Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 09:51

Liknande nyheter

Taggar: Appleslår , prognoserna
Affärsvärlden - 24 jan 13 kl. 07:33

Prognoserna sänkte Apple

Apple spår en sämre försäljning under räkenskapsårets andra kvartal än vad analytikerna väntat. Prognoserna gjorde att aktien föll med 10 procent..

DI - 19 jul 11 kl. 22:45

Apple dubblar vinsten men sänker prognoserna

Apple redovisar ett justerat resultat per aktie på 7:79 dollar för det tredje kvartalet 2011 (3:51)..

DI - 24 apr 14 kl. 16:56

USA-börser: Apple rusar

Aktiekurserna på Wall Street rörde sig närmast i sidled under inledningshandeln av en rapporttung torsdag. Marknaden belönade Apple-aktien efter rapporten som överträffat prognoserna..

Sydsvenskan - 23 nov 13 kl. 06:30

Prognoserna lurade alla

Statistik är svårt.Prognoserna under valnatten slog fel med nästan åtta procentenheter. Efter en kritikstorm kryper Danmarks Radio nu till korset och slutar med vallokalsundersökningar.

Cornucopia - 26 nov 16 kl. 13:11

Arvet efter Jobs slut - dags för Apple att köra vilse igen?

Det finns goda anledningar att tro att det kulturella och innovativa arvet som Steve Jobs lämnade efter sig åt Apple när han dog 2011 nu är slut. Därmed återstår bara för den feta katten Apple att stagnera, för att sedan låta historien upprepa sig, även om man denna gången rimligtvis inte riskerar konkurs så länge krigskassan är överfylld. Problemet har sin grund i att Apple allt mer ser ut att överge sina professionella produkter och på sikt kanske helt slutar med Mac-datorerna.

Cornucopia - 27 nov 16 kl. 10:01

Så dödar Macens död Apple och även iPhone

Nedan följer ett exempel på hur Apple går Nokias väg och dör, sedan Apple försummat sina professionella Mac-användare. 
Nokia var en gång världens största mobiltelefontillverkare. Idag lever de vidare som Windows phone med kanske en promille av mobilmarknaden.

Cornucopia - 24 jul 15 kl. 10:05

Apple Watch - från 3 995:- SEK till 180 000:- SEK

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) har nu släppt sin armbandsterminal Apple Watch i Sverige, och kartellpriset ligger på 3 995:- SEK för billigaste modellen upp till 180 000:- SEK för den dyraste. Till det kommer förstås priset av en iPhone, som är en förutsättning för att armbandsterminalen ska gå att använda.

Billigast är serien Apple Watch Sport, där "dammodellerna" med 38mm storlek kostar 3 995:- SEK och herrmodellerna 4 495:- SEK.

Dagensanalys.se - 08 nov 16 kl. 09:26

Apple News har 70 miljoner användare – NBCUniversal skapar ett dedikerat team till nyhetsappen

Apple meddelade tidigare i år att de stängde ned deras iAd nätverk, vilket påverkade reklamen i Apple News. Recode rapporterar att Apple har skrivit på en exklusiv affär med NBCUniversal som låter dem köra annonsförsäljningen i Apple News. Utgivare som lägger sitt innehåll på Apple News app kan fortfarande sälja sina annonser och de får behålla 100 procent av intäkterna från alla annonser som de säljer själva.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:11

Tim Cook CEO på Apple gick ned 13,5 kilo tack vare Apple Watch

I en intervju sa Tim Cook CEO på Apple att ständiga återkopplings- och hälsokontrollfunktionerna från Apple Watch hjälpte honom att gå ned i vikt. Tim Cook berättade om Apples strategi att satsa mer på hälsa och fitness, ett segment som har utvecklats till ett stort intresseområde för iPhone-tillverkaren under de senaste tre åren. Apple citerar ofta till olika undersökningsresultat med Apple Watch och hur nöjda kunderna är med den, de påpekar gärna att ägarna använder den som ett effektivt verktyg för spårning av sitt hälsotillstånd.

Dagensanalys.se - 24 sep 18 kl. 16:04

Salesforce och Apple i strategiskt partnerskap

Salesforce ingår ett strategiskt partneravtal med Apple med målet att möjliggöra kraftfulla nya mobilapplikationer och kundupplevelser för företagsanvändare. Partnerskapet i sig kommer i huvudsak att innebära följande: Utbildningsstöd och bättre karriärmöjligheter för utvecklare genom nytt innehåll från Apple på Trailhead, Salesforces kostnadsfria utbildningsplattform. Introduktionen av världens första Trailhead-app, först på iOS.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

WSJ: Pinterest ansöker om notering

Techbolaget Pinterest har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Många stockholmare har inte råd med nyproduktion

En utmaning för bostadsutvecklarna i Stockholm är att många inte har råd att efterfråga nyproducerade bostäder. Endast i tre kommuner i Stockholms län var medelinkomsten tillräcklig för att klara de inkomstkrav som ställs för att kunna köpa en genomsnittlig bostadsrätt som säljstartade i kommunen under 2018..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Zetadisplay uppdaterar sina finansiella mål

Zetadisplay presenterar under morgonen nya finansiella mål. Samtidigt stiger vinsten rejält..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Överskott i statens budget

Saldot i statens budget för januari blev ett överskott på 8,7 miljarder kronor, vilket är 8,7 miljarder kronor större än i samma månad 2018..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Ökat substansvärde för Bure

Substansvärdet har ökat med 14,1 procent sedan årsskiftet..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Fortsatt nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen ser ut att inleda veckans sista dag försiktigt med en dragning mot minus. På torsdagen pressades index ned av framförallt banksektorn på och därmed bröts den åtta dagar långa uppgångssviten för OMXS30-indexet..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sänkta riktkurser för bostadsutvecklare

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Magnolia Bostad och Besqab..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

MTG säljer innehavet i Nova

MTG säljer sitt innehav om 95 procent i Nova Broadcasting Group i Bulgarien, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Skanska renoverar Kulturhuset

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal med Stockholms stad om att renovera Kulturhuset och Stadsteatern i centrala Stockholm..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nytt turnaround-case i Småbolagsportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Småbolagsportföljen fortsätter att styra om bland innehaven. Denna vecka byts skogsbolaget ut till förmån för teknikkonsulten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.