggövägen på Skåldö strax efter klockan halv tre på måndagseftermiddagen (25.6). I bilen fanns en vuxen och sju barn..

YLE - 5 timmar sedan

Polisen efterlyser ögonvittnen till inbrott i fritidsbostad

En fritidsbostad på Fagervikvägen hade besök av oinbjudna gäster mellan den 20 och 24 juni. Polisen önskar att den som har sett något eller vet något ska ta kontakt..

YLE - 5 timmar sedan

18 stormdagar och 20 procent sydvästlig vind under ett år - kolla in vår väderdagbok och se sjövädret varje dag sedan 2010

På många sommarstugor finns det en väderdagbok där man kan fylla i dagens väder år efter år. För er som inte har en har vi gjort en digital. Se hur vädret till sjöss har varit just idag eller något annat datum under 2010-talet..

YLE - 6 timmar sedan

EIF:s målvaktstränare: Som målvakt skulle det vara dumt att vara bollrädd

Målvakten Oscar Forsström har spelat för Ekenäs IF på fem olika serienivåer. Han har också spelat i näst högsta serien i Sverige och i ligan i Finland. Numera är 35-åringen målvaktstränare i sin fostrarförening..

YLE - 8 timmar sedan

Ombyggnadsarbeten medför ändringar i tågtrafiken i huvudstadsregionen i sommar - många tåg stannar i Böle

Tågtrafiken i huvudstaden påverkas från och med i dag av bygg- och reparationsarbeten vid Helsingfors bangård. En del av tågen kör inte alls mellan Helsingfors och Böle dagtid så det är tågbyten som gäller..

YLE - 7 timmar sedan

Grälet tonas ner i riksdagens social- och hälsovårdsutskott - bestämmer om tidtabellen i morgon

"Midsommarpausen har lugnat ner stämningarna" och "Förhandlingarna fördes i god anda", hälsar medlemmarna i social- och hälsovårdsutskottet efter dagens möte och tror de kommer vidare med beredningstidtabellen för vårdreformen tisdag morgon..

YLE - 8 timmar sedan

Byggarbeten medför ändringar i tågtrafiken i huvudstadsregionen i sommar - många tåg stannar i Böle

Tågtrafiken i huvudstaden påverkas från och med i dag av byggarbeten vid Helsingfors bangård. En del av tågen kör inte alls mellan Helsingfors och Böle dagtid så det är tågbyten som gäller..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.