BT > Nyheter

Monday, 22 April, 00:06

BT - 16 apr 13 kl. 10:07

Romantisk komedi med viss gråsprängd charm
Vissa böcker i vissa genrer bygger nästan helt på ett avtal med läsaren, där författaren utlovar en viss sorts förströelse/igenkänning/njutning om läsaren går med på att läsa till slut trots att spänningen inför hur det ska gå är nerskruvad till ett minimum. Torsdagarna i parken är en sådan bok. Omslaget, baksidestexten, inledningen ? allt pekar åt samma håll, som när man sätter sig i biosalongen för att se en ?romantisk komedi?.
Läs mer på BT
Läs mer om:
George, Jeanies, Hilary Boyds, Jeanie, Boyd, Store

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Romantisk, komedimed , viss, gråsprängd, charm
YLE - 18 feb 16 kl. 13:00

Fritjof Sahlström: Det är klart och entydigt att tvåspråkighet är bra för människor

Fritjof Sahlström, docent i pedagogik anser att man glömmer bort de många fördelar som kunde finnas med tvåspråkiga skolor. Enligt honom finns här fördelar som gagnar både tvåspråkiga barn, enspråkigt finska barn och enspråkigt svenska barn. - Genom tvåspråkiga skolor skulle vi få flera personer som kan tala både svenska och finska.

YLE - 26 sep 13 kl. 09:58

"Det finns inga svåra språk"

Alla språk har sina egna svårigheter, vissa kan ha besvärligt uttal, andra knepig grammatik. Det säger en man som kan åtminstone grunderna i fler än tio språk. Rogier Nieuweboer är född i Holland, men bor i Finland sedan mpnga år.

Nyheter 24 - 07 mar 14 kl. 09:39

Tränare blir avstängd – efter avhyvling av egen spelare

Frank Martin, som tränar University of South Carolinas basketlag, är avstängd i en match. Det har universitetet själva beslutat efter en minst sagt barsk utskällning. Och nej, det var inte domaren som fick stå i vägen för salivspottandet.

BT - 24 apr 13 kl. 07:44

Explosion vid Skatteverket i Malmö

Hela entrédörren till Skatteverkets lokaler på Kungsgatan i Malmö har sprängts bort vid en kraftig explosion. Polisen fick samtal från flera personer som vaknat av en detonationen strax före klockan två på onsdagsmorgonen. För två veckor sedan skakades ett bageri i Malmö av en liknande, kraftig nattlig explosion.

BT - 19 apr 13 kl. 11:28

Massiv terrorjakt i belägrat Boston

Stanna inne, och lås dörrarna! löd myndigheternas strikta order till invånarna i Watertown och andra förorter till Boston. Utanför pågick en massiv polisinsats efter en misstänkt bombman.

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 16:39

Har Sverigeblivit farligare?

Handgranater och skottlossning på öppen gata i Malmö. Oprovocerade knivattacker i Västerås och Norrköping.Har Sverige blivit farligare?

Helsingborgs Dagblad - 18 aug 15 kl. 16:39

Har Sverigeblivit farligare?

Handgranater och skottlossning på öppen gata i Malmö. Oprovocerade knivattacker i Västerås och Norrköping.Har Sverige blivit farligare?

Kristianstadsbladet - 18 feb 13 kl. 07:00

Större engagemang kan rädda tidningarna

Foto: Bosse Nilsson
Den tryckta dagstidningsupplagan sjunker och pengarna rullar inte in som förr. Finns det en framtid för papperstidningen? Journalist Lukas Ernryd söker svaren och träffar medieprofessor Bo Reimer, som vill se mer socialt engagerade tidningar.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 15 kl. 02:00

Hatbrottens stad

Antisemitism fortsätter att solka bilden av Malmö.I två program framöver skärskådar SVT:s Uppdrag Granskning hatbrotten i Sverige.Det första avsnittet, som sänds ikväll, har rubriken "Judehatet i Malmö".

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 02:00

Hatbrottens stad

Antisemitism fortsätter att solka bilden av Malmö.I två program framöver skärskådar SVT:s Uppdrag Granskning hatbrotten i Sverige.Det första avsnittet, som sänds ikväll, har rubriken "Judehatet i Malmö".

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

En död i fyrhjulingsolycka

BT - 1 timme sedan

Ny VM-vinst för Småkronorna

BT - 2 timmar sedan

Robinson-Robert i tårar: ”Det var inte så det skulle sluta”

Efter en minst sagt omtumlande vecka i Robinson, med tunga förluster och i stort sett ingen mat, fick en besviken Robert Åhrman från Kinna lämna årets Robinson efter en immunitetstävling. – Det var vidrigt, riktigt vidrigt att säga hejdå, berättar han för BT..

BT - 2 timmar sedan

JUST NU: Bil började brinna under färd

På söndagskvällen larmades räddningstjänsten till en bil som brann vid Elinsdalsgatan i Borås. .

BT - 2 timmar sedan

Ukraina: Inget kunde stoppa tv-komikern

Helt väntat heter Ukrainas näste president Volodymyr Zelenskyj..

BT - 2 timmar sedan

Markspelare i märklig situation – stördes av medspelare vid egen frispark

Skenefostrade Kadir Hodzic var inblandad i en mycket ovanlig situation i påskdagens allsvenska match mellan Hammarby och AFC. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.