Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 15 November, 14:09

Liknande nyheter

Taggar: Appleslår , prognoserna
Affärsvärlden - 24 jan 13 kl. 07:33

Prognoserna sänkte Apple

Apple spår en sämre försäljning under räkenskapsårets andra kvartal än vad analytikerna väntat. Prognoserna gjorde att aktien föll med 10 procent..

Mobil - Igår: 17:19

Spotify nu i Apple Watch – offlineläge senare

Idag släpper Spotify en officiell app till Apple Watch. Man meddelar samtidigt att man har planer på att lägga till möjligheten att spela musik och podcaster offlline, men att den funktionen kommer först senare..

DI - 19 jul 11 kl. 22:45

Apple dubblar vinsten men sänker prognoserna

Apple redovisar ett justerat resultat per aktie på 7:79 dollar för det tredje kvartalet 2011 (3:51)..

DI - 24 apr 14 kl. 16:56

USA-börser: Apple rusar

Aktiekurserna på Wall Street rörde sig närmast i sidled under inledningshandeln av en rapporttung torsdag. Marknaden belönade Apple-aktien efter rapporten som överträffat prognoserna..

Sydsvenskan - 23 nov 13 kl. 06:30

Prognoserna lurade alla

Statistik är svårt.Prognoserna under valnatten slog fel med nästan åtta procentenheter. Efter en kritikstorm kryper Danmarks Radio nu till korset och slutar med vallokalsundersökningar.

Cornucopia - 26 nov 16 kl. 13:11

Arvet efter Jobs slut - dags för Apple att köra vilse igen?

Det finns goda anledningar att tro att det kulturella och innovativa arvet som Steve Jobs lämnade efter sig åt Apple när han dog 2011 nu är slut. Därmed återstår bara för den feta katten Apple att stagnera, för att sedan låta historien upprepa sig, även om man denna gången rimligtvis inte riskerar konkurs så länge krigskassan är överfylld. Problemet har sin grund i att Apple allt mer ser ut att överge sina professionella produkter och på sikt kanske helt slutar med Mac-datorerna.

Cornucopia - 27 nov 16 kl. 10:01

Så dödar Macens död Apple och även iPhone

Nedan följer ett exempel på hur Apple går Nokias väg och dör, sedan Apple försummat sina professionella Mac-användare. 
Nokia var en gång världens största mobiltelefontillverkare. Idag lever de vidare som Windows phone med kanske en promille av mobilmarknaden.

Cornucopia - 24 jul 15 kl. 10:05

Apple Watch - från 3 995:- SEK till 180 000:- SEK

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) har nu släppt sin armbandsterminal Apple Watch i Sverige, och kartellpriset ligger på 3 995:- SEK för billigaste modellen upp till 180 000:- SEK för den dyraste. Till det kommer förstås priset av en iPhone, som är en förutsättning för att armbandsterminalen ska gå att använda.

Billigast är serien Apple Watch Sport, där "dammodellerna" med 38mm storlek kostar 3 995:- SEK och herrmodellerna 4 495:- SEK.

Dagensanalys.se - 08 nov 16 kl. 09:26

Apple News har 70 miljoner användare – NBCUniversal skapar ett dedikerat team till nyhetsappen

Apple meddelade tidigare i år att de stängde ned deras iAd nätverk, vilket påverkade reklamen i Apple News. Recode rapporterar att Apple har skrivit på en exklusiv affär med NBCUniversal som låter dem köra annonsförsäljningen i Apple News. Utgivare som lägger sitt innehåll på Apple News app kan fortfarande sälja sina annonser och de får behålla 100 procent av intäkterna från alla annonser som de säljer själva.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Vänder ned efter positiv öppning

Stockholmsbörsen öppnade något högre på torsdagen men vände sedan nedåt. De större Europabörserna gick det något bättre för och var upp något. Sämsta sektorn i Europahandeln var fordonsaktier..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Synthetic MR:s vd lämnar

Synthetic MR:s vd Stefan Tell kommer att lämna bolaget senast den 30 juni 2019..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vänteläge i dyr verkstad

ANALYS. Bolagets tillväxt och orderingång vaknade till liv igen i senaste rapporten och aktien rusade. Värderingen är dock fortfarande något i överkant för att vi ska lockas, givet den stora cykliska exponeringen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ny finanschef i Billerud Korsnäs

Ivar Vatne har utsetts till ny finanschef för förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs. Han tillträder senaste den 1 juni 2019..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Prime Livings likviditet slut innan årsskiftet

Det First North-listade studentbostadsbolaget Prime Livings likviditet kommer att ta slut under andra halvan av december om bolagets pågående finansieringsdiskussioner inte bär frukt..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Julen ger handlarna hopp

Med julen i antågande stiger framtidstron i handeln. Bland butikerna ökar framtidsförväntningarna till den högsta nivån på över ett år..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Tung förlust i Storytel - missar kundmål

Ljudboksbolaget Storytel spår nu att bolaget kommer att ha 780.000-790.000 betalande abonnenter i slutet av 2018, något under det tidigare målet om 800.

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Citigroup flaggar upp i Mr Green

Citigroup, eller sannolikt en kund till Citigroup, har flaggat upp för 5,0 procent av kapital och röster i speloperatören MRG..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Byggpartners nedskrivningar tyngde kvartalet

Byggentreprenadföretag Byggpartners projektnedskrivningar påverkade rörelsemarginalen negativt under det tredje kvartalet..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Molnbolag till börsen

Moln- och CRM-bolaget Lime Technologies bekräftar att det avser att noteras på Stockholmsbörsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.