Polisen > Nyheter

Wednesday, 21 February, 12:15

Polisen - 01 apr 13 kl. 09:12

Unik IP-hund nytt effektivt vapen mot bedrägerier på internetPolismyndigheten i Blekinge har nu fått ett värdefullt tillskott i jakten på bedragare på internet. Lirpa´s E-Type har under senaste året tränats intensivt i att spåra IP-adresser på nätet, och träningen har varit lyckosam..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
IP, Blekinge, type

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unik, IP-hund, nytt, effektivt, vapenmot , bedrägerier, internet
Dalarnas tidningar - 19 feb 14 kl. 14:28

Unik miljö blir nytt utflyktsmål

Vid Övre Gruvriset håller ett nytt utflyktsmål på att växa fram. Kommunen röjer just nu den gamla marken med hjälp av häst och hoppas att faluborna till sommaren ska kunna ströva omkring bland stenrösen med utsikt över Runn..

Uppsalanyheter.se - 31 dec 15 kl. 16:53

Häggströms fyra mål frälste UNIK

Allsvenskan: Unik avslutade 2015 genom att på nyårsdagen besegra Katrineholm med 9-7. Johannes Häggström blev Uniks matchvinnare med fyra raka mål i slutskedet av matchen.Unik avslutade 2015 genom att på nyårsdagen besegra Katrineholm med 9-7.

BT - 31 okt 13 kl. 08:20

Ljunggren: Unika Sverige ? ett bra land om man vill vara hund!

I en politisk diskussion är det alltid bra att kunna vädja till människors nationella känslor. ?Proud to be an American?

Kristianstadsbladet - 10 jan 12 kl. 06:30

Wä grejade unik trippel

Alliansen och Kristianstad Arena Cup i fjol. Norra Skåne Cup i år. Wä IF:s P98 grejade i helgen en unik inomhustrippel.

SVT Debatt - 26 jun 13 kl. 12:58

Trygga individer bygger nytt tillsammans

VOLVO Igår tillverkades den sista Volvon i Uddevalla, och ännu en liten stad känner av globaliseringens konsekvenser. Den borgerliga regeringen och debattörer som Johan Staël von Holstein tror att urholkade trygghetssystem skapar nya jobb. Men Sveriges framgångar har historiskt byggt på vår gemensamma förmåga att möta strukturkriser.

Barometern - 12 jun 14 kl. 07:24

Stallet blev unik kontorsmiljö

En gång i tiden var huset hemvist för familjen Jeanssons hästar. Numera har IT-företaget Quickbix flyttat in datorer och skrivbord i spiltorna. Stallet var statusmässigt viktigt för John Jeansson när han byggde Villa Solbacken på Svensk­nabben i början på 1900-talet.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 16 kl. 18:17

Bob hund fyller konserthuset

Ikväll är det en unik konsert med Bob hund och Helsingborgs symfoniorkester. I ett utsålt konserthus utlovas klassiska Bob hundlåtar i nya arrangemang. HD finns på plats och under kvällen trillar här in direktbilder .

Uppsalanyheter.se - 25 mar 14 kl. 17:41

Unik vårkonsert med brasilianska Badi Assad

På torsdag finns chansen att uppleva en gränslös varldsartist i en unik vårkonsert på Uppsala Gitarrfestival, brasilianskan Badi Assad är någonting utöver det vanliga. På torsdag finns chansen att uppleva en gränslös varldsartist i en unik vårkonsert på Uppsala Gitarrfestival, brasilianskan Badi Assad är någonting utöver det vanliga.   Att höra och se Badi Assad live är något extraordinärt.

BT - 19 sep 13 kl. 08:00

En unik liten pärla till bok

Det är en liten pärla som Bea Uusma skrivit. Expeditionen. Min kärlekshistoria är inget annat än en unik liten pärla; en sådan där pärla man vill hålla i handflatan, vända och vrida på och egentligen aldrig visa för omvärlden.

BT - 19 sep 13 kl. 08:00

En unik liten pärla

Det är en liten pärla som Bea Uusma skrivit. Expeditionen. Min kärlekshistoria är inget annat än en unik liten pärla; en sådan där pärla man vill hålla i handflatan, vända och vrida på och egentligen aldrig visa för omvärlden.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 45 minuter sedan

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 1 timme sedan

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 23 timmar sedan

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 23 timmar sedan

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 23 timmar sedan

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - Igår: 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - Igår: 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..

Polisen - Igår: 08:07

Samarbete med Säpo allt viktigare

Polismyndigheten och Säkerhetspolisen har ett ändamålsenligt utbyte av underrättelseinformation, vissa förutsättningar för att utbyta information regionalt behöver dock förbättras. Det visar ny granskning från Riksrevisionen..

Polisen - Igår: 16:02

Hjältar hyllades: Männens insats räddade kvinnan

- Ni är hjältar för er insats. Tack vare ert initiativ är kvinnan i livet idag, sa Jale Poljarevius när han träffade de tre män som ingrep när en kvinna för några veckor sedan slogs blodig av en yxbeväpnad man i södra Uppsala..

Polisen - Igår: 15:04

Stora narkotikabeslag på Södermalm

Under de senaste veckorna har polisen beslagtagit narkotika till ett gatuvärde på drygt 2 miljoner kronor. Beslagen gjordes på Södermalm och just nu sitter sex personer häktade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.