GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 23 June, 08:42

GöteborgsPosten - 08 mar 13 kl. 09:58

"Viktigaste vallöftet gå vidare med sänkt skatt"Anders Borg laddar för en tredje valframgång med ett femte jobbskatteavdrag som viktigaste vallöfte ? i kombination med en skattesänkning för pensionärer. Om finansministerjobbet och livet som pendlare mellan Katrineholm och Stockholm anser han fortfarande att det handlar om en "kortare period av livet". Den perioden är nu inne på sitt sjunde år. - I bästa fall blir den tolv år..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Borg, Katrineholm, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigaste, vallöftet, , vidaremed , sänkt, skatt
Dagens PS - 06 okt 16 kl. 10:14

Två allianspartier har nu övergett vallöftet

Inför valet 2014 lovade Alliansen att bygga höghastighetsbanor för tåg genom hela Sverige, bland annat mellan Stockholm och Malmö och Göteborg och Stockholm. Men i våras meddelade Liberalerna att planen inte längre var aktuell, och nu gör Moderaterna samma sak i en debattartikel i Dagens Industri. ”Vi säger idag nej till att gå vidare med höghastighetsbanan, och det är framför allt av två skäl.

Politologerna - 26 mar 15 kl. 06:00

Om ROT-avdraget och Löfvens vallöftesdilemma

Efter att regeringen har meddelat att ROT-avdraget ska sänkas från 50 till 30 procent har det talats om att Socialdemokraterna bryter ett viktigt vallöfte (här och här till exempel). Samtidigt har andra hävdat att reformen är i linje med Miljöpartiets vallöften. Här är några snabba tankar kring vad vallöftesforskningen kan hjälpa till med i diskussionen.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 14:12

Här är de – Skånes viktigaste låtar


Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Sydsvenskan - 24 dec 14 kl. 04:00

Här är de – Skånes viktigaste bubblare

Vi på Sydsvenskans kulturredaktion skulle vilja överräcka en julklapp. Den är högljudd och lågmäld, framåtriktad och traditionell, internationell och provinsiell ... allt på en gång.

Barometern - 14 maj 14 kl. 06:45

S går till val med löfte om fler badpirer

Vallöftet Bryggornas stad expanderar. Nu vill Johan Persson (S) se fler badpirer som den i Kalmarsunds­parken. Berga, Norrliden och Vita sand står på tur.

BT - 29 jun 14 kl. 21:32

Kraven tynger ner Löfven

I längden kan inte S-ledaren vägra tala klarspråk om sina skattehöjningar. Han är ingen stor talare. Men han har hjärta, Stefan Löfven.

BT - 26 sep 14 kl. 15:23

Gör upp och snabbspola!

Det är inte nu, i höst, spelet inför valrörelsen 2018 börjar. Efter ett valresultat som behöver sjunka in har alla samtidigt intresse av att en fungerande regering kommer på plats. Jag förväntar mig att Allianspartierna lever upp till löftet att lägga en gemensam statsbudget (även om man kan fråga sig vem som kommer att föra Moderaternas fana när den ska presenteras, ordförande Reinfeldt verkar redan ha flytt till Täby).

SmålandsPosten - 24 okt 14 kl. 10:01

?Budgeten ett svek mot studenterna?

Studentkåren vid Linnéuniversitetet tycker att regeringens budget är ett svek mot studenterna. Kritiken riktar sig emot att löftet om en miljard kronor i byggbonus för studentbostäder blev 20 miljoner. Linnéstudenterna är starkt kritiska till den statsbudget som Socialdemokraterna och Miljöpartiet presenterade på torsdagen.

HBL - 22 jun 13 kl. 08:49

Gröna värden växer fram i turismen

Hangö månar om sin sköra natur, Borgå sätter energi på ekologi, Kristinestad och Raseborg lockar med lugn. Det visar Hbl:s granskning av sex kommuner i Svenskfinland.Av de sex kommunerna som Hbl tagit en närmare titt på lyfter tre tydligt fram miljön i marknadsföringen ?

YLE - 28 okt 16 kl. 16:00

Möt vinnaren av årets Svenska Yles litteraturpris

”Vänd om min längtan är en Amerikaroman som trollbinder från början till slut. Där man kanske hade väntat sig en utvandrartrilogi bestående av tjocka tegelstenar vänder Ann-Luise Bertell fördomsfritt upp och ner på konventionerna. Hon skriver kort och koncist i berörande och hjärtskärande scener.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Jordskalv i Västsverige

Flera personer har hört av sig till räddningstjänsten i Skaraborg på grund av ett misstänkt jordskalv. Det kunde bekräftades av seismologiska institutet i Uppsala. Den preliminära magnituden är 3 på Richterskalan..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Stora brister i hanteringen av kycklingsmitta

Hanteringen av det stora utbrottet av campylobacter i färsk kyckling i Sverige under 2016-2017 var mycket bristfällig, enligt finska experter som undersökt saken. Smittade kycklingar fanns kvar i butikerna, och de olika myndigheterna tog inte tag i problemet..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Misstänkt jordskalv i Västsverige

Flera personer har hört av sig till räddningstjänsten i Skaraborg på grund av ett misstänkt jordskalv..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Man skottskadad i Valsta

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Vinnie Paul från Pantera är död

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

33 gravida funna i olagligt surrogatnätverk

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

18-åring sköts i ryggen – hade skyddsväst

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Belgien tar emot Tunisien i näst sista omgången

Det är dags för den näst sista omgången i VM Grupp G. Då tar Belgien emot Tunisien i dag. Belgien vann i premiären mot Panama med 3–0, Tunisien blev utan poäng i mötet med England..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Sydkorea mot Mexiko i näst sista omgången

Sydkorea tar emot Mexiko i kväll när den näst sista matchen i VM Grupp F ska spelas. Mexiko vann i premiären mot Tyskland med 1–0, Sydkorea lyckades inte lika bra och förlorade mot Sverige..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Tyskland tar emot Sverige i näst sista omgången

Serien är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i kväll Tyskland och Sverige. Det blev seger i premiären för Sverige, 1–0 mot Sydkorea hemma, Tyskland lyckades inte lika bra och förlorade mot Mexiko..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.