YLE > Finland

Monday, 10 December, 15:04

Liknande nyheter

Taggar: April, aprildin , dumma, sill
Expressen - 01 apr 14 kl. 09:31

April, april... här är tidningarnas skämt

April, april... Vad gick du på i morse?.

Nerikes Allehanda - 01 apr 16 kl. 17:17

April april! Larvigt skämt i NA

April april! Nej, än serveras det inte insekter på kommunens skolor och äldreboenden. Årets aprilskämtare är Paola Allegrini, från Kumla.

YLE - 20 maj 14 kl. 10:33

Färre arbetslösa i april än i mars i Västnyland

I Västnyland ser sysselsättningsstatistiken för april lite bättre ut än i mars. Jämfört med ett år sedan är läget fortfarande sämre visar färska siffror från Nylands närings-, trafik- och miljöcentral. I Hangö, Ingå, Sjundeå, Raseborg och Lojo var 4 646 personer ut jobb i april i år mot 4 107 i april för ett år sedan.

YLE - 01 apr 17 kl. 07:39

April, april från Rundradion

Dormiskop, stereoljud i vatten, tråkig tv, en apparat som odlar murklor och lyssnarnas egna skämt. I tidningarnas spalter är det vanligt med aprilskämt, men de har också förekommit i radion och teven. Söndagsöppet vitsar ordentligt på aprildagen.

Hela Gotland - 01 apr 14 kl. 11:52

April april din dumma sill!

Försvaret ska skjuta rådjur, Almedalsveckan flyttas till Slite och man ska få betala vad man vill i parkeringsavgift. Blev du en dum sill eller genomskådade du aprilskämten?.

UNT - 01 apr 11 kl. 07:32

April april din dumma sill

Förbud för vårdanställda att äta fett och socker på arbetstid? Fri hårvård för alla besökare på hårdrocksfestivalen? Knappast!

Corren - 01 apr 11 kl. 07:32

"April, april, din dumma sill!"

Det är 1 april och nyhetsrapporteringen är fylld av mer eller mindre lustiga oriktigheter för att förvilla..

SR - 01 apr 17 kl. 08:00

April, april, din dumma sill – lyssna på när Ekot försökt lura dig vart vi vill

2001 slutade Ekot att lura lyssnarna på 1 april.  Men i många år innan dess var det en kär tradition.  Vi har plockat fram fem favoriter från arkivet.

Trelleborgs Allehanda - 01 apr 18 kl. 18:00

April april din dumma sill

På första april måste man vara försiktig, så man inte går på några aprilskämt. Här avslöjar TA några av mediernas skämt – inklusive sitt eget..

Kristianstadsbladet - 01 apr 14 kl. 05:30

April april - är du en dum sill?

Man ska sällan tro på allt man ser och hör, men lite extra vaksamhet kan vara på sin plats i dag - alla dumma sillars dag.
Har du läst något konstigt i tidningen, eller kanske hört något misstänkt på radion? Försöker nära och kära dra dig vid näsan?

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Trafis elektroniska fortfarande tjänst stängd - nu kräver kommunikationsministeriet en förklaring

På söndagskvällen stängde trafiksäkerhetsverket Trafi all sin elektroniska kundbetjäning. Orsaken är kritikstormen mot tjänsten Kuljettajatiedot, Föraruppgifter, där enskilda personers körkortsdata publicerats..

YLE - 2 timmar sedan

Trafis elektroniska tjänst stängd - nu kräver kommunikationsministeriet en förklaring

På söndagskvällen stängde trafiksäkerhetsverket Trafi all sin elektroniska kundbetjäning. Orsaken är kritikstormen mot tjänsten Kuljettajatiedot / Föraruppgifter, där enskilda personers körkortsdata publicerats..

YLE - 5 timmar sedan

Skyddspolisen om den nationella säkerheten: "Största hotet är de enskilda aktörerna"

Representanter från Skyddspolisen berättade på måndagsmorgonen om den nationella säkerheten i Finland just nu. De kunde berätta att hotnivån fortsättningsvis är 2 på den fyrgradiga skalan – förhöjd, men oförändrad sedan juni 2017..

YLE - 2 timmar sedan

Lokalt live: Finlandiahuset svämmar över - kring 100 000 liter vatten har runnit in i källaren

Ett fjärvärmerör sprang läck i Finlandiahuset i Helsingfors på måndagsförmiddagen. Kring 100 000 liter vatten har runnit ut i huset. Räddningsverket är i full färd med att pumpa ut vatten.

YLE - 3 timmar sedan

Sibbo tror på tågtrafik mellan Nickby och Kervo redan om sex år - HRT skeptisk

Helsingforsregionens trafik (HRT) tror inte att persontågstrafiken mellan Nickby i Sibbo och Kervo kan komma igång förrän tidigast 2028. Sibbo kommun är av annan åsikt..

YLE - 5 timmar sedan

Hangö station ur bruk fram till sommaren - passagerarna får stiga på tåget vid tillfällig perrong

Nu får tågresenärer i Hangö stiga av och på tåget vid en tillfällig perrong en bit ifrån stationen. Orsaken är arbetena med den nya undergången..

YLE - 5 timmar sedan

Säkerhetspolisen om den nationella säkerheten: "Största hotet är de enskilda aktörerna"

Representanter från säkerhetspolisen berättade på måndagsmorgonen om den nationella säkerheten i Finland just nu. De kunde berätta att hotnivån fortsättningsvis är 2 på den fyrgradiga skalan – förhöjd, men oförändrad sedan juni 2017..

YLE - 8 timmar sedan

Socialdemokraterna bygger inget seniorhus i Karis

Det byggs inget seniorhus på tomten bakom Folkets hus i Karis. Jag har jobbat hundratals timmar i onödan, säger Jorma Saaristo som var eldsjälen bakom projektet..

YLE - 9 timmar sedan

Invandring kunde lösa Finlands brist på arbetskraft– men alla får inte möjligheten att träda in på arbetsmarknaden

Finland behöver specialexpertis som inte finns i landet och arbetare för de jobb finländare inte är villiga att göra. Med en åldrande befolkning är Finland tvungen att hitta arbetskraften utomlands..

YLE - 9 timmar sedan

Morgonkollen: Oro för rennäring, spänning inför brexitomröstning och Macron till tals

EU-medborgare i Storbritannien är spända inför morgondagens omröstning i det brittiska parlamentet. I svenska Lappland oroar man sig för rennäringen. Frankrikes president Emmanuel Macron ska i dag uttala sig om protesterna i landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.