GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 21 February, 12:16

GöteborgsPosten - 08 mar 13 kl. 09:58

"Viktigaste vallöftet gå vidare med sänkt skatt"Anders Borg laddar för en tredje valframgång med ett femte jobbskatteavdrag som viktigaste vallöfte ? i kombination med en skattesänkning för pensionärer. Om finansministerjobbet och livet som pendlare mellan Katrineholm och Stockholm anser han fortfarande att det handlar om en "kortare period av livet". Den perioden är nu inne på sitt sjunde år. - I bästa fall blir den tolv år..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Borg, Katrineholm, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigaste, vallöftet, , vidaremed , sänkt, skatt
Dagens PS - 06 okt 16 kl. 10:14

Två allianspartier har nu övergett vallöftet

Inför valet 2014 lovade Alliansen att bygga höghastighetsbanor för tåg genom hela Sverige, bland annat mellan Stockholm och Malmö och Göteborg och Stockholm. Men i våras meddelade Liberalerna att planen inte längre var aktuell, och nu gör Moderaterna samma sak i en debattartikel i Dagens Industri. ”Vi säger idag nej till att gå vidare med höghastighetsbanan, och det är framför allt av två skäl.

Politologerna - 26 mar 15 kl. 06:00

Om ROT-avdraget och Löfvens vallöftesdilemma

Efter att regeringen har meddelat att ROT-avdraget ska sänkas från 50 till 30 procent har det talats om att Socialdemokraterna bryter ett viktigt vallöfte (här och här till exempel). Samtidigt har andra hävdat att reformen är i linje med Miljöpartiets vallöften. Här är några snabba tankar kring vad vallöftesforskningen kan hjälpa till med i diskussionen.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Här är de – Skånes viktigaste bubblare

Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Barometern - 14 maj 14 kl. 06:45

S går till val med löfte om fler badpirer

Vallöftet Bryggornas stad expanderar. Nu vill Johan Persson (S) se fler badpirer som den i Kalmarsunds­parken. Berga, Norrliden och Vita sand står på tur.

BT - 29 jun 14 kl. 21:32

Kraven tynger ner Löfven

I längden kan inte S-ledaren vägra tala klarspråk om sina skattehöjningar. Han är ingen stor talare. Men han har hjärta, Stefan Löfven.

BT - 26 sep 14 kl. 15:23

Gör upp och snabbspola!

Det är inte nu, i höst, spelet inför valrörelsen 2018 börjar. Efter ett valresultat som behöver sjunka in har alla samtidigt intresse av att en fungerande regering kommer på plats. Jag förväntar mig att Allianspartierna lever upp till löftet att lägga en gemensam statsbudget (även om man kan fråga sig vem som kommer att föra Moderaternas fana när den ska presenteras, ordförande Reinfeldt verkar redan ha flytt till Täby).

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 10:01

?Budgeten ett svek mot studenterna?

Studentkåren vid Linnéuniversitetet tycker att regeringens budget är ett svek mot studenterna. Kritiken riktar sig emot att löftet om en miljard kronor i byggbonus för studentbostäder blev 20 miljoner. Linnéstudenterna är starkt kritiska till den statsbudget som Socialdemokraterna och Miljöpartiet presenterade på torsdagen.

HBL - 22 jun 13 kl. 08:49

Gröna värden växer fram i turismen

Hangö månar om sin sköra natur, Borgå sätter energi på ekologi, Kristinestad och Raseborg lockar med lugn. Det visar Hbl:s granskning av sex kommuner i Svenskfinland.Av de sex kommunerna som Hbl tagit en närmare titt på lyfter tre tydligt fram miljön i marknadsföringen ?

YLE - 28 okt 16 kl. 16:00

Möt vinnaren av årets Svenska Yles litteraturpris

”Vänd om min längtan är en Amerikaroman som trollbinder från början till slut. Där man kanske hade väntat sig en utvandrartrilogi bestående av tjocka tegelstenar vänder Ann-Luise Bertell fördomsfritt upp och ner på konventionerna. Hon skriver kort och koncist i berörande och hjärtskärande scener.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

”Skönt att kunna äta latmat fast man är vegan”

Försäljningen av vegetariska halvfabrikat som påminner om kött pekar stadigt uppåt. I en mysig tvåa på Hisingen bor en trio som bidragit till siffrorna..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Från sojakorv till mjölkstrimlor: maten som imiterar kött

Tzay, Quorn och Mifú. Pulled Oats och Oumph! I takt med att marknaden för så kallade köttsubstitut växer blir utbudet klurigare att förstå.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Mordet på Olof Palme är ett sår som aldrig läker

Jag har aldrig trott att det var Christer Pettersson som mördade Palme. Men det har ingenting med fakta att göra, skriver America Vera-Zavala..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

"Det här loppet glömmer jag aldrig"

Damerna bjöd på OS största raffel hittills och det där silvret skimrar nästan lika vackert som guld.
Herrarna gav sig själv chansen att ta den där efterlängtade medaljen, men … nej.
Fyra.

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Osloluften förbättras

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Tunisien räknar med rekordturism

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Företag gödslar staten med pengar

Statsskulden sjunker till ytterligare rekordlåga nivåer och företagen gödslar staten med insättningar på skattekontot. Det ställer till med bekymmer för statliga Riksgälden, som direktör Hans Lindblad dock kallar för ett lyxproblem..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Herrarna fyra i stafettfinalen

Kalla och Nilsson tog ett silver i damernas stafett. Marcus Hellner och Calle Halfvarsson lyckades dock inte knipa någon medalj – utan föll efter en spurtstrid ner till fjärde plats..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Landsbygden fortsätter avbefolkas

Storstadsregionerna fortsätter att locka unga från landsbygden, medan äldre blir kvar. Även om inflyttning i form av invandring väger upp till viss del är trenden fortsatt negativ..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Fritidshus nedbrunnet: "Kan finnas någon i"

Ett fritidshus utanför Ulricehamn brann ner under onsdagsmorgonen. Det är oklart om någon befann sig i den totalförstörda byggnaden. Polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.