BT > Nyheter

Monday, 19 November, 05:49

BT - 18 apr 13 kl. 12:50

Rimlig fjärrvärmetaxa skapar fler bostäderBorås energi och miljö AB anser att fjärrvärmen i Borås är konkurrenskraftig och att bolagets så kallade naturliga monopolställning på fjärrvärmemarknaden i Borås inte lett till att priset drivits upp till någon orimlig nivå.
Låt mig inledningsvis slå fast att Fastighetsägarna naturligtvis delar Borås energis uppfattning att det är av stor vikt att verka för långsiktigt hållbara och goda miljömål i Borås.
Det positiva och ambitiösa arbetet för att uppnå målen får dock inte ske på bekostnad av höjda taxor och avgifter. Fastighetsägarna Borås arbetar sedan länge aktivt för att tillsammans med AB Bostäder och Hyresgästför-eningen utveckla hyresrätten i Borås genom en rättvis hyressättning där stor vikt läggs vid läge, standard och förvaltni
Läs mer på BT
Läs mer om:
AB, Borås, Fastighetsägarna, AB Bostäder, Hyresgästför, Årets, Arbin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rimlig, fjärrvärmetaxa, skapar, fler, bostäder

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Landeskog räddade Colorado

Gabriel Landeskog räddade Colorado undan förlust i matchen mot Anaheim. Colorado vann NHL-mötet i förlängningen med 4-3. I tredje perioden kvitterade Landeskog till 3-3, och tog därmed matchen till förlängning.

BT - 10 minuter sedan

Detonation i trapphus - bombskydd på väg

Polisen finns på plats vid ett bostadshus på Mariatorget i Stockholm sedan någonting detonerat. - Det finns skador i själva trapphuset, men det är inga personskador i nuläget, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till SVT Nyheter.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Mestadels positivt för "Battlefield V"

Recensenterna är positiva till svenska Dices nya storspel "Battlefield V". "Battlefield V" är ett måste för multiplayerfantasten, tycker Gamereactors Kim Orremark. Enligt sajten Metacritic får spelets PC-version 82 av 100 i genomsnitt av 32 recensioner.

BT - 1 timme sedan

"Occupy"-ledare inför rätta

Ett hundratal demonstranter slöt upp när rättegången mot de tre grundarna av Hongkongs demokratirörelse "Occupy Central" inleddes. Chan Kin-Man, 59 år, Benny Tai, 54, och Chu Yiu-Ming, 74, ställs tillsammans med sex andra inför rätta för brott mot den allmänna ordningen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Matresterna får snart sin egen plats i Tranemo

Tranemoborna har tidigare uppmuntrats att kompostera sitt matavfall, men nu finns det bättre sätt att ta hand om matavfallet på menar kommunen. Nästa år införs Tranemos nya sopsystem där matrester slängs i en separat brun tunna och skickas iväg för att bli till näring och bränsle..

BT - 1 timme sedan

Bruna tunnan både sänker och ökar priset

I samband med Tranemos nya sopsystem har kommunen gjort en helhetsöversyn gällande renhållningstaxan. Den största skillnaden blir att de som komposterar hemma idag får en höjning av hämtningsavgiften, medan de som inte komposterar får en rejäl sänkning. .

BT - 1 timme sedan

Protest mot nya utvisningar till Afghanistan

Aktivister demonstrerar utanför förvaret i Märsta för att försöka stoppa en väntad utvisning av ett 50-tal personer till Afghanistan. Flyktinggruppernas riksråd kritiserar beslutet mot bakgrund av säkerhetsläget i landet.(TT).

BT - 1 timme sedan

Uppåt i Asien

Japanska börsen stiger på bland annat fyndköp i tekniksektorn efter förra veckans nedgångar. Även i Kina är det glada miner. Nikkei-index i Tokyo steg drygt 0,3 procent i förmiddagshandeln, medan det bredare Topix nöjde sig med 0,1 procent upp.

BT - 1 timme sedan

Färre apotek - näthandeln växer

Antalet apotek i landet minskar, enligt Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket. I maj i år fanns 1 407 apotek, något färre än i december 2017. I stället växer näthandeln, där antalet sålda läkemedelsförpackningar ökade med 40 procent under förra året.

BT - 1 timme sedan

Ta bättre hand om lärarna vi redan har

Samhället behöver förändra synen på lärare, anser Filippa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.