Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 23 August, 22:21

Trelleborgs Allehanda - 20 mar 13 kl. 12:04

Falck får fortsatt ansvar i sydvästSedan företaget Sirius Humanum gick i konkurs i mars förra året tog Falck över deras verksamhet i sydvästra distriktet med bland annat Trelleborg och Vellinge, och det östra distriktet, där bland annat Kristianstad och Österlen ingår. Sedan dess har Falck haft ambulanssjukvården i hela Skåne.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Falck Ambulans AB, Trelleborg, Skåne, Sirius Humanum, Falck, Vellinge, Kristianstad, Österlen, Region Skåne, Ambulans AB, Lund, Louise Strand, Ingrid Bengtsson Rijavec

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falckfår fortsatt , ansvari , sydväst
Skånskan - 15 aug 16 kl. 06:00

Ambulansproblem hos Falck

Skåne Krisen i ambulanssjukvården i sydvästra Skåne är stor. Akutambulanser ställs av och personal som egentligen inte har rätt kompetens hyrs in för att köra en del av de ambulanser som är kvar. Detta menar en före detta anställd hos Falck Ambulans AB.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 06:30

Falck informerade om flytten för sent

Foto: Tom Wall
I tisdags var det meningen att alla ambulanser i södra Skåne skulle börja utgå från Malmö, men entreprenören Falck informerade SOS Alarm om förändringen först dagen innan. För sent, menar SOS Alarm som satte tillfälligt stopp för flytten.
Redan i höstas, när Falck tog över driften av ambulanserna i sydvästra Skåne, var entreprenörens mål att alla bilar skulle utgå från Lockarp utanför Malmö.

Sydsvenskan - 19 mar 13 kl. 20:39

Falck tar över ambulanssjukvården

Falck har fått i uppdrag att sköta ambulanssjukvården i sydvästra och östra distrikten medan Samariten Ambulans blir ny aktör i mellersta Skåne..

Sydsvenskan - 19 mar 13 kl. 20:39

Falck tar över ambulanser

Falck har fått i uppdrag att sköta ambulanssjukvården i sydvästra och östra distrikten medan Samariten Ambulans blir ny aktör i mellersta Skåne..

Sydsvenskan - 20 mar 13 kl. 06:30

Falck får fortsätta att köra

Falck har fått i uppdrag att sköta ambulanssjukvården i sydvästra och östra distrikten medan Samariten Ambulans blir ny aktör i mellersta Skåne..

Skånskan - 28 apr 19 kl. 16:43

VM-silver till Mattias Falck

Bordtennis Mattias Falck lyckades inte rubba storfavoriten Ma Long i VM-finalen.
Kinesen vann med 4-1 i set och tog tredje raka guldet.Ma Long rivstartade finalen och tog hem de två första seten med 11-5 och 11-7.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 09:18

Regionens chefer bor nästan alla i sydväst

Foto: Tommy Svensson, Annica Jönsson, Johanna Wallin, Mark Hanlon, Scanpix
Region Skånes högsta chefer har de senaste åren fått en markant dragning åt sydväst. Av 24 höga chefer i regionen är det bara en som bor i Kristianstads kommun. De flesta bor i Malmö och Lund.

Kristianstadsbladet - 15 mar 12 kl. 11:19

Falck blixtinkallar ambulanser

Foto: Tom Wall
Som en följd av den pågående konkurssituationen i ambulansföretaget Sirius Humanum riskerade Skåne att stå utan 20 ambulanser på torsdagsmorgonen. För att inte riskera att stå tomhänt tvingades Falck blixtinkalla 24 ambulanser från annat håll.
När ambulansföretaget Sirius Humanum gick i konkurs häromveckan var tanken att Siriusambulanser i Skåne skulle fortsätta användas av Falck.

Skånskan - 27 apr 19 kl. 19:40

Mattias Falck vann semifinalrysaren

BORDTENNIS Det finns inga gränser för Mattias Falcks framfart. På söndagen spelar 27-åringen sensationellt VM-final i bordtennis.Med Jörgen Persson som trygg matchcoach har Mattias Falck ångat på under VM i Budapest.

Skånskan - 28 apr 19 kl. 14:39

Inget VM-guld för Mattias Falck

Bordtennis Det blev inget VM-guld för Mattias Falck. Flerfaldige VM-mästare Ma Long blev för svår och den svenske bordtennisspelaren förlorade med 4-1 i set.
Men han gav sig inte utan kamp.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En man skadades allvarligt när en buss kolliderade med en personbil i Ängelholm. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Klassfoton slopas i skolkatalogerna

Årets skolkataloger i Trelleborgs kommun kommer enbart att innehålla porträtt på elever, inga gruppfoton. Utbildningschefen menar att detta beror på att man vill lägga mindre tid på fotografering i år..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Vården och skolan välkomnar mer pengar 2020

Det är mungiporna upp hos ordförandena för bildningsnämnden och socialnämnden efter beskedet om den föreslagna budgeten för 2020. – Att få mer än vad man begärt är unikt, säger Venzel Rosqvist (M), ordförande i socialnämnden..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Huggsexa hela budgethösten

Reformutrymmet är 25 miljarder kronor, meddelade finansminister Magdalena Andersson (S) efter regeringssammanträdet på Harpsund under torsdagen (22/8). Därmed är budgethösten inledd, den första där Januariöverenskommelsens fyra partier ska hamra fram en gemensam budgetproposition..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Sverige är bombskadat

Bombdåd som kan liknas vid terrorism har skrämt upp en hel svensk stad. Linköping ska hålla stadsfest, istället utryms bostadsområden och universitet på grund av hot. Samtidigt handlar svensk politisk debatt om en riksdagsledamots twittrande.

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Klagstorp: Misstänkt för mordförsök kvar i häktet

Den man i 50-årsåldern som misstänks för mordförsök i Klagstorp omhäktades på fredagen. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

De kan bli årets butik i Trelleborg

Blir det en klädbutik eller en krydd- och tebutik som blir årets butik i Trelleborg? Nu har tre finalister presenterats: Signum, Puls och Krydderiet kummin..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Comeback för sommaren: ”Den som gillar sol blir glad”

Solen och de varma temperaturerna gör en comeback i helgen. Och högtrycket ser ut att hålla i sig även i början av nästa vecka. ”Det blir högsommartemperaturer”, säger meteorolog Charlotta Eriksson.

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Ung kvinna utsatt för rånförsök i centrala Trelleborg

En 17-årig kvinna blev överfallen av ett gäng på Johan Kocksgatan på onsdagskvällen. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Ryggen spökar ännu för Peter Hanson

Golfstjärnan i Stora Slågarp, Peter Hanson, väntar fortfarande på att kunna göra comeback. ”Det är mycket bättre nu”, säger Hanson, som närmar sig tävlingsspel igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.