YLE > Svenskfinland

Monday, 24 February, 22:09

YLE - 31 mar 13 kl. 14:56

Glada motionärer ute på isarnaVintern visar sig från sin bästa sida nu under påskhelgen. Strålande sol och ett par plusgrader bjuder påskdagen på. Det var många glada glada motionärer som tog chansen att åka ut på isen med skidorna på. Spela upp klipp på Arenan - Det är en sådan otrolig känsla av frihet att få komma ut på isen. Jag får rensa tankarna, säger Anette Tast som skidat ungefär 13 kilometer från Sandö till Gerby hamn i Vasa.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Arenan, Anette Tast, Sandö, Gerby, Vasa, Timo Salomaa, Seidi Sinikallio, Österbotten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glada, motionärer, ute, isarna
Trelleborgs Allehanda - 14 feb 19 kl. 19:00

Trimmade motionärer prisades

Tio glada motionärer fick på torsdagskvällen ta emot pris för att de klarat av minst tre av sju motionstävlingar som ingår i ”Trelleborg i trim”..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 20:59

Bulltofta fylldes av glada motionärer

MALMÖ En del tog selfies på vägen och hade med både hund och barnvagn. Andra hade inte tid för något annat än att springa. Stilarna och varianterna var många när Bulltoftas rekreationsområde fylldes av mer än 5 000 deltagare i Blodomloppet.

YA - 17 jul 13 kl. 06:30

Motionärer gläds åt nya omklädningsrum

Foto: Mark Hanlon
Motionärerna i Sandskogen kan se fram emot att det byggs nya, fräscha omklädningsrum vid slingan sedan länsstyrelsen avslagit ett överklagande av bygglov.
Sommarboende i Sandskogen överklagade bygglovet för en byggnad med nya omklädningsrum till motionärerna i Sandskogen. De hänvisade bland annat till att en ny byggnad skulle göra trafikproblemen i området permanenta.

Sydsvenskan - 28 nov 15 kl. 17:36

Motionärer attackerades av våldsman

Polisen i Trollhättan-Vänersborg letar efter en person som vid tre tillfällen under lördagsförmiddagen gick till attack mot motionärer i området.Flera vittnen har också sett att mannen, som var klädd i träningskläder och reflexväst, gjort karatesparkar i luften och sparkat på en cykel.— Han har visat våldstendenser och det är klart att det vore bra om vi kunde få tag på honom.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 15 kl. 17:36

Motionärer attackerades av våldsman

Polisen i Trollhättan-Vänersborg letar efter en person som vid tre tillfällen under lördagsförmiddagen gick till attack mot motionärer i området.Flera vittnen har också sett att mannen, som var klädd i träningskläder och reflexväst, gjort karatesparkar i luften och sparkat på en cykel.— Han har visat våldstendenser och det är klart att det vore bra om vi kunde få tag på honom.

YLE - 19 jul 17 kl. 12:33

Tusentals finländska motionärer dopar sig – ett hasardspel med hälsan

Tusentals finländska motionärer tar dopningsklassade preparat, men ganska få har speciellt bra koll på effekter och biverkningar. A-klinikstiftelsen, som grundades 1955 för att bland annat förebygga missbruk, ger via sin specialtjänst Dopinglinkki gratis information (även på svenska) om dopning och dess risker. Tjänsten har i dagsläget 15 gånger så många besökare som 2010 och kommer upp i 15 000 besökare per månad.

YA - 09 nov 18 kl. 00:01

Motionärer klagar över dålig utomhusbelysning

En gäng motionärer som är ute och springer om kvällarna klagar på belysningen. Nu hoppas man på respons från kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 12:05

Aggressiv mås till attack mot motionärer

Arkivfoto: Hasse Holmberg/Scanpix
En fiskmås vid Flaningen i Trelleborg är aggressiv och går till attack mot motionärer och andra.
Enligt en kvinna som skriver till kommunen är fågeln så stridslysten att varken motionärer eller barn vill vistas vid området längre. Enligt kvinnan är måsen oerhört aggressiv.

Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 05:00

Osannolik feghet bland motionärer

Vi lever i en tid som kan ta livet av den som använder sin yttrandefrihet. Det är därför begripligt att en del personer väljer att ligga lite lågt. Det är pressande att utsättas för hat och hot, och genom de fruktansvärda händelserna i Paris har obehaget gått från teori till verklighet för många som sysslar med politisk verksamhet eller satir.

Sydsvenskan - 25 nov 15 kl. 04:00

Bolltrollning för glada motionärer

Miljontals kineser kan inte ha fel – pingis är en galet rolig sport i alla åldrar. I höst har BTK Kävlinge startat motionspingis för vuxna i Kävlinge..

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Glädjebesked för Julia Häger och Andrea Julin – Minkens duo får tävla i världscupen i Lahtis

Julia Häger och Andrea Julin får chansen i världscupen i Lahtis. IF Minken-åkarna finns med i den nationella gruppen i tävlingarna på hemmaplan..

YLE - 7 timmar sedan

Fem personer vill bli teaterchef på Wasa Teater

Totalt fem personer har sökt tjänsten som teaterchef för Wasa Teater. I slutet av mars ska styrelsen välja vem som tar över efter Åsa Salvesen..

YLE - 7 timmar sedan

Fem personer vill bli teaterchef på Wasa Teater: "Första blicken ser bra ut"

Totalt fem personer har sökt tjänsten som teaterchef för Wasa Teater. Vem som efterträder Åsa Salvesen torde bli klart inom februari månad..

YLE - 17 timmar sedan

Den snart 60 år gamla Tegengrenskolan ska äntligen renoveras – ett av Vörås många byggprojekt de närmaste åren

Tegengrenskolan är en i raden av omfattande nybyggen och renoveringar som Vörå kommun har på sin lista de närmaste åren. Skolan är byggd 1964 och någon mer omfattande renovering har inte gjorts under hela tiden..

YLE - 12 timmar sedan

Vinteröversvämningar kan bli vanligare och svårare att förutspå – "Gamla bostadsområden och fritidsbostäder kan vara i fara"

Varmare klimat kan dela upp Finlands vintrar i två zoner - den norra med mera snö än tidigare, och den södra med mindre snö och fler översvämningar..

YLE - 17 timmar sedan

Den snart 60 år gamla Tegengrenskolan renoveras äntligen nästa år – ett av Vörås många byggprojekt de närmaste åren

Tegengrenskolan är en i raden av omfattande nybyggen och renoveringar som Vörå kommun har på sin lista de närmaste åren. Skolan är byggd 1964 och någon mer omfattande renovering har inte gjorts under hela tiden..

YLE - Igår: 12:08

Bröstcanceroperationer blir kvar i Karleby – Vasa får inte fortsätta operera ändtarmscancer

Centralsjukhuset i Karleby ser ut att få behålla en del kirurgi, något man är mycket glad över. I Vasa är man däremot mer kritiskt inställd till att större operationer som till exempel ändtarmscancer ska koncentreras till universitetssjukhusen..

YLE - Igår: 08:26

Anrik tygaffär i Närpes stänger efter 93 år: "Jag kommer att sakna kunderna"

En epok i Närpes historia avslutas under våren. Efter 93 år är det småningom stängningsdags för den anrika tygaffären Annie Sigg..

YLE - I förrgår: 20:28

Vasa Sport kvitterade med sekunden kvar mot JYP – förlorade efter 30 straffar

Tufft underläge halvvägs in i matchen, men Vasa Sport lyckades kvittera hemmamatchen mot JYP med en enda sekund kvar att spela. Matchens avgörande dröjde sedan sällsynt länge. TPS gjorde en imponerande uppryckning i Lahtis, medan Ilves nådde en historisk milstolpe i kvällens ligaomgång..

YLE - 21 feb 20 kl. 14:56

Wasaline gick två miljoner på plus – trots många missade avgångar

Wasaline hade ett ovanligare år 2019 med färjan på varv i januari och strejk i november. Trots det är man nöjd med fjolårets resultat, som visar plus 2,1 miljoner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.