Polisen > Nyheter

Tuesday, 21 November, 07:25

Polisen - 01 apr 13 kl. 09:12

Unik IP-hund nytt effektivt vapen mot bedrägerier på internetPolismyndigheten i Blekinge har nu fått ett värdefullt tillskott i jakten på bedragare på internet. Lirpa´s E-Type har under senaste året tränats intensivt i att spåra IP-adresser på nätet, och träningen har varit lyckosam..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
IP, Blekinge, type

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unik, IP-hund, nytt, effektivt, vapenmot , bedrägerier, internet
Dalarnas tidningar - 19 feb 14 kl. 14:28

Unik miljö blir nytt utflyktsmål

Vid Övre Gruvriset håller ett nytt utflyktsmål på att växa fram. Kommunen röjer just nu den gamla marken med hjälp av häst och hoppas att faluborna till sommaren ska kunna ströva omkring bland stenrösen med utsikt över Runn..

Uppsalanyheter.se - 31 dec 15 kl. 16:53

Häggströms fyra mål frälste UNIK

Allsvenskan: Unik avslutade 2015 genom att på nyårsdagen besegra Katrineholm med 9-7. Johannes Häggström blev Uniks matchvinnare med fyra raka mål i slutskedet av matchen.Unik avslutade 2015 genom att på nyårsdagen besegra Katrineholm med 9-7.

BT - 31 okt 13 kl. 08:20

Ljunggren: Unika Sverige ? ett bra land om man vill vara hund!

I en politisk diskussion är det alltid bra att kunna vädja till människors nationella känslor. ?Proud to be an American?

Kristianstadsbladet - 10 jan 12 kl. 06:30

Wä grejade unik trippel

Alliansen och Kristianstad Arena Cup i fjol. Norra Skåne Cup i år. Wä IF:s P98 grejade i helgen en unik inomhustrippel.

SVT Debatt - 26 jun 13 kl. 12:58

Trygga individer bygger nytt tillsammans

VOLVO Igår tillverkades den sista Volvon i Uddevalla, och ännu en liten stad känner av globaliseringens konsekvenser. Den borgerliga regeringen och debattörer som Johan Staël von Holstein tror att urholkade trygghetssystem skapar nya jobb. Men Sveriges framgångar har historiskt byggt på vår gemensamma förmåga att möta strukturkriser.

Barometern - 12 jun 14 kl. 07:24

Stallet blev unik kontorsmiljö

En gång i tiden var huset hemvist för familjen Jeanssons hästar. Numera har IT-företaget Quickbix flyttat in datorer och skrivbord i spiltorna. Stallet var statusmässigt viktigt för John Jeansson när han byggde Villa Solbacken på Svensk­nabben i början på 1900-talet.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 16 kl. 18:17

Bob hund fyller konserthuset

Ikväll är det en unik konsert med Bob hund och Helsingborgs symfoniorkester. I ett utsålt konserthus utlovas klassiska Bob hundlåtar i nya arrangemang. HD finns på plats och under kvällen trillar här in direktbilder .

Uppsalanyheter.se - 25 mar 14 kl. 17:41

Unik vårkonsert med brasilianska Badi Assad

På torsdag finns chansen att uppleva en gränslös varldsartist i en unik vårkonsert på Uppsala Gitarrfestival, brasilianskan Badi Assad är någonting utöver det vanliga. På torsdag finns chansen att uppleva en gränslös varldsartist i en unik vårkonsert på Uppsala Gitarrfestival, brasilianskan Badi Assad är någonting utöver det vanliga.   Att höra och se Badi Assad live är något extraordinärt.

UNT - 25 maj 13 kl. 21:58

Imponerande vändning av Unik

FOTBOLL. Oddsen var emot Unik i paus. Underläge 2-0 mot serieledarna och dessutom tvingades lagkaptenen Mani Tourang bryta matchen.

BT - 19 sep 13 kl. 08:00

En unik liten pärla till bok

Det är en liten pärla som Bea Uusma skrivit. Expeditionen. Min kärlekshistoria är inget annat än en unik liten pärla; en sådan där pärla man vill hålla i handflatan, vända och vrida på och egentligen aldrig visa för omvärlden.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 16 timmar sedan

Kom och träffa din polis

Vilka frågor tycker du att polisen ska fokusera på i nästa medborgarlöfte? Kom och tyck till i polisens husbil..

Polisen - 18 timmar sedan

Stölder av kontokort och koder

Efter ett antal misstänkta fall av så kallad "shoulder surfing" i regionen vill nu polisen uppmana till vaksamhet..

Polisen - 17 timmar sedan

Målmedvetet och långsiktigt arbete mot den grova brottsligheten i regionen

I dagarna har medier uppgett att region Mitt trappar ner resurser i polisområde Västmanland..

Polisen - 17 nov 17 kl. 20:13

Lugn poliskommendering i Göteborg

EU-toppmötet kunde genomföras på ett tryggt och säkert sätt, opinonsyttringar följföljdes utan ordningsstörningar och störningarna i trafiken blev mindre än befarat – tack vare allmänheten..

Polisen - 17 nov 17 kl. 16:21

Volontärer som gör en insats

Polisen har för första gången samlat volontärer från hela regionen för att medverka vid en större insats. Polisens volontärer möter allmänhetens frågor under EU-mötet..

Polisen - 17 nov 17 kl. 15:17

Knivsta i fokus

Dina synpunkter är viktiga. Polis, räddningstjänst och kommun bjuder in till medborgadialog på tisdag den 28 november i Knivsta..

Polisen - 17 nov 17 kl. 14:30

Stort narkotikabeslag i Örebro

En polispatrull grep en person som färdades i en bil med stora mängder narkotika. Mannen misstänks för grovt narkotikabrott och nu pågår utredning..

Polisen - 17 nov 17 kl. 13:56

Förslag för att kunna pröva fler sökande

Antalet poliser ska öka. Polisen ger i en redovisning till regeringen förslag på åtgärder så att fler kan prövas till polisutbildningen och för att få fler att fullfölja antagningsprocessen..

Polisen - 17 nov 17 kl. 13:22

Malmöpolis får stipendium

Johannes Dontsios, områdespolis i Malmö, får Stöldskyddsföreningens Polisstipendium 2017 för sitt brottsförebyggande arbete..

Polisen - 17 nov 17 kl. 12:53

Samverkan till sjöss ökar säkerheten under EU-mötet

Sjöpolisen samverkar med olika myndigheter och upprätthåller säkerheten från sjösidan kring delegaterna på Eriksberg under det pågående EU-mötet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.