Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 24 April, 10:57

Liknande nyheter

Taggar: Snowball, startadei , Vilhelmina
Västerbottens Folkblad - 29 jan 18 kl. 14:30

[PLUS] Sjunde iskyrkan i Vilhelmina är påbörjad

På måndagen startade Vilhelmina Lions Clubs arbete med att bygga iskyrkan till årets Wilhelmina....

Västerbottens Folkblad - 13 mar 14 kl. 19:48

Snowball fick tuff start på 47-mila fjälltur

Första etappen av Snowball 400 från Vilhelmina till Saxnäs kantades av blåst och dålig sikt. - Det blev en jättetuff start, säger arrangören Kenneth Andersson. Alla 25 deltagande skoterekipage klarade de 14 första milen till Saxnäs.

Västerbottens Folkblad - 13 mar 14 kl. 08:00

[PLUS] Startskott för Snowball 4 000

I dag lämnar 30 skoterförare torget i Vilhelmina för en färd på 47 mil. - Vi har fått planera om rutten de två senaste veckorna, säger arrangören Kenneth Andersson..

Västerbottens Folkblad - 05 jul 11 kl. 06:43

Kulturveckan i gång i Vilhelmina

VILHELMINA En vecka full med kulturhändelser är inledd i Vilhelmina kommun. KULTURVECKA I går startade kulturveckan i Vilhelmina. Museiintendent Laila Eliasson berättade om kyrkstäder och  kyrkstadsliv i Västerbotten.

Västerbottens Folkblad - 26 nov 12 kl. 10:54

Fullmäktige i gång i Vilhelmina

Kommunfullmäktige i Vilhelmina är nu i gång. Dagens stora punkt på dagordningen är budget 2013 -2015. Klockan 10.

Västerbottens Folkblad - 01 dec 15 kl. 13:09

TV: Hjulkalendern startade i Vilhelmina

Årets Hjulkalender, vid Millenniuimhjulet på Folkets hus, är i gång i Vilhelmina. Först ut var Vilhelmina Jazzkvartett med Lena Magnusson..

Västerbottens Folkblad - 01 dec 15 kl. 19:00

[PLUS] Hjulkalandern i Vilhelmina i gång

I dag startade årets Hjulkalender i Vilhelmina. Först ut var Vilhelmina Jazzkvartett med Lena....

IDG - 10 okt 14 kl. 09:37

Dagens app: Snowball samlar alla dina chattar

Är du trött på olika appar för alla chattjänster? Snowball samlar Twitter, Facebook, Line, Snapchat, Wechat, Hangouts, Slack och sms under ett tak..

Mobil - 26 okt 15 kl. 17:24

Apptest: Snowball – Smart Notifications

Lider du av notifieringsstress kan Snowball vara ett hjälpmedel..

IDG - 05 dec 16 kl. 15:44

Video: En närmare titt på Snowball – Amazons lösning för att flytta stora mängder data till molnet


Redo att migrera till molnet? Snowball från Amazon Web Services är lösningen för företag som sitter på enorma datamängder..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Mängd av skoterstölder

Flera personer har drabbats av skoterstölder i Norrbotten – polisen ger nu tips på hur du kan undvika att drabbas. Polisen uppger på sin hemsida att de fått in drygt tio skoterstölder sedan påsk i Norrbotten. ”Det vanligaste tillvägagångssättet är att gärningspersonerna tillgripit färdiglastade släp med skotern på, alternativt har man backat upp en bil mot skotern, […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

André Pops återvänder

Saknat André Pops vid SVT:s sportsändningar? Nu återvänder han till Vinterstudion och tar sig också an sommarens fotbolls-VM André Pops lämnade Vinterstudion för Morgonstudion, men nu står det klart att han återvänder til sportens värld. – Jag har haft en väldigt kul och utvecklande tid med ett grymt bra gäng på Morgonstudion, men nu känns […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Landslagssprintern lägger ner karriären

IFK Umeååkaren Simon Persson har beslutat att lägga ner skidkarriären. Han har haft en hel del skadebekymmer och varit begränsad till fristilsåkning. Nu skriver han på instagram att bästföre-datumet är passerat och att kroppen inte hänger med.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Polis bistod hemtjänsten

Polis har under morgonen bistått hemtjänsten med en äldre man på Storgatan i Skellefteå. Polis fick på morgonen in ett telefonsamtal från hemtjänsten som anmälde att de hade kontakt med en dement man som vägrade att följa med till sitt hem. ”Mannen är utåtagerande och hemtjänstpersonalen klarar inte av situationen”, rapporterar kommunikatör Börje Öhman.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Djur på vägbanan

På E4 söder om Skellefteå rapporterar Trafikverket om djur på vägbanan. Enligt Trafikverket befinner sig ett flertal renar på eller vid sidan om vägen mellan Bureå och Yttervik. Påverkan uppges vara stor..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Vattenläcka funnen: ”Var sparsamma”

Malå kommun rapporterar att vattenläckan nu är funnen. ”Vattenläckan är hittad på Prästvägen och vattnet är avstängt på en kortare sträcka som rör 4 fastigheter”, rapporterar Malå kommun i ett pressmeddelande. Kommunen uppmanar fortsatt boende i kommunen att vara sparsamma med vattnet.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Vill säkra flera miljoner i härvan

Åklagaren i den ekobrottshärva där Daniel Kindberg är inblandad begär att 11 miljoner kronor ska säkras från en av de inblandade. Uppgifterna kommer från SVT Nyheter Jämtland. Beloppet ska vara behållningen av den misstänkta brottsligheten.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Polisen öppnar telefonlinje

Polisens ungdomsgrupp i Umeå har startat en telefonlinje för den som är orolig eller vill lämna ett tips. – Du kan vara lärare, fotbollstränare, syskon, förälder eller kompis. Kort sagt vem som helst kan ringa, säger André Westberg till polisens hemsida.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Vägarbete på E4 inleds

Ett vägarbete inleds under dagen på E4 och väntas pågå augusti ut. Det hela rör sträckan Trafikplats Byske Södra till Trafikplats Byske Norra. En bro skall underhållas och arbetet kommer att pågå till den sista augusti.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Dispenstransport på E4

Trafikverket rapporterar om en bred last på E4 under dagen. 2 4,20 meter breda transporter avgår under tidig morgon från Nordmaling och kommer bland annat att färdas på E4. Transporten ska till Uppsala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.