Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 18 November, 05:36

Nya Wermlands Tidningen - 21 apr 13 kl. 09:02

Sanering efter oljeutsläppetFirman som sanerar i älven och Skagern efter oljeutsläppet vid Åtorps kraftstation för ett par veckor sedan har jobb även hela nästa vecka med att få bort oljan..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Skagern, Åtorps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saneringefter , oljeutsläppet
Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

BP och oljeutsläppet i Mexikanska golfen

Mötet med president Barack Obama varade två timmar längre än planerat och klockan var halv tre på eftermiddagen när Carl-Henric Svanberg, styrelseordförande i British Petroleum, steg ut ur Vita huset. Journalisterna väntade.Detta var inte en av de ljusa dagarna i Svanbergs liv.

Sydsvenskan - 24 dec 12 kl. 06:30

BP och oljeutsläppet i golfen

Mötet med president Barack Obama varade två timmar längre än planerat och klockan var halv tre på eftermiddagen när Carl-Henric Svanberg, styrelseordförande i British Petroleum, steg ut ur Vita huset. Journalisterna väntade. Detta var inte en av de ljusa dagarna i Svanbergs liv.

Nyteknik - 30 maj 17 kl. 07:56

Oljeutsläppet tycks stanna till havs

Kustbevakningen har fått en klarare bild av oljeutsläppet som hotar Bohuskusten..

GöteborgsPosten - 02 jun 17 kl. 21:24

Oljeutsläppet utreds som brott

Kustbevakningen har inlett en brottsutredning om oljeutsläppet i havet kring västkusten. – Vi misstänker ett brott. Det är inte det normala att olja släpps ut i vattnet så här, säger förundersökningsledare Gunnar Persson..

NSD - 06 jul 17 kl. 20:03

Oljeutsläppet var från Smurfit Kappa

Oljeutsläppet som skedde under tisdagseftermiddagen kom från Smurfit Kappa..

BT - 18 dec 12 kl. 18:25

Källan till oljeutsläppet inte hittad

Källan till det oljeutsläpp som upptäcktes i Ätran i går har ännu inte hittats. En okänd mängd diesel läckte under gårdagen ut i Ätran vid Hillared. Räddningstjänsten och Miljö- och hälsokontoret var på plats under eftermiddagen/kvällen i Hillared för att försöka lokalisera utsläppet ?

DN - 19 jan 15 kl. 13:10

Bildextra: Oljeutsläppet i Mexikanska golfen 2010


Den 20 april 2010 exploderade oljeplattformen Deepwater Horizon i Mexikanska golfen. 11 oljearbetare dog i olyckan, som även resulterade i det största oavsiktliga oljeutsläpp som inträffat..

ÖstersundsPosten - 31 aug 16 kl. 11:13

Polisen om oljeutsläppet: "Vi har inlett en förundersökning om miljöbrott"

Dricksvattnet i Östersund påverkades inte av tisdagens stora oljeutsläpp. Ingen olja nådde Storsjön och reningsverket i Göviken fungerar normalt. Nu inleder polisen en förundersökning om miljöbrott..

Länstidningen i Jämtland - 31 aug 16 kl. 11:13

Polisen om oljeutsläppet: "Vi har inlett en förundersökning om miljöbrott"

Ingen olja nådde Storsjön och reningsverket i Göviken fungerar normalt efter tisdagens stora oljeutsläpp. Nu inleder polisen en förundersökning om miljöbrott..

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 17 kl. 11:54

Oljeutsläppet kan nå svenska kusten

Än är inte faran över för de oljeutsläpp som drev in på svenskt vatten under söndagen. "Läget har inte förvärrats sedan igår. Samtidigt finns risken att mindre oljefläckar kommer att nå delar av Bohuskusten under dagen", säger räddningsledaren Filip Lundgren i ett pressmeddelande.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Årets bästa hyllades på Fotbollsfesten

Eldsjälar, spelare och ledare prisades i Arvika.

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Skräll av Lysjö Wilda

I somras skrällde Kristina Larsson med Lysjö Mocca på Romme. Under fredagen skrällde hon på nytt på samma bana, nu med Lysjö Wilda..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Hertzöga tog hem andra raka

För andra året i rad blev Hertzöga BK utsett till årets förening på Värmlands Fotbollsgala. Skåreföreningen prisas bland annat för sin breddverksamhet..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

De goda soldaternas marscherande

Värmlänning är jag, sen födseln, i kropp och själ. Efter diverse utflykter vänder jag alltid åter..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Årets bästa hylladespå Fotbollsfesten

Under fredagskvällen hyllades årets bästa inom i Värmland under den årliga fotbollsfesten. Denna gång samlades tränare, spelare, domare och föreningsrepresentanter på Scandic i Arvika, där årets fest anordnades. Många utmärkelser delades ut under kvällen.

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Vimmel under fotbollsgalan

Värmlands Fotbollsgala inleddes med ett mingel på fredagskvällen i Arvika..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Grums allt-i-allo prisad som årets eldsjäl

Årets eldsjälspris på Fotbollsgalan kunde ha gått till många olika personer. Men att Grums IK:s Jan Andersson vann priset var det ingen som protesterade emot. Andersson har varit aktiv inom klubben så länge han kan minnas och drar ett lass tyngre än de flestas..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Karlstad IBF tog efterlängtad seger

Med fem raka förluster i bagaget och ett nytt tränarpar vid rodret, var KIBF:s utgångsläge inför hemmamatchen mot Linköping inte optimal. Men efter en stark arbetsinsats, satte Karlstads innebandydamer stopp för förlustsviten, och vann matchen med 3–1..

Nya Wermlands Tidningen - 9 timmar sedan

Inställt på Färjestad – igen

Inställda tävlingar är ett tungt slag för en travbana.På fredagskvällen tvingades Färjestad till det – för tredje gången på ett år.– På långsidorna var det hyggligt men i kurvorna var det inte bra, berättar banveterinären Nina Lundin..

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Vinst för ÅSK mot Viking

Topplaget Åmåls SK mötte tabelljumbon Viking HC i Hagfors på fredagskvällen. Det slutade med en 2-1-seger för Åmålslaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.