Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 20 October, 19:46

Trelleborgs Allehanda - 16 apr 13 kl. 06:10

Krafttig kritik mot driften av BorgenKritiken gör att kommunalrådet Ulf Bingsgård (M) åter höjer rösten för att Trelleborgen ska drivas i stiftelseform..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Borgen, Trelleborgen, Ulf Bingsgård, Love Nilsson, TA, Nilsson, Bingsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krafttig, kritikmot , driftenav , Borgen
YLE - 19 nov 13 kl. 09:26

Några Greenpeace-aktivister släpps mot borgen

Två av de trettio Greenpeace-aktivister som greps i september i Ryssland har beviljats borgen. Borgenssumman för den ryska kvinnan och mannen är cirka 45 000 euro var. Den 37-åriga Jekaterina Zaspa arbetade som läkare ombord på fartyget Artctic Sunrise.

YLE - 18 nov 13 kl. 19:13

Greenpeace-aktivister släpps mot borgen

Två av de trettio Greenpeace-aktivister som greps i september i Ryssland har beviljats borgen. Borgenssumman för den ryska kvinnan och mannen är cirka 45 000 euro var. Den 37-åriga Jekaterina Zaspa arbetade som läkare ombord på fartyget Artctic Sunrise.

YLE - 18 nov 13 kl. 15:57

Greenpeace-aktivist släpps mot borgen

I Ryssland har en av de trettio Greenpeace-aktivisterna som greps i september beviljats borgen. Borgenssumman för den ryska kvinnan är motsvarande 45 000 euro. Den 37-åriga Jekaterina Zaspa arbetade som läkare ombord på fartyget Artctic Sunrise.

Skånskan - 20 nov 15 kl. 06:00

Brand i AF-borgen kan bli en mardröm

lund En brand i AF-borgen från 1800-talet, med alla trånga korridorer, smala dörrar och festsalar med många människor, kan lätt förvandlas till en katastrof av stora mått.
Det visar den analys av säkerheten som Räddningstjänsten Syd har genomfört.– En brand i garderoben i källarsalens utrymningsväg eller inne i samlingslokalen kan leda till en mycket snabb brand- och brandgasspridning med kritiska förhållanden som följd.

Länstidningen i Jämtland - 25 mar 18 kl. 08:00

Lån på fyra miljoner till skidtunneln där kommunen går i borgen föreslås

Inför onsdagens kommunstyrelse föreslås politikerna säga ja till att kommunen går i borgen för ett lån på fyra miljoner kronor, för att säkerställa driften skidtunneln i Gällö..

YLE - 26 aug 14 kl. 06:01

TS: Finland överväger system med borgen

Justitieministeriet överväger att börja släppa rannsakningsfångar mot borgen, skriver Turun Sanomat. Ministeriet utreder olika alternativ till rannsakningsfängelse, och borgen är ett av dem. Andra alternativ som är under övervägande är olika slag av fotboja eller förbud mot att ha kontakt med vissa namngivna personer.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 18:59

LBK-kritik mot Kommunkontoret

LUND Kommunkontoret i Lund har föreslagit politikerna avslag på Lunds BK:s ansökan om kommunal borgen för ett lån på 400 000 kronor. Det har klubbens ordförande Anders Janson svårt att förstå.I handlingarna anför kommunens tjänstemän dels en mycket restriktiv kommunal finanspolicy samt det faktum att ett lån för att betala av kortfristiga skulder anses utgöra för hög risk.

Nyan - 01 aug 16 kl. 12:00

Anbudshandlingar för Simskälafärjan väcker kritik

De nya kriterierna för anbudshandlingarna för Simskälafärjan kan innebära glesa färjeturer och uppehåll nattetid.

Nu har sju personer på Simskäla gått ihop i sin kritik mot inbesparingarna.
Senast på fredag, den 5 augusti, ska intresserade ha gett anbud på driften av Simskälafärjan till landskapsregeringen.

Skånskan - 13 feb 17 kl. 05:00

Ny Kallis-entreprenör slår tillbaka mot kritik

MALMÖ Den vinnande entreprenören för driften av Ribersborgs kallbadhus slår tillbaka mot överklagandet och berättar om sina planer för Kallis med en erfaren badhuschef, ett uppfräschat bad samt längre öppettider. ERWP.fif(2)– Det är olyckligt att Malmö stad har sekretessbelagt anbuden så att badgästerna inte kan se vilka visioner vi har för badet, berättar Mehrdad Mahdjoubi för Skånskan.

Dalarnas tidningar - 01 mar 16 kl. 18:17

Kommunal borgen till Kais Mora – "Vi har fruktansvärd dålig likviditet"

Kais Mora IF äger Unihoc Arena och har stått för driften sedan den stod klar 1998..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.