Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 20 August, 11:15

Liknande nyheter

Taggar: Appleslår , prognoserna
Dagens PS - 2 timmar sedan

Apple plockar bort 25.000 appar i Kina

Apple har rensat 25.000 appar från sin App Store i Kina, motsvarande 1,4 procent av det totala apputbudet i landet. Det skriver Wall Street Journal.

Affärsvärlden - 24 jan 13 kl. 07:33

Prognoserna sänkte Apple

Apple spår en sämre försäljning under räkenskapsårets andra kvartal än vad analytikerna väntat. Prognoserna gjorde att aktien föll med 10 procent..

IDG - 1 timme sedan

Apple Store utrymd efter påstådd batteribrand


En överhettad Ipad är den troliga orsaken till att en Apple Store i Amsterdam fick utrymmas..

DI - 19 jul 11 kl. 22:45

Apple dubblar vinsten men sänker prognoserna

Apple redovisar ett justerat resultat per aktie på 7:79 dollar för det tredje kvartalet 2011 (3:51)..

DI - 24 apr 14 kl. 16:56

USA-börser: Apple rusar

Aktiekurserna på Wall Street rörde sig närmast i sidled under inledningshandeln av en rapporttung torsdag. Marknaden belönade Apple-aktien efter rapporten som överträffat prognoserna..

Sydsvenskan - 23 nov 13 kl. 06:30

Prognoserna lurade alla

Statistik är svårt.Prognoserna under valnatten slog fel med nästan åtta procentenheter. Efter en kritikstorm kryper Danmarks Radio nu till korset och slutar med vallokalsundersökningar.

Cornucopia - 26 nov 16 kl. 13:11

Arvet efter Jobs slut - dags för Apple att köra vilse igen?

Det finns goda anledningar att tro att det kulturella och innovativa arvet som Steve Jobs lämnade efter sig åt Apple när han dog 2011 nu är slut. Därmed återstår bara för den feta katten Apple att stagnera, för att sedan låta historien upprepa sig, även om man denna gången rimligtvis inte riskerar konkurs så länge krigskassan är överfylld. Problemet har sin grund i att Apple allt mer ser ut att överge sina professionella produkter och på sikt kanske helt slutar med Mac-datorerna.

Cornucopia - 24 jul 15 kl. 10:05

Apple Watch - från 3 995:- SEK till 180 000:- SEK

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) har nu släppt sin armbandsterminal Apple Watch i Sverige, och kartellpriset ligger på 3 995:- SEK för billigaste modellen upp till 180 000:- SEK för den dyraste. Till det kommer förstås priset av en iPhone, som är en förutsättning för att armbandsterminalen ska gå att använda.

Billigast är serien Apple Watch Sport, där "dammodellerna" med 38mm storlek kostar 3 995:- SEK och herrmodellerna 4 495:- SEK.

Cornucopia - 27 nov 16 kl. 10:01

Så dödar Macens död Apple och även iPhone

Nedan följer ett exempel på hur Apple går Nokias väg och dör, sedan Apple försummat sina professionella Mac-användare. 
Nokia var en gång världens största mobiltelefontillverkare. Idag lever de vidare som Windows phone med kanske en promille av mobilmarknaden.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Positiva resultat från Novo Nordisk-studie

Novo Nordisk meddelar positiva resultat från fas 3a-studien Pioneer 5 där semaglutide i oral form ges till patienter med typ 2-diabetes..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Pandora rekylerar upp efter ny analys

Carnegie höjer rekommendationen för det danska smyckesbolaget Pandora..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Kraftigt minskad skördeprognos för spannmål

Totalskörden av spannmål under 2018 väntas bli 4,2 miljoner ton, en minskning med 29 procent jämfört med 2017 och en minskning med 25 procent jämfört med genomsnittet för de senaste fem åren..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Börsveckan: Fynda i den heta sektorn

Börsveckan ger hela fem köpråd i veckans utgåva, medan tre aktier får rekommendation avvakta. Följande är ett sammandrag av analyserna från Börsveckan nummer 34..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

DI: Dags att fimpa Nolato

Det är hög tid att ta hem vinsten i Nolato. Försäljningsutvecklingen inom e-cigaretter kommer nog vara mer dämpad framöver..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Brittiskt lyxbolag rasar på Londonbörsen

Det brittiska lyxaccessoarbolaget Mulberry föll nära 30 procent i den inledande börshandeln i London på måndagen efter att ha varnat för fortsatt svag försäljningsutveckling..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Hanza höjer utdelningspolicy

Kontraktstillverkaren Hanzas har fastställt en strategi för expansionsfasen, vilken syftar till lönsam tillväxt genom nya marknadsandelar och en vidareutveckling av koncernens Tillverkningskluster..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Nibe förvärvar verkstadsbolag

Nibe har tecknat avtal om att förvärva 51 procent av Emin Group, med verksamhet i Turkiet och Serbien och har köpoption på att förvärva ytterligare 29% år 2025..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Rådgivare ser betydande minskning av nyproduktion

Nybyggnadsinvesteringarna kan antas minska med runt 10 procent under de kommande tre åren samtidigt som bygglovsstatistik skvallrar om minst det dubbla..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:50

Isbrytarförsäljning oroar Sjöfartsverket

Sjöfartsverket befarar problem när isbrytare, som använts för att hålla farlederna i Österjön vinteröppna, nu säljs till Kanada. "Blir det en hård vinter kan det bli problem", säger Tomas Årnell, ansvarig för isbrytning vid Sjöfartsverket i Norrköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.