Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 17 January, 13:58

Västerbottens Folkblad - 14 mar 13 kl. 21:42

Snowball startade i VilhelminaFörst kom rallyt Gumball 3000. Nu finns skotermotsvarigheten Snowball 4000. Starten gick i Vilhelmina i dag. Cirka 40 skoterförare startade i dag en fyra dagar [...].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Vilhelmina, Gumball, Snowball

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snowball, startadei , Vilhelmina
Västerbottens Folkblad - 13 mar 14 kl. 19:48

Snowball fick tuff start på 47-mila fjälltur

Första etappen av Snowball 400 från Vilhelmina till Saxnäs kantades av blåst och dålig sikt. - Det blev en jättetuff start, säger arrangören Kenneth Andersson. Alla 25 deltagande skoterekipage klarade de 14 första milen till Saxnäs.

Västerbottens Folkblad - 13 mar 14 kl. 08:00

[PLUS] Startskott för Snowball 4 000

I dag lämnar 30 skoterförare torget i Vilhelmina för en färd på 47 mil. - Vi har fått planera om rutten de två senaste veckorna, säger arrangören Kenneth Andersson..

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Elever i Vilhelmina har högst snittbetyg

Snittbetyget för gymnasieskolans avgångselever 2016 var 14,1 i hela riket. Av länets kommuner hade eleverna i Vilhelmina det bästa snittet, nämligen 14,8 och ligger således något över riksgenomsnittet. Det visar färsk statistik från Skolverket som sammanställts av Nyhetsbyrån Siren.

Västerbottens Folkblad - 05 jul 11 kl. 06:43

Kulturveckan i gång i Vilhelmina

VILHELMINA En vecka full med kulturhändelser är inledd i Vilhelmina kommun. KULTURVECKA I går startade kulturveckan i Vilhelmina. Museiintendent Laila Eliasson berättade om kyrkstäder och  kyrkstadsliv i Västerbotten.

Västerbottens Folkblad - 26 nov 12 kl. 10:54

Fullmäktige i gång i Vilhelmina

Kommunfullmäktige i Vilhelmina är nu i gång. Dagens stora punkt på dagordningen är budget 2013 -2015. Klockan 10.

Västerbottens Folkblad - 01 dec 15 kl. 13:09

TV: Hjulkalendern startade i Vilhelmina

Årets Hjulkalender, vid Millenniuimhjulet på Folkets hus, är i gång i Vilhelmina. Först ut var Vilhelmina Jazzkvartett med Lena Magnusson..

Västerbottens Folkblad - 01 dec 15 kl. 19:00

[PLUS] Hjulkalandern i Vilhelmina i gång

I dag startade årets Hjulkalender i Vilhelmina. Först ut var Vilhelmina Jazzkvartett med Lena....

IDG - 10 okt 14 kl. 09:37

Dagens app: Snowball samlar alla dina chattar

Är du trött på olika appar för alla chattjänster? Snowball samlar Twitter, Facebook, Line, Snapchat, Wechat, Hangouts, Slack och sms under ett tak..

Mobil - 26 okt 15 kl. 17:24

Apptest: Snowball – Smart Notifications

Lider du av notifieringsstress kan Snowball vara ett hjälpmedel..

IDG - 05 dec 16 kl. 15:44

Video: En närmare titt på Snowball – Amazons lösning för att flytta stora mängder data till molnet


Redo att migrera till molnet? Snowball från Amazon Web Services är lösningen för företag som sitter på enorma datamängder..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 5 minuter sedan

Fagervall: ”Otroligt tufft just nu”

General manager Joakim Fagervall utesluter att han kommer att ta steget ned i båset för att hjälpa Björklöven ur krisen – men berättar att han kommer att jobba närmare A-laget den närmaste tiden..

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

53 miljoner i rovdjursersättning till samebyarna

51 samebyar fick förra året dela på 53 miljoner kronor i rovdjursersättning. Det visar siffror från Sametinget som Nyhetsbyrån Siren har sammanställt. Allra mest fick Vilhelmina norra sameby och Tåssåsens sameby.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

larm om trafikolycka

En trafikolycka har inträffat längs Kolbäcksvägen i höjd med Statoil på Carlshem i Umeå. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokollision där två personbilar är inblandade. Enligt SOS Alarm har inga personer skadats i olyckan..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Larm om skoterolycka

SOS Alarm har fått in ett larm om en skoterolycka som inträffat på skoterleden mellan Vännfors och Östra Spöland. Olyckan ska ha inträffat ungefär mitt mellan Vännäs och Tavelsjö. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, men det råder begränsad framkomlighet, uppger SOS Alarm.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Tre får dela på Sören Wibe-priset

Tre personer; Michael Hoel, universitetet i Oslo och Bjart och Katinka Holtsmark, Statistisk sentralbyrå i Oslo får dela på Sören Wibe-priset för bästa vetenskapliga artiklel i ämnet skogsekonomi under år 2016. Sören Wibe var professor i skogsekonomi, svensk riksdagsledamot och senare ledamot av EU-parlamentet. 1994 grundade Wibe den vetenskapliga tidskriften Journal of Forest Economics.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Byggföretag får böta för brister i arbetsmiljön

Byggföretaget BMG Install SIA får böta 68 100 kronor efter brister i arbetsmiljön vid byggnationen av parkeringshuset vid Järnvägsallén. Bland annat ligger brister i förankring av fallskyddsutrustning bakom böterna. Vid en inspektion den 13 december 2016 på byggarbetsplats Järnvägsallén, Umeå, uppmärksammade Arbetsmiljöverket att det inte fanns tillräckliga fallskydd, samt att byggnadsarbetares personliga fallskyddsutrustning inte var […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Döms för vårdslöshet i trafik

En Umeåbo döms till dagsböter för vårdslöshet i trafik efter att han fått sladd på sin bil i en kurva och således kolliderat med en bil som körde i motsatt riktning. Händelsen inträffade den 15 november en bit utanför Umeå. Tingsrätten i Umeå skriver i sin dom att mannen brustit i omsorg och varsamhet eftersom […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Döms för att ha haft hundar lösa

Trots att det inte var tillåtet så hade mannen sina hundar lösa i närheten av renar. Nu döms han....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Dubbla IFK Umeå-segrar

IFK Umeå-spelare tog hem två klasser vid helgens elittävling i Borlänge. Även IFK:s seriespelare....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Umeåpoliser ska utreda Kalamarksmordet

Efter att HD beslutat om resning i fallet om Kalamarksmordet får nu Umeåpolisen ta över ärendet, skriver SVT Norrbotten. Kaj Linna dömdes mot sitt nekande för det brutala rånmordet i Kalamark i Norrbotten 2004. I slutet av december beviljades han resning av Högsta domstolen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.